2020 Yılında karşımıza çıkacak en iyi 6 oyun

Bu konuyu okuyanlar

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,859
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,321
Puanları
113
Yaş
39
? Ori and the Will of the Wisps ?

220wqlnA.jpg

50'den fazla ödül ve ödüle adaylık kazanan gözde macera oyunu Ori and the Blind Forest'ın yaratıcılarından, beklenilen devam oyunu Ori and the Will of the Wisps geliyor. Ori'nin gerçek kaderini açığa çıkarma görevinizde ulu düşmanlarla ve zorlayıcı bulmacalarla karşılaşacağınız geniş ve egzotik bir dünyada yepyeni bir maceraya yol alın.

Piyasaya Sürülme Tarihi : 11 Şubat 2020
Geliştirici : Moon Studios



? Watch Dogs Legion ?

U8005gVx.jpg

Londra'yı geri almanın zamanı geldi ve bu ikonik şehirde gördüğünüz herkesi direnişinizin bir üyesi yapabilirsiniz. Halk yozlaşmış fırsatçıların baskısı altında ve şehri halka geri vermek için bir direniş gücü oluşturmak sizin elinizde. Tamamı potansiyel direnişçilerden oluşan bir nüfus ve şehrin parmak uçlarınızdaki teknolojisiyle, özgür Londra'ya giden yolda cihazlara izinsiz giriş yapacak, her yere sızacak ve savaşacaksınız.

Londra, yakın gelecekte çöküşle karşı karşıya geliyor: İnsanlar her şeyi gören bir gözetim devleti tarafından baskı altında tutuluyor, sokakları özel askerler kontrol ediyor ve güçlü bir suç örgütü zayıf halkı sömürüyor. Londra'nın kaderi size ve direniş oluşturup karşılık verme yeteneğinize bağlı.

WATCH DOGS:® LEGION, ikonik Londra şehrinde gördüğünüz herhangi bir kişiyi ekibinize katıp kendisi olarak oynamanızı sağlayan daha önce görülmemiş yenilikçi bir oynanış sunuyor. Açık dünyadaki her karakter oynanabilir ve herkesin kendi benzersiz ekibinizi oluşturmanıza yardımcı olacak öz geçmişi, kişiliği ve yetenek seti var. Karakterlerinizi çevrimiçi olarak toplayın ve dört oyunculu ortak görevlerde, oyun sonu mücadelelerde ve günlük etkinliklerde Londra'yı geri almak için arkadaşlarınızla güçlerinizi birleştirin. Direnişe hoş geldiniz.

Piyasaya Sürülme Tarihi : 03 Mart 2020
Geliştirici : Ubisoft Toronto
Platformlar : PlayStation 4, Xbox One, Stadia, Xbox Series X, Microsoft Windows


?Nioh 2 ?

bLjZsA56.jpg

Bu zorlu aksiyon rol yapma oyununun devamında gizemli yarı insan, yarı doğaüstü Yokai savaşçısı olarak samurayın ölümcül sanatlarında ustalaşın.
Şiddetli Sengoku dönemi Japonyası ve acımasız şeytanlarla dolu ölümcül Dark Realm'i keşfedin.
Ölümcül silahlarınızı kınından çıkarın ve yenilenmiş bir dövüş sistemi ve yıkıcı paranormal güçleri açığa çıkarmak için tam Yokai'ye dönüşme yeteneğini kullanarak yolunuzdaki tüm düşmanları kesin.

Piyasa Sürülme Tarihi : 13 Mart 2020
Geliştirici : Team Ninja / Koei Tecmo Games
Platform : PS4


?Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 ?

GhoTx1PM.jpg

Vampir terörü eyleminde senin varlığın Seattle kan ticareti savaşını körüklüyor. Şehri kontrol eden yaratıklarla huzursuz ittifaklar kur ve Seattle'ın güçlü vampir gruplarını kanlı bir iç savaşa sürükleyen büyük komployu açığa çıkar.

Piyasa Sürülme Tarihi : 2020
Geliştirici : Hardsuit Labs
Platform : PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows


? Minecraft – Dungeons ?

YxM60lEj.jpg

Klasik zindan maceralarından esinlenilerek oluşturulmuş ve Minecraft evreninde geçen yepyeni aksiyon/macera oyununda mücadele edin. En fazla dört arkadaş birlikte oynayabilir veya tek başınıza cesurca zindanlara girebilirsiniz. Kötü Arch-Illager'ı yenme görevi için yeni ve şeytani moblara karşı aksiyon dolu, hazinesi bol ve birbirinden çeşitli bölümlerde savaşın.

Piyasa Sürülme Tarihi : 2020
Yaratıcısı : Mans Olsen
Platform : PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Microsoft Windows, Mac OS


?Cyberpunk 2077 ?

0Z1PQ9nU.jpg

Cyberpunk 2077; güç, ihtişam ve vücut modifikasyonuna takıntılı megalopolis Night City'de geçen bir açık dünya, aksiyon-macera hikayesidir. Ölümsüzlüğün anahtarı olan benzersiz implantın peşinden giden V adlı bir kanun kaçağı paralı asker olarak oynuyorsunuz. Karakterinizin siber donanımını, becerilerini ve oyun tarzını özelleştirebilir ve yaptığınız seçimlerin hikayeyi ve etrafınızdaki dünyayı şekillendirdiği büyük bir şehri keşfedebilirsiniz.

Piyasa Sürülme Tarihi : 16 Nisan 2020
Geliştirici : CD Projekt, CD Projekt RED


:: 2020 Yılında sizlerin beklemiş olduğu oyunlar nelerdir?
 
Son düzenleme:

Dora

Dekan
Cezalı
Emektar
Katılım
26 Ocak 2018
Mesajlar
5,728
Reaksiyon puanı
9,728
Puanları
113
Yaş
30
Yanlış, Legends of Runeterra geliyor :)
 

Creative

Kör Cerrah
Emektar
Katılım
12 Eylül 2009
Mesajlar
13,859
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
17,321
Puanları
113
Yaş
39
Ne anlıyorsunuz şu LOL'den, adı üstüne lol geçiyor sizinle..
 

Özgür Ç..

Dekan
Katılım
18 Eylül 2018
Mesajlar
6,136
Reaksiyon puanı
6,465
Puanları
113
vala şu death stranding pc ye bi gelsin de başka oyun istemiyom :D ayrıca lol zaman zaman zevkli bi kere :D
Ona bakarsak pubg de zaman zaman çok zevkli geliyor bazen de monitöre yumruk atasın geliyor ama tam vuracağın zaman fakir olduğun ve zorla aldığın aklına gelince yavaşça sevip bırakıyorsun.
 

Froseth

Profesör
Katılım
19 Haziran 2019
Mesajlar
1,787
Reaksiyon puanı
836
Puanları
113
Listede Minecraft'ın olup Bannerlord'un olmaması biraz saçma olmuş :D Bannerlord'un betasını 1.30 saat oynadım (Sadece MP) çok beğendim çıkar çıkmaz alacağım.
 

Son mesajlar

Üst