- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 74
bende birazdan deniyeceğim kısmet olursa bakalım nedir ne değildir... çok merak ettim gerçi v10I iyi ama, yinede kararsız kaldım
http://get.cm/get/cm_p970_full-31.zip
ben whatsapp kurdum tüm cm romlarına en azından 19dan sonra denediklerime.
abi kurmadan önce komple reset atman recovery modda iken. zaten bugün 30'u kurdum sonra kaldırdım Nova'yı kurdum şimdi ise Europe V10E kurdum. Bir ara V10I kurmuştum ama ekranın sol alt tarafında devamlı Safe Mode yazısı çıktı hemen sonra V10E'ye döndüm
Güncelleme gelmiş detaylar sonra
--- Mesaj Güncellendi ---
Media markt'ta lg'nin yeni telefonlarina bakiyordum. Yeni modellerin hepsi 2.3.4 çok saçma dedim. Bir görevli versiyonlar mı dedi evet dedim. Kendisi de p970 kullanıyormuş ve 2. 3. 4 yüklü dedim nasıl oluyor? Yazilim hazirmis yakında yayınlanacak. Ama isteyen serviste yükseltebiliyormuş. Inanmayan yeni lg modellerinin yazilim versiyonlarına bakabilir. Sonra bir artistlik ben yaptım batarya ve kapağı gosterdim çok hoşuna gitti
Ilk sorunun cevabı hafıza kartı hariç herşeyi siliyor. Ikinci sorunun cevabı evet evden yukleyebilecegiz resmi sürümün çıkması ile beraber
öncelikle cihazını root yap.
daha sonra marketten şu yazılımı indir. "Quick Boot (Reboot)"
nova rom'un zip dosyasını hafıza kartına at.
programı aç ve içinden recovery' seçeneğini seç. telefon yeniden başlayacak. format kısmından, sdcard haricinde hepsine format at ( başında format yazanlarda)
daha sonra bir önceki menüden "install zip from sdcard" 'a gir ve nova rom'u seç sdcard dan. çıkan NO lar arasından Yes'e bas ve yüklensin. işin bitince yine bir önceki menüden reboot system 'a bas ve başlasın telefon.
Yardımcı olayım dostum , dosyalarım tam ise team şifreni İD ni gönder Pm olarakabii bana uzak masaüstünden yardım edebilirmisiniz yaa kafayı sıyırmak üzereyimm ben
Yardımcı olayım dostum , dosyalarım tam ise team şifreni İD ni gönder Pm olarak
Yardımcı olayım dostum , dosyalarım tam ise team şifreni İD ni gönder Pm olarak