2.3.7 Güncellemesi CyanogenMod7 (Optimus Black)Anlatımı Resimli Güncel

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bu cm7 romu bir hafta yükledim fakat bir sorum olacak.
Bildiğiniz gibi bu romun yeni sürümü çıktı. Ben onuda denemek istiyorum şimdi güncel romu kurmak için yeniden orjinal roma dönüp mü kurmam gerek yoksa yeni sürümü indirip direk mi kuruyorum. Yardımlarnız için şimdiden sağolun.
Bu arada http://get.cm/get/cm_p970_full_24.zip çıkmış. Bende üstüne kurdum ama çok sağlıklı bulmadım. Telefonu komple sıfırlamak daha iyi bence.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
siz 23 24 e laf diyosunuz ama Zero 'nun nightly'si şuan 256'da :D P990 şuan 204'de. galaxy s2 şuan 116'da. bizimkinin de tam sürüme geçebilmesis için en az 100lere ulaşması gerekiyor ki adam akıllı stabil olsun sürümler.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
siz 23 24 e laf diyosunuz ama Zero 'nun nightly'si şuan 256'da :D P990 şuan 204'de. galaxy s2 şuan 116'da. bizimkinin de tam sürüme geçebilmesis için en az 100lere ulaşması gerekiyor ki adam akıllı stabil olsun sürümler.

Kesinlikle haklısın. Bende 22 ve 23'ü denedim. En az bir 50'ye kadar denemeyeceğim :)

Bu nedir ya, durmadan çıkıyor, 22 derken 23, olmadı şimdide 24 hepsini deneme fırsatım olmadı açıkcası.. neyse bunuda denemiyeceğim bekliyorum en son ne zaman durucaklar diye :))

Herhalde LG 2.3'ü çıkardığı zaman duracaklardır. Bu arada Nova rom kurdum. Gerçekten çok güzel bir rom. Öyle ekstraları yok. Çok lite. Ama sabah şarjdan aldım 7:30'da şu anda 18:42 itibari ile %66 doluluk oranı gösteriyor pil için. Bence şarj sorunu olanlar Nova görsellik ve özellik sorunu olanlar Cm rom kursunlar. Yok ben etliye sütlüye karışmam diyenler ise radyosuz orjinal sürüme devam edebilirler :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
P 350 ye optimus 3d rom mu aticaksin?... ustad naptin sen :-) :-)

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
:) model ismine bakmamıştım. bazen seriler birbirini tutar ya biraz tembel davrandım araştırmadan kusura bakma. 7.2 RC kurdum zaten. önereceğin daha performanslı ya da daha güncel bir rom var mı [MENTION=138307]technomind[/MENTION]

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
pil ile ilgili yeni bir özellik geldi ama daha bilmiyorum tam olarak ne oldugunu

edit.. sanirim telefona kapaliyken de şarj olabilme özelliği geldi. biliyorsunuz kapaliyken şarja taktiğimizda telefon açiliyordu ve yine kapatsak bile yeniden açiliyordu.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Önemli bir bug olarak görmüştüm ilk kullandığımda :-) telefonu kapat diyorsun yeniden başlıyordu. Sanırım WiFi ve ses sorunu kaldı geriye.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
24'ü kurdum
ses kademeleri arasındaki uçurmu çözdüler fakat ilk açılışta radyo ve mp3 playerde çok güçlü ses gelirken kısıp tekrar açtığınızda o sese erişemiyorsunuz.

ayrıca telefonu kilitleyince radyoda gidiyor bakalım 26'da çözmüşlermi

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
24'ü kurdum
ses kademeleri arasındaki uçurmu çözdüler fakat ilk açılışta radyo ve mp3 playerde çok güçlü ses gelirken kısıp tekrar açtığınızda o sese erişemiyorsunuz.

ayrıca telefonu kilitleyince radyoda gidiyor bakalım 26'da çözmüşlermi

Hergün bir numara büyüğü çıkıyor :D ne iş anlamadım.. test etmeden mi yayınlıyorlar acaba artık ? baktılar bu adamlara guncelleme gelmıyor bari biz yardımcı olalım diyorlar ama zırt zırt sorunlu cıkmasıda kötü :S

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Hergün bir numara büyüğü çıkıyor :D ne iş anlamadım.. test etmeden mi yayınlıyorlar acaba artık ? baktılar bu adamlara guncelleme gelmıyor bari biz yardımcı olalım diyorlar ama zırt zırt sorunlu cıkmasıda kötü :S
sorunlar baştan beri var muhtemelen farkındadırlar ve sırayla çözüyorlardır diye ümit ediyorum.

özellikle şu radyo sorunu deli ediyor beni. ekran kararma süresini 30 dk yapıyorum her seferinde mecburen.

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
sorunlar baştan beri var muhtemelen farkındadırlar ve sırayla çözüyorlardır diye ümit ediyorum.

özellikle şu radyo sorunu deli ediyor beni. ekran kararma süresini 30 dk yapıyorum her seferinde mecburen.

bir öncekinde de bluetooth açıyordu ya :) oda ilginçti ... umarım düzelir ne diyelim :)

30 dakika ekran kararma süresimi :) sonra şarjım çabuk bitiyor oluruz yaa :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bir öncekinde de bluetooth açıyordu ya :) oda ilginçti ... umarım düzelir ne diyelim :)

30 dakika ekran kararma süresimi :) sonra şarjım çabuk bitiyor oluruz yaa :)

ofisten eve evden ofise giden bir insan olduğumdan çok sorun olmuyor telefon sürekli şarzda.
bluetooth olayı hala devam ediyor. fakat performansda ilk sürüme göre gözle görülür artış var. cihaz mükemmel hızda çalışıyor

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
ofisten eve evden ofise giden bir insan olduğumdan çok sorun olmuyor telefon sürekli şarzda.
bluetooth olayı hala devam ediyor. fakat performansda ilk sürüme göre gözle görülür artış var. cihaz mükemmel hızda çalışıyor

Şuan hız testine baktığında değeri ne çıktı ?

kadrisercanoguz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cm7 ve nova rom dan daha farklı olarak ne kurabiliri bizim optimuslara merak ediyorummmmmm novadan çok memnunum nerdeyse hatasız bir room ama deişilik istiyor insan arada sırada

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
cm7 ve nova rom dan daha farklı olarak ne kurabiliri bizim optimuslara merak ediyorummmmmm novadan çok memnunum nerdeyse hatasız bir room ama deişilik istiyor insan arada sırada

Açıkcası şuan farklılık olarak ben birşey aramıyorum, inan novaya o kadar alıştım ki diğer rom bir tuhaf geliyor.. :) farklılık iyi oluyor arada değiştiriyorum v10 dönemlerine dönüyorum sonra tekrardan :D novaaa :D

kadrisercanoguz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi telefon cok guzel ekran kalitesi olsun hiz olsun ama guncellemesi cikmiyor buda biraz insanin moralini bozuhor aslinda htc desire z bile 2. 3. 4 cikardi bizde. Niyee yok diyorum bizde niye yok galiba bunu satip sensatinon xl alicamm :-) kulakligi baya guzel onundaaa

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Abi telefon cok guzel ekran kalitesi olsun hiz olsun ama guncellemesi cikmiyor buda biraz insanin moralini bozuhor aslinda htc desire z bile 2. 3. 4 cikardi bizde. Niyee yok diyorum bizde niye yok galiba bunu satip sensatinon xl alicamm :-) kulakligi baya guzel onundaaa
valla satabilsem bende satıcam. x telefona android 4.0 geldi haberleri gördükçe delleniyorum

wogo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle orjinal romdan uzun gidiyor. Eski haline dönmek kolaydır. Düşünmeden kur derim.

peki kurduktan sonra her yeni versiyon için sıfırdan format mı atmak gerekiyor? versiyondan kastım hergün yeni bir sürümü çıkıyor onu kurarken sorun çıkar mı? çünkü sıfırdan herşeyi ayarlamak telefondan soğumama neden oluyorda :)

kadrisercanoguz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla satabilsem bende satıcam. x telefona android 4.0 geldi haberleri gördükçe delleniyorum

Valla bakalim bence satilir denemekde yarar var bide bn hd video cekerken her 20 ci saniyesinde. Takiliyor hafifden sanki yeniliyormus gibi snnde varmi ole bir probleminn

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
peki kurduktan sonra her yeni versiyon için sıfırdan format mı atmak gerekiyor? versiyondan kastım hergün yeni bir sürümü çıkıyor onu kurarken sorun çıkar mı? çünkü sıfırdan herşeyi ayarlamak telefondan soğumama neden oluyorda :)

hemen kurma bir süre bekle sonra kurarsın. hala açıkları var sistemin.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Valla bakalim bence satilir denemekde yarar var bide bn hd video cekerken her 20 ci saniyesinde. Takiliyor hafifden sanki yeniliyormus gibi snnde varmi ole bir probleminn

cm7 kurulu şu an herhangi bir donma göremedim. pek video çeken biri olmadığımdan farketmemiş olabilirim

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Sürekli indiriyorum ama whatsapp uygulaması kurulmuyor diye kaldırıyorum :D benmi beceremiyorum anlamadım gitti... :D

Wifide sorun varmı acaba denediniz mi..

Ben şuan v10I kullanıyorum :D

wifide sorun yok.
şu an bilgisayarın 2. ekranını wifi üzerinden telefondan izliyorum herhangi bir sorun yaşamadım henüz

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
ALLAH ALLAH bende neden sorun oluyor acaba :S yeni sürüm romlar bende wifi açtırmıyorlar, anlamış değilim açıkcası...

Ayrıca whatsapp uygulaması bile sorun çıkartıyor :S

--- Mesaj Güncellendi ---

http://download.cyanogenmod.com/?device=p970

29 geldi arkadaşlar bu ne hızdır anlamış değilim :S

bir durum mu var acaba ?

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sürekli indiriyorum ama whatsapp uygulaması kurulmuyor diye kaldırıyorum :D benmi beceremiyorum anlamadım gitti... :D

Wifide sorun varmı acaba denediniz mi..

Ben şuan v10I kullanıyorum :D

whatsapp kuruyorum ben :) wifi denemedim daha henüz :)