kadrisercanoguz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
zaten o program varken kök dizine attım mı sd kard da yeterli oluyor sanırım
technomind xpedia neo yu nasıl root yapacağımızı anlatacak yazını dört gözle bekliyorum şimdiden teşekkurler
Wifi kullanmiyorum romu stabil buldum. Wifi isinide deneyecegim en kisa zamanda...
Bi araştırma yaptım, hemen onuda paylaşıyorum sony ericsson konusunda bilgin olsun.. ama deneme imkanım olmadığı için kesin konuşamıyacağım
İlgin içinde teşekkür ederim.
bekliyorum bakalım nasıl bişey
22 yi yükledim bir sıkıntı yok şimdilik. bir yerden bu nightly'lerin changelog'larını bulmak lazım.
ses sorunun hala düzeltmemişler
sesin son kademesi ile bir önceki kademesi arasında çok fark var. deli ediyor beni bu hiç bir şekilde istediğim sesi ayarlayamıyorumSes sorunu derken ? herhangi bir sorunla karşılaşmadım ben.
sesin son kademesi ile bir önceki kademesi arasında çok fark var. deli ediyor beni bu hiç bir şekilde istediğim sesi ayarlayamıyorum
onun dışında bir sorun göremedim bende. ics teması ve ics lockscreen teması kurdum ics gibi oldu gariban tesellisi
Bende kurdum az önce ama ses karşıya biraz az gidiyor sanki eskiye nazaran.Birde marketi kullanabilmek için hesap ekleyemiyoruz
22 yi yükledim bir sıkıntı yok şimdilik. bir yerden bu nightly'lerin changelog'larını bulmak lazım.
ses sorunun hala düzeltmemişler
merhaba arkadaşlar
CM7'de şarj sorunu var mı? yani orjinal rom gibi mi gidiyor yoksa daha fazla mı pil giiyor? ve CM7'ye geçtikten sonra beğenmezsem eski haline dönmek kolay mıdır?
Arkadaşlar bu cm7 romu bir hafta yükledim fakat bir sorum olacak.
Bildiğiniz gibi bu romun yeni sürümü çıktı. Ben onuda denemek istiyorum şimdi güncel romu kurmak için yeniden orjinal roma dönüp mü kurmam gerek yoksa yeni sürümü indirip direk mi kuruyorum. Yardımlarnız için şimdiden sağolun.
ben direkt cm7'nin üstüne kurdum herhangi bir sorun olmadı