• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

1600 tl ye telefon tavsiyesi

batuhan01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 1600 tl bütçem var. Aklımdaki telefonlar g2,z1,nexus 5, z1 compact ve iphone 5c. bizdeuyugundan alacağım. kullanım amaçlarım ağır oyunlar oynamak ve internette dolaşmak. Aslında nexus 5 i sadece donanımından dolayı yazdım. arayüzü çok sade. birde küçük elli biriyim. Aşırı büyük olmamalı. bu yüzden 5.2 inç olduğundan g2 tedirgin ediyor beni. daha önce hiç iphone kullanmadım. kullanmalımıyım ? şimdiden teşekkürler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xperia Z1 diyorum. Tasarım, kasa kalitesi olarak en iyisi. Performans olarak da zaten G2, Z1, Nexus 5 birbirine denk denilebilir.

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
küçük telefon istediğinde 2 tercih kalıyor biri z1 compact diğeri iphone.Daha önce iphone kullanmadıysan çok sıkıntı yaşarsın itunesle falan.ben z1 compact kullanıyorum denemediğim oyun kalmadı hepsinde canavar gibi.kamera çok iyi şarj beklediğimden daha da iyi.ben z1 compact derim hem ithalat düşündüğünde fiyatı 1400e kadar düşüyor ben 2 bin tl vermek istemedim bir telefona

mustang435

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia Z1 1.600 tl bulabiliyosan hiç kaçırma

Xperia Z1 Compact küçük ekran istiyon tam sana göre

Nexus 5 tavsiye etmem neden dersen bataryası ve kamerası zayıf

Lg G2 güzel telefon ama plastik ve sd kart desteği olmaması olumsuz taraf

İphone 5c ios işletim sistemi bir yerden sonra insanı delirtiyor ve sd kart desteği olmaması her şey için pc tak itunnes yükle felan baya zahmetli iş

batuhan01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
küçük telefon istediğinde 2 tercih kalıyor biri z1 compact diğeri iphone.Daha önce iphone kullanmadıysan çok sıkıntı yaşarsın itunesle falan.ben z1 compact kullanıyorum denemediğim oyun kalmadı hepsinde canavar gibi.kamera çok iyi şarj beklediğimden daha da iyi.ben z1 compact derim hem ithalat düşündüğünde fiyatı 1400e kadar düşüyor ben 2 bin tl vermek istemedim bir telefona

ithalatçı firma garantili aldın sanırım telefonda bir sıkıntı eksiklik yaşadın mı ve nerden aldın ?

42patriot42

Asistan
Reaksiyon puanı
30
hepsi burada.com dan 1550 ye aldım kargo ücretsiz.birde o zaman yanında kampanya vardı 200 tl lik hediye çeki verdi site bana nerdeyse 1350 ye geldi.hiç bir sıkıntı yaşamadım beklediğimden çok daha iyi telefon.arkadaşım n11 den aldı oda sıkıntı yaşamadı ikimizinki de ithalatçı firma

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Küçük ekran Z1 Compact, büyük ekran Z1. Şu anda Z1 Compact kullanıyorum iPhone 4S den sonra çok iyi geldi diyebilirim, şarjı olsun performans olarak olsun çok iyi bir cihaz.

umutaktepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 nin 32 gblık versiyonunu uygun bir fiyata bulursan al derim o kadarda dandik bir malzemesi yok ve donanım mükemmel

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar 1600 tl bütçem var. Aklımdaki telefonlar g2,z1,nexus 5, z1 compact ve iphone 5c. bizdeuyugundan alacağım. kullanım amaçlarım ağır oyunlar oynamak ve internette dolaşmak. Aslında nexus 5 i sadece donanımından dolayı yazdım. arayüzü çok sade. birde küçük elli biriyim. Aşırı büyük olmamalı. bu yüzden 5.2 inç olduğundan g2 tedirgin ediyor beni. daha önce hiç iphone kullanmadım. kullanmalımıyım ? şimdiden teşekkürler..
elin küçükse z1 compact al gayet başarılı bir cihaz...

Drogg46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim sana tavsiyem gözünü kapat ve git iphone u al ios işletim sistemi o kadar mükemmel ki kullanımı çok kolay açık ve net söleyeyim en fazla bir hafta da alışırsın ve i phone 5 c nin piyasa da kaldıramayacağı oyunu da şu aralar zor bulursun kesinlikle iphone bence

Drogg46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer elim küçük demesen discovery elite derdim

AErdi1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone baştan sil iPhone kullanıcısınım hiç memnun değilim çok kısıtlama var normal menü bile yok s5 alıcam

AErdi1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allahım iOS 6 7 ikisindede gnceleme geldikçe yaptım diyorum