YED
Asistan
Merhabalar 150.000-160.000 civarı araç düşünüyorum 2017 model 24.000 KM otomatik Jetta buldum almak sizce mantıklı mı başka modellere bakmalı mıyım bu kilometre civarlarında önerebileceğiniz model var mıdır ?
Jetta önermiyor musunuz ?Araçta ne arıyorsunuz bilmiyorum ancak Honda Civic veya Toyota Corolla bakmanızı öneririm. Uzun ömürlü ve pek arıza vermeyen araçlardır. Sanayiciler sevmez bu ikiliyi![]()
Eğer otomobil alacaksan YouTube da en az en fazla arıza çıkaran araçlar gibi videoları olan Otomobilin Mesut Abisi kanalını öneririm.
aracın paketi nedir acabaMerhabalar 150.000-160.000 civarı araç düşünüyorum 2017 model 24.000 KM otomatik Jetta buldum almak sizce mantıklı mı başka modellere bakmalı mıyım bu kilometre civarlarında önerebileceğiniz model var mıdır ?
Jetta güzel araba kesinlikle pişman olmazsınız donanım paketi nedir birde TSI mı TDI mı ? Highline TSI ve sunroof’lu ise kesinlikle değer fiyatınaMerhabalar 150.000-160.000 civarı araç düşünüyorum 2017 model 24.000 KM otomatik Jetta buldum almak sizce mantıklı mı başka modellere bakmalı mıyım bu kilometre civarlarında önerebileceğiniz model var mıdır ?
Honda Civic çok güzel araba modelleme ve tasarım olarak ama birazcık hızda kaputu sallanıyorJetta önermiyor musunuz ?
Jetta yerine bence Passat almalısınızMerhabalar 150.000-160.000 civarı araç düşünüyorum 2017 model 24.000 KM otomatik Jetta buldum almak sizce mantıklı mı başka modellere bakmalı mıyım bu kilometre civarlarında önerebileceğiniz model var mıdır ?
Arkadaşın dediği fiyat aralığında neredeyse boş paket sayılacak comfortline passatlar var Highline Jetta almak daha mantıklıHonda Civic çok güzel araba modelleme ve tasarım olarak ama birazcık hızda kaputu sallanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Jetta yerine bence Passat almalısınız![]()
2008 yok satıyor. Zor bulur.Sıfır olacak olursa suv olarak 2008 sedan olacaksa astra.
Aynen arkadaşım başvurmuş 3 ay sonraya tarih vermişler ama beklemeye değer bi araç.2008 yok satıyor. Zor bulur.
Güzel araba. Gidip sıfırını alsan ilana koysan 5.000 tl pahalıya satarsınAynen arkadaşım başvurmuş 3 ay sonraya tarih vermişler ama beklemeye değer bi araç.
100 beygir ne ya fiyatını haketmiyor benveGüzel araba. Gidip sıfırını alsan ilana koysan 5.000 tl pahalıya satarsın
Comfortlinearacın paketi nedir acaba
1.4 TSI COMFORTLİNEJetta güzel araba kesinlikle pişman olmazsınız donanım paketi nedir birde TSI mı TDI mı ? Highline TSI ve sunroof’lu ise kesinlikle değer fiyatına
Tork 250 nm ama nasıl tırmanır o100 beygir ne ya fiyatını haketmiyor benve
Hocam bana göre 150-160 bin tl bandında 2014 model jetta almak mantıksız zaten makyajsız kasa ve aracın üretimi durdu e haliyle bunun fiyatı daha düşük olması gerekiyordu bana sorarsanız bütçenizi biraz zorlayıp passat almanız yönünde ha birde comfortline iyi bir paket ama passat trendline plus eminim jetta comfortlinedan iyidir almaya çalışırken TDİ almaya özen gösterin.Yorumlarınızı anca okuyabildim. Açık konuşmak istiyorum sizde yardımcı olursanız sevinirim aklımızdaki araç sıfır km Tiguan aslında ama şu zor günlerde paramızı çok harcamak istemiyoruz amacımız idare edecek bir araç almak inşallah bu durumlar geçtiğinde de zorlanmadan satacağımız bir araç almak istiyoruz yani piyasası olan araç arıyoruz Jetta’ya yöneldik fakat 2017’den sonra ülkemize gelmediği için açıkçası bizi tedirgin etti Megane sedan düşündük Focus düşündük arada kaldık. Fiyat 150.000 TL sınırında piyasası olan araçları önerebilir misiniz hatchback sedan farketmez yorumlarınızı bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Comfortline
Mesaj otomatik birleştirildi:
1.4 TSI COMFORTLİNE
Baktığımız Jetta 2017 modeldi 1.4 TSI otomatik 160.000 TL 24.000 kmHocam bana göre 150-160 bin tl bandında 2014 model jetta almak mantıksız zaten makyajsız kasa ve aracın üretimi durdu e haliyle bunun fiyatı daha düşük olması gerekiyordu bana sorarsanız bütçenizi biraz zorlayıp passat almanız yönünde ha birde comfortline iyi bir paket ama passat trendline plus eminim jetta comfortlinedan iyidir almaya çalışırken TDİ almaya özen gösterin.