• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

15 yaş Boy 167 uzarmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Powertr12

Öğrenci
Arkadaşlar yaşım 15 ergenliğe geç girdim şuan sakalım bıyığım koltuk altında kıl yok sizce ergenliğim bitmişmidir daha uzarmıyım Benim durumumda siz kaç yaşındaydınız mesela cevap larsanız sevinirim

Arkadaşlar yaşım 15 ergenliğe geç girdim şuan sakalım bıyığım koltuk altında kıl yok sizce ergenliğim bitmişmidir daha uzarmıyım Benim durumumda siz kaç yaşındaydınız mesela cevap larsanız sevinirim
Allahım, bana sabır ver. Ya yeter ama bıktık baydık bu konulardan. Cevabını bildiğiniz saçma soruları cevaplamaktan bıktık. Burası teknoloji forumu sağlık veya kişisel bakım falan değil. Lütfen.

Sanırım anne ve babanın boyları arasında ortalama bir boya sahip olursun.
Misal;Annen 1.65
Baban 1.78
Sen 1.65 den uzun 1.78den kısa olursun genel olarak.

Ben napacam o zaman 14 yaşındayım 1.52 boyum var

Anne baba dayı dede hepsi önemli mesela annem 1.63 babam 1.67 benim 1.82 boyum ayrıca herkes kendini doktor sanmış herkes aynı yaşta uzamaz en önemli dönemler 12 ila 18 arasında olur daha uzarsın ve sporda önemli basket ile ilgelen dedigim gibi bana uzamazsın dediler 14 yaşımdan bu yana da sigara içiyorum yaş 24 nasip diyelim iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...