cypriotfootballer07
Asistan
Gençler merhaba 14 yaşındayım arkadaşlarımın sesi kalınlaşmış ve oturmuş iken benim sesim hala 12 yaşındaki halimle aynı neden böyle ? Daha sonra değişme imkanı var mı ? Arada gırak gırak ediyor çatlıyor sesim.
Sesim kızlar gibi çıkıyor ona yanıyorum birazcık daha erkekleşse yaniKardeşim kalın ses iyi değildir ince olsun kulağa hoş gelsin işte daha ne istiyorsun. Takma kafana ileride istediğin gibi kalınlaştırabilir hale gelir zaten sesin. İnceliğini yitirmemesi daha önemli
Ben 19 yaşındayım sesim seninki gibi, 5 yıldır hiç değişmiyor. Takma kafana zamanla düzelir herhaldeSesim kızlar gibi çıkıyor ona yanıyorum birazcık daha erkekleşse yani
anladım teşekkür ederimAllah başka dert vermesin öncelikle. Allah uzun ömür versin. Önündeki yılları düşününce 50 sene aynı sesi kullanacaksın zaten. tadını çıkar bence. senin durum sakalım çıksın diye uğraşan yaşıtlarına benziyor. sonra da bizim yaşlara gelince ( ki ben 40 yaşındayım) lazer epilasyon peşinde koşuyorlar. yaşının tadına bak ve bunlara takılma. doğal sürece müdahale etme bence
Bay Bi gülmüştüm mikrofona çocuk gibi bağırıyor haydi HalayaaaSakin benim arkadaşım 23 yaşına kadar aynı sesle çocuk gibi konuştu hele bide onun düğünü düşünme
Biz sesini sevdiriyoruz sen nefret ettireceksinSakin benim arkadaşım 23 yaşına kadar aynı sesle çocuk gibi konuştu hele bide onun düğünü düşünme
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bay Bi gülmüştüm mikrofona çocuk gibi bağırıyor haydi Halayaaa
Neyse ben sevdiriyim bari ben 15 yaşında sesim kalınlaştı ilk başta kimse beni tanımadıBiz sesini sevdiriyoruz sen nefret ettireceksin![]()
Merak etme 1-2 seneye kalınlaşır.Gençler merhaba 14 yaşındayım arkadaşlarımın sesi kalınlaşmış ve oturmuş iken benim sesim hala 12 yaşındaki halimle aynı neden böyle ? Daha sonra değişme imkanı var mı ? Arada gırak gırak ediyor çatlıyor sesim.
sen git sesinle 3 kız düşür ben geliyim sesimle 3 site düşüriyim adalet mi bu ya?Valla benim sesim tam çocuklar gibi çıkıyordu 13-14 yaşındayken 16 yaşındayım şimdi sesim birden değişti kızlar sesimin çok karizmatik olduğunu söylüyor sırf sesimle 3 kız düşürdüm bunları hava atmak için söylemiyorum ama şunu söyleyebilirim sesinin kalınlaşması için 1-2 sene daha geçmesi lazım ergenliğe yeni girmişsin kardeşim moralini bozma
Ben 13 yaşındayım uzun süre dedemlerle görüşmedim kimse beni tanıyamadı garip geldi ilk baştaNeyse ben sevdiriyim bari ben 15 yaşında sesim kalınlaştı ilk başta kimse beni tanımadı
Ergenliğe geç girmek daha iyi zaten sende geç girmişsinArkadaşlar sesim değişmeye başladı kalınlaşıyor yavaştan![]()
Kardeşim sesin bir gün önceden inceyken bir gün sonra kalın olmayacak yavaşca değişecektir.Benimde 8. sınıfta sesim inceydi 9'a geçtiğimde kalınlaştı bayağı bi.Hep sesim kalın olsun diye dua ederdim küçükken şuanda hiç memnun değilim boşver kalın sesi ne dediğimi ben bile anlayamıyorumArkadaşlar sesim değişmeye başladı kalınlaşıyor yavaştan![]()
Benim 14-15 yaşıma kadar sesim inceydi o zamanlar lise 1'deydim 16 yaşıma gelince benimde sesim degisti ve senin gibi neden sesim değişmedi diye takıntı yapmadım bence sen kendine biraz zaman tanı bir bakarsın hic beklemedigin bir anda sesin degisirGençler merhaba 14 yaşındayım arkadaşlarımın sesi kalınlaşmış ve oturmuş iken benim sesim hala 12 yaşındaki halimle aynı neden böyle ? Daha sonra değişme imkanı var mı ? Arada gırak gırak ediyor çatlıyor sesim.
Bende 16-17 yaşlarımda girdim yani ergenliğe geç girdim şuanda 22 yaşındayımErgenliğe geç girmek daha iyi zaten sende geç girmişsin![]()
İkizimi Buldum Sanırım. Aynı DurumKardeşim sesin bir gün önceden inceyken bir gün sonra kalın olmayacak yavaşca değişecektir.Benimde 8. sınıfta sesim inceydi 9'a geçtiğimde kalınlaştı bayağı bi.Hep sesim kalın olsun diye dua ederdim küçükken şuanda hiç memnun değilim boşver kalın sesi ne dediğimi ben bile anlayamıyorum
O anlamda demedim. Yani çatlamaya başladı çatlıyor aradaKardeşim sesin bir gün önceden inceyken bir gün sonra kalın olmayacak yavaşca değişecektir.Benimde 8. sınıfta sesim inceydi 9'a geçtiğimde kalınlaştı bayağı bi.Hep sesim kalın olsun diye dua ederdim küçükken şuanda hiç memnun değilim boşver kalın sesi ne dediğimi ben bile anlayamıyorum
Ergenlik için olan herşeyim değişti fakat ses gecikti sanırsamErgenliğe geç girmek daha iyi zaten sende geç girmişsin![]()