KediBokii
Asistan
ben 8.sınıfım ve 12 yıllık bilgisayarım var ablam lgs ye girip istanbul dan cağaloğlu üniversitesini kazandı alman lisesi bide şimdi aynı performansı benden istiyorlar ve bu yıl online ders saolsun yeni pc aldık en güzelinde gtx 1650S li falan telefonum yok ama o da alınca xD bu yıl içerisinde hemde lgs varken her şey bi anda geliyor ama ailem free mi değil tabikide onlar da bana çok baskı kuruyorlar fakat şunu biliyorlar ki onların sözünden hiçbir zaman çıkmadım her zaman bana güvendiler oyun oynama diyince en fazla 5dk içerisinde kapatırım ki oyunda oynamıyorum anime falan izliyorum arkadaşlarınla oyun müsabakasına falan hiç gerek yok boş iş hepsi zamanında ben de 6.sınıfta yapardım ama kazanınca bi bok olmazdı öyüzden bence bu işleri sal amaçları lgs ye kadar düzenli çalışıp güzel bir yere gelmeni istemeleri kendi iradene sahipsen yani kendin ders çalışabiliyorsan ve bilgisayar oyunlarını artık istemiyorsan ki eğer istiyorsan tavsiyem tüm oyunları sil telefonunu babana ver ardından 3 gün veya 2 gün öyle kal derslere çalış o gün içerisinde emin ol pc oynamak istemiceksin ben yaz aylarında sabahtan geceye kadar oynardım mesela lol de grandmaster hesabım duruyor valorantta elmas 3 hesabım duruyo0r ama hiç oynayasım yok bilgisayarım çok iyi her şeyim var durumumuz iyi tek yapman gereken kendi iradenle ders çalışman.
kısacası boş işleri bırakıp kendin için ders çalışıp kitap oku 7.sınıfta çok ağır olmana gerek yok yani günde 150 beceri temelli çözsen yeterli derslere kendini göre ayır ve günlük 30 sayfa kitap oku 8.sınıfa kadar böyle yapıcaksın soruları istersen çıkartabilirsin onun dışında diyebileceğim bir şey yok baba-oğul gezisi dene bu arada ve bazen içini dök ben de erkeğim ve içimi anneme döktüm çok rahatladım valla D:
kısacası boş işleri bırakıp kendin için ders çalışıp kitap oku 7.sınıfta çok ağır olmana gerek yok yani günde 150 beceri temelli çözsen yeterli derslere kendini göre ayır ve günlük 30 sayfa kitap oku 8.sınıfa kadar böyle yapıcaksın soruları istersen çıkartabilirsin onun dışında diyebileceğim bir şey yok baba-oğul gezisi dene bu arada ve bazen içini dök ben de erkeğim ve içimi anneme döktüm çok rahatladım valla D:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birşey söylecem ben ddersten nefret ediyorum teknoloji ile biraz ilgim vat pc de takılıp öğrenmek istiyorum biraz da ondan pc nin yasaklanmasından üzülüyorum