alpotter
Profesör
Bir şeylerin farkına varmanı, kendi ayaklarının üzerinde durmanı istiyorlar.Tamam da insan iyilik yapar ama biraz da oğlunun isteklerini gerçekleştirir
Bir şeylerin farkına varmanı, kendi ayaklarının üzerinde durmanı istiyorlar.Tamam da insan iyilik yapar ama biraz da oğlunun isteklerini gerçekleştirir
Bunu okuyana kadar sana hak veriyordum , kendini sanırım konuda haklı göstermek için sadece kendi tarafından anlatmışsın. Oyun oynama yarışındaysan arkadaşlarına annen ve baban gayet haklı. Seneye lise sınavın var oyun peşinde koşmak seni kaybettirir.En kötüsü arkadaşlarım beni dışlıyor ne zaman yanlarına gitsem yürü git diyorlar sen bilmem ne oyununu oynamıyorsun diyorlar dalga geçiyorlar artık onlar yüzünden sosyallikten asosyallige geçtim
Birşey söylecem ben ddersten nefret ediyorum teknoloji ile biraz ilgim vat pc de takılıp öğrenmek istiyorum biraz da ondan pc nin yasaklanmasından üzülüyorumHoşlandığın konularda kitap aldır. Kitap okuya okuya kendini derse alıştırmaya çalış. Derslere de ufaktan ufaktan hızlandırara k başla. Başka çaren yok alışacaksın.
Onlarda haklı eğitim sistemi sağolsun.Hayatını belirleyecek bir sınava gireceksinBirşey söylecem ben ddersten nefret ediyorum teknoloji ile biraz ilgim vat pc de takılıp öğrenmek istiyorum biraz da ondan pc nin yasaklanmasından üzülüyorum
oyun oynama yarışında değilim sadece biraz pc de kodlama ogrwnmek istiyorumBunu okuyana kadar sana hak veriyordum , kendini sanırım konuda haklı göstermek için sadece kendi tarafından anlatmışsın. Oyun oynama yarışındaysan arkadaşlarına annen ve baban gayet haklı. Seneye lise sınavın var oyun peşinde koşmak seni kaybettirir.
Inşallah düzgün bir eğitim sistemi gelir kurtuluruz bu lgs denOnlarda haklı eğitim sistemi sağolsun.Hayatını belirleyecek bir sınava gireceksin
Şimdi Matematik , Türkçe gibi derslerine yüklen iyi bir lise kazan, liseye geçince bu kadar sert bir tutum sergilemezler diye düşünüyorum. Derslerinin yanında kodlamaya da çalışırsın. Üniversitede de Yazılım Mühendisliği falan seçersin olur. Sırf annen baban şimdi bilgisayarı haklı bir sebepten yasakladı diye hayallerim yıkıldı ayağına yatarsan kaybeden sen olursun.oyun oynama yarışında değilim sadece biraz pc de kodlama ogrwnmek istiyorum
Kodlamada daha tecrübem yok ondan pc yi istiyorum birde az bi cs oynamakŞimdi Matematik , Türkçe gibi derslerine yüklen iyi bir lise kazan, liseye geçince bu kadar sert bir tutum sergilemezler diye düşünüyorum. Derslerinin yanında kodlamaya da çalışırsın. Üniversitede de Yazılım Mühendisliği falan seçersin olur. Sırf annen baban şimdi bilgisayarı haklı bir sebepten yasakladı diye hayallerim yıkıldı ayağına yatarsan kaybeden sen olursun.
Hep ders çalışıyorum ve hep takdir a liyorum su lgs gelicek ya seneye diye artık tek boş zamanım yok Allah'tan bugun tatilHaklılar. Sen daha 7. sınıfa gidiyorsun ve burada ailenin ders çalışmanı istemesini anlatıyorsun?Kardeşim benim sen derslerinde başarı gösterdiğin sürece ailen de senin isteklerini gerçekleştireceklerdir. Emin ol hiçbir aile ders konusunda çocuklarının kötülüğünü istemez. Bunu şuan değil eğer iyi bir eğitimin olmaz ise 10 seneye anlarsın.
Ortaokulda Takdir almak başarı mı? Zaten öğretmenler takdir alın diye uğraşıyor ve o belgenin hiçbir faydası yok. LGS , YKS gibi sınavlarda çalışıp çalışmadığın ortaya çıkar.Hep ders çalışıyorum ve hep takdir a liyorum su lgs gelicek ya seneye diye artık tek boş zamanım yok Allah'tan bugun tatil
Herşey bu yeni nesil sorular ve eğitim sistemi yüzünden ikinci sınıftan beri böyleOrtaokulda Takdir almak başarı mı? Zaten öğretmenler takdir alın diye uğraşıyor ve o belgenin hiçbir faydası yok. LGS , YKS gibi sınavlarda çalışıp çalışmadığın ortaya çıkar.
Yapmak zorundayız yapacak Bir şey yokHerşey bu yeni nesil sorular ve eğitim sistemi yüzünden ikinci sınıftan beri böyle
Ben de 7. sınıfa kadar ders çalışmıyordum. 8 De bir asıldım fen lisesi deyim,Ben ilkokulu ders çalışmadan, sınava hazırlanmadan, ödev yapmadan bitirdim. Sonra ne oldu biliyor musun?
Bu saydığım üç şeyin tersini yapan, yani ders çalışan bizim sınıftaki çocukla aynı liseye gittik![]()
İşte, eğitim süresi gereksiz uzun bence.Ben de 7. sınıfa kadar ders çalışmıyordum. 8 De bir asıldım fen lisesi deyim,![]()
Hele de 5-6-7. sınıflar. Ömür törpüsü resmenİşte, eğitim süresi gereksiz uzun bence.
4 gün okul 3 gün tatil olacak. Herkes yeteneğine göre derslerde ve sınıflarda olacak. Al sana sistem. Okula 5 gün gitmeye ne gerek var.Hele de 5-6-7. sınıflar. Ömür törpüsü resmen