14 yaşındayım sesim değişmedi

Reaksiyon puanı
97
Gençler merhaba 14 yaşındayım arkadaşlarımın sesi kalınlaşmış ve oturmuş iken benim sesim hala 12 yaşındaki halimle aynı neden böyle ? Daha sonra değişme imkanı var mı ? Arada gırak gırak ediyor çatlıyor sesim.

Reaksiyon puanı
97
Kardeşim kalın ses iyi değildir ince olsun kulağa hoş gelsin işte daha ne istiyorsun. Takma kafana ileride istediğin gibi kalınlaştırabilir hale gelir zaten sesin. İnceliğini yitirmemesi daha önemli
Sesim kızlar gibi çıkıyor ona yanıyorum birazcık daha erkekleşse yani

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,932
Daha gençsin kardeşim düzelir merak etme takma kafana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değişmezse de sesini kabullen onunla barışık ol o sesin sana özgü olduğunu unutma ve sesinin güzel olduğuna inan

AlpErTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Allah başka dert vermesin öncelikle. Allah uzun ömür versin. Önündeki yılları düşününce 50 sene aynı sesi kullanacaksın zaten. tadını çıkar bence. senin durum sakalım çıksın diye uğraşan yaşıtlarına benziyor. sonra da bizim yaşlara gelince ( ki ben 40 yaşındayım) lazer epilasyon peşinde koşuyorlar. yaşının tadına bak ve bunlara takılma. doğal sürece müdahale etme bence

Reaksiyon puanı
97
Allah başka dert vermesin öncelikle. Allah uzun ömür versin. Önündeki yılları düşününce 50 sene aynı sesi kullanacaksın zaten. tadını çıkar bence. senin durum sakalım çıksın diye uğraşan yaşıtlarına benziyor. sonra da bizim yaşlara gelince ( ki ben 40 yaşındayım) lazer epilasyon peşinde koşuyorlar. yaşının tadına bak ve bunlara takılma. doğal sürece müdahale etme bence
anladım teşekkür ederim :D

Reaksiyon puanı
6,396
Sakin benim arkadaşım 23 yaşına kadar aynı sesle çocuk gibi konuştu hele bide onun düğünü düşünme

Sakin benim arkadaşım 23 yaşına kadar aynı sesle çocuk gibi konuştu hele bide onun düğünü düşünme
Bay Bi gülmüştüm mikrofona çocuk gibi bağırıyor haydi Halayaaa

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,932

Bay Bi gülmüştüm mikrofona çocuk gibi bağırıyor haydi Halayaaa
Biz sesini sevdiriyoruz sen nefret ettireceksin :D

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Gençler merhaba 14 yaşındayım arkadaşlarımın sesi kalınlaşmış ve oturmuş iken benim sesim hala 12 yaşındaki halimle aynı neden böyle ? Daha sonra değişme imkanı var mı ? Arada gırak gırak ediyor çatlıyor sesim.
Merak etme 1-2 seneye kalınlaşır.

Kararsız23

Profesör
Reaksiyon puanı
2,125
O kadar da özenilecek bir şey değil ya. Benim 6 yaşımda kalınlaştı şahsen. Yüzümü görmeden duyanlar yetişkin zannederlerdi. O zamanlar tuhaftı fakat şu an gayet normal geliyor. Ki hiçbir zaman utanmadım sesimden, mutluydum hatta.

Reaksiyon puanı
768
Valla benim sesim tam çocuklar gibi çıkıyordu 13-14 yaşındayken 16 yaşındayım şimdi sesim birden değişti kızlar sesimin çok karizmatik olduğunu söylüyor sırf sesimle 3 kız düşürdüm bunları hava atmak için söylemiyorum ama şunu söyleyebilirim sesinin kalınlaşması için 1-2 sene daha geçmesi lazım ergenliğe yeni girmişsin kardeşim moralini bozma

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,597
Valla benim sesim tam çocuklar gibi çıkıyordu 13-14 yaşındayken 16 yaşındayım şimdi sesim birden değişti kızlar sesimin çok karizmatik olduğunu söylüyor sırf sesimle 3 kız düşürdüm bunları hava atmak için söylemiyorum ama şunu söyleyebilirim sesinin kalınlaşması için 1-2 sene daha geçmesi lazım ergenliğe yeni girmişsin kardeşim moralini bozma
sen git sesinle 3 kız düşür ben geliyim sesimle 3 site düşüriyim adalet mi bu ya?
birazdan yeni bir site hcklicem :D

Kirito Sao

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
71
Sesin kalın olsa ne olmasa ne. Merak etme zamanı gelince senin sesinde kalınlaşır. Benim sesim kalın da ne oluyor bir faydası mı var?

ℌasan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar sesim değişmeye başladı kalınlaşıyor yavaştan :D
Kardeşim sesin bir gün önceden inceyken bir gün sonra kalın olmayacak yavaşca değişecektir.Benimde 8. sınıfta sesim inceydi 9'a geçtiğimde kalınlaştı bayağı bi.Hep sesim kalın olsun diye dua ederdim küçükken şuanda hiç memnun değilim boşver kalın sesi ne dediğimi ben bile anlayamıyorum

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Benim 14-15 yaşıma kadar sesim inceydi o zamanlar lise 1'deydim 16 yaşıma gelince benimde sesim degisti ve senin gibi neden sesim değişmedi diye takıntı yapmadım bence sen kendine biraz zaman tanı bir bakarsın hic beklemedigin bir anda sesin degisir
Ergenlige girmek boy atmak ses kalinlasması sakalın cıkması bunlar kişiden kişiye göre değişkenlik gösterir biz kahin olmadığımız için kesin şu yaşında sesin kalınlaşır diyemeyiz bence git zihnini ilgi alanların ile meşgul et derim

Ergenliğe geç girmek daha iyi zaten sende geç girmişsin:D
Bende 16-17 yaşlarımda girdim yani ergenliğe geç girdim şuanda 22 yaşındayım

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,597
Kardeşim sesin bir gün önceden inceyken bir gün sonra kalın olmayacak yavaşca değişecektir.Benimde 8. sınıfta sesim inceydi 9'a geçtiğimde kalınlaştı bayağı bi.Hep sesim kalın olsun diye dua ederdim küçükken şuanda hiç memnun değilim boşver kalın sesi ne dediğimi ben bile anlayamıyorum
İkizimi Buldum Sanırım. Aynı Durum

Reaksiyon puanı
97
O anlamda demedim. Yani çatlamaya başladı çatlıyor arada :)

Ergenliğe geç girmek daha iyi zaten sende geç girmişsin:D
Ergenlik için olan herşeyim değişti fakat ses gecikti sanırsam :D