12 Kadın dağdan inince başörtüsü taksaydı ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57

Biz, sizin oportünistliğinizi çekecek naylon kitle olmadığımızı kaç kaypak yasanızın gözüne sokacağız merak ediyorum diyordu Feride.

Şimdi şöyle düşün!
İki tavşan var!
Biri “DAĞA” küsmüş “Dağın” haberi var bravooo.

Peki ya ikinci tavşanın ADALETE küstüğünden kimin haberi var!​
Adamın biri: Feride Çanakkale geçilmez!

Feride: Evet farkındayız! GEÇİLMEZ! … Bi saniye madem geçemiyoruz, şu Fatiha’yı emanete bırakayım annesi örtülü olmayan bir şehit gelsin alsın olur mu nasıl fikir sizce? Şu kalemi de al azizim!

Adamın biri: Kalem?

Feride: Şunu yaz ! “Biz Çanakkale’yi geçene kadar ALLAH BÜYÜKTÜR, geçtikten sonra da TANRI ULUDUR deriz. Şahit ol şehit!

Silah bırakmakla başörtü bırakmayı aynı hizada tutmaya çalışan, ülkemin krallık kontenjanından kadrolu soytarılığa geçmeye hevesli laik yaverleri. Sizin adaletiniz aktarmalı hukuksuzluğunuzdan gelecek anlaşıldı. Kraldan çok kralcılığınızı Çanakkale’nin ekmeğine sürüp istiklal teri dökenlerin sırtından köhneliğinize destanlar yazdırırsınız. Omuz omuza çarpıştık edebiyatının üzerinde çim biçer ulusalcılığınıza geniş ARAZİLER açtırırsınız.

Şimdi açın o mezarları şehitlerin kılığına kıyafetine bakın onların kemik sızısı sizin diş gıcırtınızdan kutsaldır. Sizin kadavra cumhuriyetiniz şehitten akan kanı ARA SICAK olarak kabul edecek kadar bivefa yolcusu.

Sizin yasalarınız şehirlerarası değil şehitlerarasına komut verecek kadar Çanakkale sempatizanı. Biz, sizin oportünistliğinizi çekecek naylon kitle olmadığımızı kaç kaypak yasanızın gözüne sokacağız merak ediyorum diyordu Feride.

Şimdi dağ var, oniki kadın var, ot var, alkış var, slogan var, kahramanlık var ne ala! Ve şehirde terörist muamelesi yaptığınız bizler varız. Başı canlı bombaymışçasına yaklaştığınız kızlar var. Vah vah!

Ben Çanakkale’ye girmemiz için vize zorunluluğu getirebilecek yüce dehaya(!) sahip sizlerin kimi kahraman yapacağını kimi yerle yeksan edeceğini tahmin edebiliyorum. Şimdi, bu oniki kadın örtünmeye kalksa, ikinci kez terörist damgası yer mi yemez mi?

Şimdi laikliğin anlamını bilmeyen antoloji budalası sarışın seyahat hatları sahipleri modern Atatürkçü kadınlarımız, iğreti bir mimikle sınırlı kelime sayısını “ Türkiye laiktir laik kalacak” üzerinden boca eder mi etmez mi?

Ve şimdi bu oniki kadından biri örtünürse bir şirazesi sıfırcı ö-tekil zihniyet “Dağdan geldiniz bağdaki ANAYASAYA karışmayın” der mi demez mi?

İşte bu sebeple, bu ülkede uyuma, uyursan ŞEHİT bile değilsin!

Esra Elönü - Haber 7

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
****************Senin bu söylediklerini kaç kişi anladı merak ediyorum.Acaba sen biliyormusun.Hadi yaaa.

atlantisprensi

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Doğru söz. Ne bir şey ekleyebilirim ne de çıkarabilirim.

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Kanal 7 başörtüsüyle uğraşacağına deniz fenerinin hesabını versin. Müslümanlık sadece başörtüsünden mi ibaret ?

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Haber7,Taraf,Zaman,Bugün hmmm hehe :)

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
okuduğunuzu anlamamayı huy edindiniz
ne olur bir konuyu anlamazsanız birkaç kere daha okuyunuz
birde meseleleri ters taraftan anlamayın

alamut72

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Halletmemiz gereken meseleler varken burada boş boş tartışıyoruz

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Kanal 7 başörtüsüyle uğraşacağına deniz fenerinin hesabını versin. Müslümanlık sadece başörtüsünden mi ibaret ?
sende aklını deniz feneri ile bozmuşsun, deniz feneri bu kadar sana neden batıyor ben anlıyamıyorum, deniz fenerine yardım ettmedin!, deniz fenerine yardım edenler şikayetçi değil. deniz fenerini izleseydin böyle konuşmayacaktın, sizin o desteklediğiniz muhalefet ne diyorsa sizde aynen ayak uyduruyorsunuz, deniz feneri sizi hiç ilgilendirmez, şikayetçi varsa yardım edenler şikayetçi olur.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
yavf bazende sıkılıyorum bu ülkenden yavf

herkes konuları kendine cekiyor durmadan eleştiri yapılıyor ama bir tane bile cözüm sunulmuyor boş konuşuyoruz yani buda bizim gelişimizi durmadan geriye tepikliyor helal oolsun bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...