- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 75
telekomun bu konuda yapicak birseyi olamaz hatta cok nadir kullancilar bunun farkinda olabilir cok derin bir detay
Evet, dediğiniz doğru. Burada amacım şu; kota abonenin bilgisi dışında doldurulduğu zaman hemen Internet bağ. kesilecek ve abone standart ücreti ödeyecektir. Bunun dışında ekstra kota aşım ücreti ödemeyecektir. Örneğin; 1 mbps 4 GB kotalı Internet ücreti 26.81. Kota aşımında ise 60 üzerine çıkıyor. Aradaki bu fark ödenmeyecek…
Ayrıca gazete haberlerine yansıyan bazı kota aşım fiyatları 60 liranın çok üstünde olabiliyor.
bana uymaz her ay kotayı belli bir miktar aşıyorum... Ve internet bana sürekli gerekli... Ayın dolmasına 10 gün kala kotam dolarsa 10 gün internetsiz mi kalacağım?
Benim tanıdığım birçok kotalı int. kullanıcısı var. Sırf kotalı internetin 26.81 olan ücretinden faydalanmak amacıyla bu tarifeye geçiliyor. Ama genellikle kotayı aşıp 40 liraya yakın fatura ödüyorlar. Sınırsız fiyata yakın bir ücret... O zaman sınırsıza niye geçmediklerine şaşırıyorum.
Zaten yazımın başında söyledim. Bu iş tercihli olsun. İsteyen bunu kabul etsin. İstemeyende red etsin. Kotayı aştığında interneti kesilmesin. Burada sorun görmüyorum.