Yardım Lütfen!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qKTe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Bir şey indirmeye çalştığımda bu yazı çıkıyor karşıma. Google Chrome kullanıyorum , İE8 de yüklü ama onda çıkmıyo böle bişi indirebiliyorum onunla. Orbit downloader di indirdiğim program, sonra kaldırdım ama Google Chrome dan gitmedi snaırsam nasıl halledicem yardımcı olur musunuz ?
2digbyq.jpg

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Bir şey indirmeye çalştığımda bu yazı çıkıyor karşıma. Google Chrome kullanıyorum , İE8 de yüklü ama onda çıkmıyo böle bişi indirebiliyorum onunla. Orbit downloader di indirdiğim program, sonra kaldırdım ama Google Chrome dan gitmedi snaırsam nasıl halledicem yardımcı olur musunuz ?
2digbyq.jpg

Programı kaldırdım diyorsun oraya kadar tamam da,Google Chrome'dan gitmedi nasıl oluyor.Google'a entegre mi oluyor program.Tam anlamdım.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
ya hani IDM gibi düşün bişi indirmek istedin zaman oto çalışırya bu tür programlar. buda kaldı işte google chrome da. normalde kaldırmadan önce ikisinde de çalşıyodu düzgn ama snradan kaldırmak istedm ve İE( de kalktı ama Google Chrome da halen o hatayı veriyo.

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
C - Program Files'a gir İDM nin dosyası silinmişmi ona bak.Onu sil.

Sonra regedit ayarlarından sil.Ben öyle yapıyorum tam olarak kaldırmak için , ki şöyle;

Başlat-Çalıştır-Regedit-HKEY_CURRENT_USER\Software-Orada İDM yazan dosyayı bul ve sil.

Chrome ve İE kullanmadığım için onlarla ilgili bir sorun ise birşey diyemeyeceğim.Üstekileri bir uygula bakalım inşallah olur.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
IDM değil ama onun gibi bir program demek istemiştim IDM gibi derken. Orbit downloader yüklediğim..

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
hocam bi google chrome yi kaldır bir daha kur düzelir inşaallah

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
IDM değil ama onun gibi bir program demek istemiştim IDM gibi derken. Orbit downloader yüklediğim..

dediğimi Orbit için yap ya da arkadaşın dedide olabilir daha mantıklı.Chrome kaldır kur bakalım :)

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
regeditten sildim ama kaldırmaktan başka çarem kalamdı sanırım.

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
acaba eklenti kaldırma yapsam olur mu. Google Chrome un eklenti ayarlarını bilen var mı ?

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Çözüldü tşk yardımlarınız iiçin. Kaldırdım yaniden kurdum.