Arkadaşlar merhaba.Lanet olsunki kocaelide oturuyorum.sabatan beri elektrikleri 5 dakika verip kesiyorlar.Bunun için ayrıca elektrik idaresine şikayette bulunucam o ayrı konuda saolsunlar mübarek ramazan günü küfüre doydular.Şimdi sabah kalktıgımda elektrikler yoktu belkedim gelince pc yi açtım 5 haydaa 5 dakika sonra elektrikler gitti.Fişini hiç çekmem zaten genelde pc nin 10 dakika sonra gelince dedimki artık kesmezler açtım haydaa 5 dakika sonra yine gitti.Bu sefer uzun sürdü 30 dakika filan şimdi yine geldi açtım pc yi şu ana kadar gitmedi ama her an bir şaka yapabilirler o ayrı.Neyse açtım pc yi chrome açıktı bir sitedeydim elektrikler gitmeden önce açar açmaz google chrome çıktı karşıma "chrome ayarlarınızı kurtaramıyor" diye.sonra girdim chromea açtıgımda direk yeni sekmeyi açıyordu aldıgım tema filan gitmişti ayarlardan ayarladım oldu sandım kapadım açtım yine tema gitmiş mavi sade görüntüsüne gelmiş,yeni sekmeyi açıyor ana sayfadan başlamıyor filan dedim heralde chrome u kaybettik silip yeniden yükleyeyim sildim yeniden yükledim google hesabıma girdim üstte yer imleri filan duruyor ama tabi yeni yüklediğim için hiç bir teması ana sayfası filan yok yeni sekmeden başlıyor bu sefer inş olur dilekleriyle açtım ayarı tüm ayarlarını yaptım yeni bir tema aldım chrome u kapayıp bir daha açtımki gördüğüm karşısında sinirden delirmek üzereyim tüm ayarla sıfırlanmış.Nasıl olursa Google Chrome gibi yazılımda ben yaptıgım ayarları uygulamayı kapadıgımda kaybetmiş olurum.Lütfen yardım edin ne yapmam gerek kafayı yiyecem birde o kadar alışmışımkı o ayarlara sanki böyle olunca internet kullanamıcam gibi geliyor internette gezinmekten zevk alamıyorum en kötüsüde.Yardımlarınızı bekliyorum..İyi forumlar..