The Dark Knight
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 77
Windows 7 ile birlikte hayatımıza yeni kavramlar ve özellikler girmeye başladı. Bunlardan birisi ise bu sistemle gelecek yeni kısayol tuşları.
Windows 7'in hayatımıza girmeye başladığı şu günlerde, onun yeni sistemine alışmak biraz zor. Microsoft'un bu son model işletim sistemi kendi içerisinde birçok yenilik barındırıyor. Ancak yenilik demek aynı zamanda alışkanlıkları da değiştirmek demek. Her gün rutin işleri için bilgisayar kullanan insanlar bu değişime çok hızlı ayak uyduramıyorlar.
Windows 7 kısa yollar konusunda çok başarılıAma merak etmeyin Shiftdelete olarak bu yeni sisteme alışmanızda size yardımcı olacağız. Windows 7 kısa yollar konusunda kullanıcılara en kolaylık sunan işletim sistemi. Bu yüzden alışılagelir, kısa yol tuşlarına yenileri de eklendi. Artık, yeni klasör açmaktan, tüm açık sayfaları arka plana atmaya hatta projektör cihazlarıyla bile bağlantı sağlamayı kısa yollarla yapabileceksiniz. İşte 22 Ekim'de çıkacak olan Windows 7'de bilmeniz gereken k ısa yollar.
Windows 7 projektörlerle ilginç bir uyumluluğa sahip. Konferans verecekler ya da film izleyecekler bu iş birliğini çok sevecekler. İşletim sisteminde bulunan bir kısa yol projektör ve bilgisayara bağlı diğer cihazlara görüntü yollamak için özel bir ekran çalıştırıyor.
Konferans verenler bu yenilikle rahatlayacaklarWindows tuşu ve P'ye aynı anda basarsanız bağlantılar menüsüne geçiyorsunuz. Buradan, projektöre tek bilgisayara bağlı iki monitöre ya da televizyona görüntü yollanabiliyor. Firma ek programlarla halledilen bu özelliği de kendi tekeline almış.
:: Windows 7'nin yeni kısa yollarını faydalı buldunuz mu?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net
Windows 7'in hayatımıza girmeye başladığı şu günlerde, onun yeni sistemine alışmak biraz zor. Microsoft'un bu son model işletim sistemi kendi içerisinde birçok yenilik barındırıyor. Ancak yenilik demek aynı zamanda alışkanlıkları da değiştirmek demek. Her gün rutin işleri için bilgisayar kullanan insanlar bu değişime çok hızlı ayak uyduramıyorlar.

Windows 7 kısa yollar konusunda çok başarılı
Windows 7 projektörlerle ilginç bir uyumluluğa sahip. Konferans verecekler ya da film izleyecekler bu iş birliğini çok sevecekler. İşletim sisteminde bulunan bir kısa yol projektör ve bilgisayara bağlı diğer cihazlara görüntü yollamak için özel bir ekran çalıştırıyor.

Konferans verenler bu yenilikle rahatlayacaklar
:: Windows 7'nin yeni kısa yollarını faydalı buldunuz mu?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net