SDN itiraf et !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berckai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
SDN ailesi itiraf et hepiniz değil ama birçoğunuz yarışma manyağısınız ortalama Türk insanısınız alt tarafı bir yarışma nedir bu destek abartısı kıyamet koptu da tek kişilik cennet bileti mi kaldı ille de olacak diye birşey yok

tadında bırakalım ayrılmalar ben gider kaçar görüşmemek üzereler olmasın

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Evet şu sıralar gülmek için SDN'ye girer oldum. :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ne Alakası Var Yarışmayı Ciddiye Aldık Diye mi Böyle Düşünüyonuz !?
Siz Ciddiye Almıyorsanız Kelamda Etmesseniz Olur Biter.!

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
SDN ailesi itiraf et hepiniz değil ama birçoğunuz yarışma manyağısınız ortalama Türk insanısınız alt tarafı bir yarışma nedir bu destek abartısı kıyamet koptu da tek kişilik cennet bileti mi kaldı ille de olacak diye birşey yok

Sen ne kadar çok hayat tecrübesi olan, görmüş geçirmiş bir arkadaşmışsın ki sidikten karakter tahlili yapıyosun şimdi. :thumbdown:

Konuyu da amacını da anlamadım ama tavrın hiç hoş değil.
Halk ortalama insanlardan oluşur ve halka hitap eden bir yerde benim değimimle halktan birileri senin deyiminle Ortalama Türk İnsan!larının olması kadar doğal bir şey olamaz.

Ama bu tavrı takınabilmek için önce aynaya bakmak gereklidir diye düşünüyorum.

Sana uymuyorsa, kendine uygun konulara takılmanı öneririm...

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
tartışma çıkmasın yorum yapmayacağım yorumum vicdan ile fikriyat arasındaki terazide ucu açık olblr ama ..................... (yorum yapmıyorum)

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Sen ne kadar çok hayat tecrübesi olan, görmüş geçirmiş bir arkadaşmışsın ki sidikten karakter tahlili yapıyosun şimdi. :thumbdown:

Konuyu da amacını da anlamadım ama tavrın hiç hoş değil.
Halk ortalama insanlardan oluşur ve halka hitap eden bir yerde benim değimimle halktan birileri senin deyiminle Ortalama Türk İnsan!larının olması kadar doğal bir şey olamaz.

Ama bu tavrı takınabilmek için önce aynaya bakmak gereklidir diye düşünüyorum.

Sana uymuyorsa, kendine uygun konulara takılmanı öneririm...

Yorumlarımızı insanları kırmıcak ve biraz daha yumuşak bir şekilde yaparsak daha iyi olur.Teşekkürler...