Sipariş kabul ediyomusunhindistandayım şu anda. oyun alacağım zaman hep orijinal alıyorum. çünkü acaip ucuz. Orijinal GTA 4'ü TL olarak 15TL ye aldım gerisini hesap edin artık![]()
yol masrafına vereceğin para ile (UPS ile 83 $) türkiyeden orijinal al daha iyiSipariş kabul ediyomusun![]()
Heheheyol masrafına vereceğin para ile (UPS ile 83 $) türkiyeden orijinal al daha iyi![]()
o oyun yapılırken binlerce insan kafa patlatıyo başında. oyun oynamak pahalı bir zevktir. eğer hakkını vermeyeceksen zevkten de mahrum kalacaksın ama kim takar orası da ayrı...Hepimiz kul hakkı diyoruz ama kalkıpta 1 oyuna 50-100 tl vermek israf değilmi acaba diğer bir açıdan bakıldığı zaman.
Niye o kadar ucuz.İnternette bile en az 30$ falan.Hükümet pahalıya alıp ucuza mı satıyor?hindistandayım şu anda. oyun alacağım zaman hep orijinal alıyorum. çünkü acaip ucuz. Orijinal GTA 4'ü TL olarak 15TL ye aldım gerisini hesap edin artık![]()
Kul hakkı çok zor iş! Çok şükür oyun oynamıyorum. İşletim sistemim de sorunsuz. Geriye kaldı film...
arkadaslar ben hayatım boyunca orjinal oyun almadım pek bi zararını da görmedim(multiplayer oyunlar hariç) peki orjinal oyun alanlarını eline ne geçiyor içtenlikle söylüyorum ben bunu cok merak ediyorum
oyunların fiyatları sadee hindistanda böyle. her ülkenin ekonomisine göre fiyatlar değişiyor. bir hintliye belki pahalı gelio ama bize ucuzNiye o kadar ucuz.İnternette bile en az 30$ falan.Hükümet pahalıya alıp ucuza mı satıyor?
kul hakkı artı israf artı boş vakti boşa harcamak zarardayız hemde çok malesef silkinmek lazım ayağa kalkmak lazımHepimiz kul hakkı diyoruz ama kalkıpta 1 oyuna 50-100 tl vermek israf değilmi acaba diğer bir açıdan bakıldığı zaman.
Kardeş orjinal alınca mesela korsanlara karşı mücadeleler var korsan kullandığın yakalanırsa ve kullandığın şey gerçekten önemliyse ceza yersin(hapis,para vb.)Sonra multiplayer oynamak için orjinal varsa önünde hiçbir engel yok.Bazı firmaların orjinal oyun alanlara oyunun sonraki sürümünde orjinal sahiplere indirimleri hediyeleri falan oluyor.Birde insanın orjinal oyunu olunca ne diyim kendine göre büyük bir sevinci,havası,mutluluğu oluyor yani kocaman kutuda 50-100 tl verdiğin bir oyun insanı mutlu ediyor.Bazı firmalarda oyunların yanında hediyeler veriyor mesela bir tane yarış oyunu vardı bu sitede haberini vermişlerdi içinden 2 gb usb bellek mousepad falan çıkıyordu galiba usb bellek doğruda diğer hediye başka birşeydi sanırsam usb bellekte yani ucuz birşey değil o yarış oyunu için özel bir usb bellek.Valve mesela half life 2,half life 2:episode one, half life 2:episode two, portal,team fortrres 2oyunlarını yaptı hepsini ayrı ayrı alsan 150 tl tutar diyelim ama bu 5ini bir pakette topladı orange box dedi ve bu pakette 100 tl gibi birşey tuttu bildiğime göre(fiyatları ben uydurdum)Yani orjinal alman daha iyi olur.