SpeedyStop
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama ne gerek var zevkler ve renkler tartışılmaz bu gün Allah için ne yaptık bunu konuşalımmı?
Linus Torvalds - Vikipedi
Burası minix diyor.
Senin değine bu forumda önen vermiyorlar mağlesef:sorry2:Arkadaşlar yanlış anlamayın ama ne gerek var zevkler ve renkler tartışılmaz bu gün Allah için ne yaptık bunu konuşalımmı?
Geçen günlerde gördüm Allah c.c ve Hz. Muhammet s.a.v hakkında bir kaç konu vardı kardeşim şimdi derseniz senin bu konunun içinde ne işin var o zaman ilim öğreneyim diye bu konuya girdim ama tartışma oluştuğunu gördüğümden vicdanen yazmak zorunda hissettim kendimiSenin değine bu forumda önen vermiyorlar mağlesef:sorry2:![]()
Geçen günlerde gördüm Allah c.c ve Hz. Muhammet s.a.v hakkında bir kaç konu vardı kardeşim şimdi derseniz senin bu konunun içinde ne işin var o zaman ilim öğreneyim diye bu konuya girdim ama tartışma oluştuğunu gördüğümden vicdanen yazmak zorunda hissettim kendimi
Saygılarımla.
Linux bence oyun oynamayan birisinin TÜM ihtiyaçlarını görür ben bunu kabulleniyorum ama oyun oynayan birisi oyununu linuxta oynayamaz mesela Crysis oynayan birisi linuxtaki basit oyunlardan zevk alamaz
Al işte türk değilsin yoksa klon yazardınminix bir unix clonudur
Al işte türk değilsin yoksa klon yazardın![]()
bu foruma giren girmeyen herkes din özgürlüğüne sahiptir ister inanır ister inanmaz ister inanır tartışmaz ister inanmaz tartışır fakat bunun tartışılacağı yer burası değildir. Allah için ne yaptığınızı yerinde tartışırsanız herkes mutlu olur
Kardeşim kızma ama tartışma olmasın bu konuda Mahşerde şu konu bu konu ayrımı yapmıyorlarmış
Hakkını helal et.
Kardeşim kızma ama tartışma olmasın bu konuda Mahşerde şu konu bu konu ayrımı yapmıyorlarmış
Hakkını helal et.
Tartışma olmadan hayat olurmu ya? Tartışma anlayışınıza bağlı herşey
bütün konuyu baştan okudum daancak yetişebildim
burada önemli olan windows mu yoksa linux mu değil. burada önemli olan program yapan şirketlerin, oyun yapan şirketlerin, ofis yazılımı üreten şirketlerin, bilgisayar üreten şirketlerin Linux'u ne kadar sevdikleri yada Microsoft'u ne kadar sevdikleri. OOxml tartışmasında Microsoft'un insanlara para verdiği biliniyor. burada da tabii ki o şirketler Windows'u destekleyecekler. birkaç firma (Dell ve Hp mesela) sattıkları dizüstü bilgisayarlarda Ubuntu dağıtımını vermeye başladılar isteyenlere. Dell'in sahibi Ubuntu kullanıcısı
biz sadece ancak burada kavga ederiz. esas olay büyükler liginde bitiyor. şimdi EA çıkıp da deseki biz artık oyunları Linux içinde uygun yapacağız dese (ki bununda örneği mevcut Quake ve yanlış hatırlamıyor isem Doom) eminim ki bir çok insan yine windows kullanmaya devam edecektir. son olarak geçen %1 tartışmasında da söyledim : Türkiye'deki bilgisayar kullanıcıları bilgisayarında gelen haricinde işletim sistemine para vermedikleri için bu kadar rahatlar. para vermek zorunda olsalar, Ms kapatsa bütün kaçak işletim sistemlerini ne yaparlar acaba
para verip de kullanan kişi oranı da yie söylüyorum %1 i geçmez
![]()
dediğim gibi insanlar linuxu daha çok kullansa program yazan ve oyun yazan şirketler linuxa uyumlu yazarlar ve linuxa uyumlu programlar ve oyunlar oldukçe insanlar linux kullanımına yönelir.
birde orjinal kullananlardan bahsetmişsin bence bu oran en az %50 bulur. Yeni bir bilgisayar satın aldığınızda ( şirketlerden ) içinde Windows orjinal gelir. siz makina haricinde işletim sisteminede para vermiş olursunuz.
bilgisayarda gelenler haricinde demiştim zaten ben![]()
konu din olunca hemen mevzuyu anlatayım ihlas holding birzamanlar kendi işletim sistemini yapacak diye söylendi çıkmıştı ama ciddi ciddi yapacaklardı ihlas-unix gibi bişey olacaktı ama bu yıllar önce tabi bu konuyla ilgili sözlükte bişeyler yaziyordu hemen şuraya link vereyim
ihlas unix
source code'da tek bir noktayi dahi degi$tiremezsiniz.
ihlas~#make
yaratmak allah'a mahsustur ! (bre zindik error no.46)
ihlas~#
Linuxun iyi olduğunu kim söyledi ki?
konu din olunca hemen mevzuyu anlatayım ihlas holding birzamanlar kendi işletim sistemini yapacak diye söylendi çıkmıştı ama ciddi ciddi yapacaklardı ihlas-unix gibi bişey olacaktı ama bu yıllar önce tabi bu konuyla ilgili sözlükte bişeyler yaziyordu hemen şuraya link vereyim
ihlas unix
source code'da tek bir noktayi dahi degi$tiremezsiniz.
ihlas~#make
yaratmak allah'a mahsustur ! (bre zindik error no.46)
ihlas~#
+1. yüzde 1 e yeni ulaşmış bir sistem. 100 kişiden 1 i mi akıllı yani koca OS camiasında.
öyle görünmüyor. siz direk para verip alanların sayısı %1 demişsiniz bende bilgisayarı aldığınız zaman işletim sisteminede para vermiş bulunduğunuzu söyledim. yani tekrarlıyorum %50 yi bulur.
evet. böylesi daha kolay ve rahat olur. bir de o dvdlerin içerisindeki her program lazım olmadığı için herkese bana pek yakın değil dvd sürümleri...Hmm teşekkürler.
O zaman CD sürümünü indirmek en mantıklısı
daha sonradan gerekli hissettiğim yazılımları kendim indirir yüklerim.