Haber [Son dakika] Millet İttifakının CB adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Merak etme halk karanını sandıkta verir. Kim haklı kim haksız belli olur. Ayrıca o kadar seçim kaybetmesine rağmen neden BYKEMAL? Kimse sormuyor?
Haklısınız o kadar seçim kaybetti ama artık halk Erdoğan'ın gerçek yüzünü bildiği için ona oy vermeyecek ve bu yüzden de K.K rahat kazanacak

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Sonrada bakıyorlar sonuç... Aha Çengelköy :D :D :D
Bu seçimde öyle olacak. Kaç tane siyasi parti devlet yönetecek böyle bir şey nerde görülmüş? Hadi kazandılar diyelim kavga çıkar emin olun. :sweatsmile:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diyelim kılıçdaroğlu kazandı. Bu ittifakın resmiyette geçerliliği varmı? yok. Kılıçdaroğlu kazandıktan sonra siz diğer partilisiniz kardeşim ben sizi tanımıyorumda diyebilir. :tearsofjoy:

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
994
Mesajımda sizi etiketlemedim üstünüze alınmayın. :) @Graffyavuz halk artık bir değişim istiyor, ölene kadar RTE ile devam edecek halimiz yok.
Biliyor musun zamanında da ülke bu kafa yüzünden kaybetti.
Zaten plan bu değil miydi Kemal Kılıçdaroğlu resmen dikte etti zaten benden başka şansınız yok dedirtmeye getirmedi mi.
İnsanlar vicdanıyla oy kullanmayı öğrenemediği sürece bu ülkede bişeyler değişmeyecek.
Neden ona mecburuz ki Muharrem İnce var mis gibi o varken ben neden daha vasat olanı seçeyim ?
Ne kadar kolay manipüle ediliyorsunuz şaşırıyorum valla.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Zaten plan bu değil miydi Kemal Kılıçdaroğlu resmen dikte etti zaten benden başka şansınız yok dedirtmeye getirmedi mi.
İnsanlar vicdanıyla oy kullanmayı öğrenemediği sürece bu ülkede bişeyler değişmeyecek.
Neden ona mecburuz ki Muharrem İnce var mis gibi o varken ben neden daha vasat olanı seçeyim ?

CÜneyt Özdemir konuyu özetlemiş.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Sorsan dört dörtlükler.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Haklısınız o kadar seçim kaybetti ama artık halk Erdoğan'ın gerçek yüzünü bildiği için ona oy vermeyecek ve bu yüzden de K.K rahat kazanacak
Hangi gerçek yüz acaba? KK'nin gerçek yüzü ortada asıl. Daha YPG'yi tehdit olarak görmüyor adam. Muhalefete şaşıyorum elinizde Muharrem İnce var KK'ye mecbur bırakıldınız. Koltuk sevdası yüzünden bunlar.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Hangi gerçek yüz acaba? KK'nin gerçek yüzü ortada asıl. Daha YPG'yi tehdit olarak görmüyor adam. Muhalefete şaşıyorum elinizde Muharrem İnce var KK'ye mecbur bırakıldınız. Koltuk sevdası yüzünden bunlar.
Gerçekten iyi bir muhalefet alsa yönetimi üzülmem. Birazda biz rahat ederdik muhalefetlik yapardık. Yaşı küçüklere bakıyorum muhalif olunca havalı olduklarını zannediyorlar. ?

Reaksiyon puanı
994
Gerçekten iyi bir muhalefet alsa yönetimi üzülmem. Birazda biz rahat ederdik muhalefetlik yapardık. Yaşı küçüklere bakıyorum muhalif olunca havalı olduklarını zannediyorlar. ?
Eğer Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olursa bu motivasyon örneği olarak her yerde paylaşılmalı çünkü ondan cumhurbaşkanı oluyorsa bu ülkede kendin demek biraz uğraşsan prof bile olabilirsin.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Eğer Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olursa bu motivasyon örneği olarak her yerde paylaşılmalı çünkü ondan cumhurbaşkanı oluyorsa bu ülkede kendin demek biraz uğraşsan prof bile olabilirsin.
Öyle seçmene öyle lider.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul az. ?

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Ülke yönetmeyi kolay sanıyorlar. Bunlar iktidar olunca Meral Akşener küsüp küsüp geri mi dönecek? Bir dedikleri diğer partiye uymuyor bunların. Karşımızdaki, selahattin demirtaşa dokundurtmayız deyip Bayraktar'a dokunduracağız diyen bir muhalefet.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Ülke yönetmeyi kolay sanıyorlar. Bunlar iktidar olunca Meral Akşener küsüp küsüp geri mi dönecek? Bir dedikleri diğer partiye uymuyor bunların. Karşımızdaki, selahattin demirtaşa dokundurtmayız deyip Bayraktar'a dokunduracağız diyen bir muhalefet.
Farklı farklı partiler yönetimde birbirlerine girerler ya da karar çıkamaz. Recep Tayyip Erdoğan 2018 seçiminde yüzde 52,59 aldı. Oy kaybı yaşamadıkça tüm muhalefet gelsin yinede Erdoğanı yıkamazlar.

Reaksiyon puanı
5,171
Farklı farklı partiler yönetimde birbirlerine girerler ya da karar çıkamaz. Recep Tayyip Erdoğan 2018 seçiminde yüzde 52,59 aldı. Oy kaybı yaşamadıkça tüm muhalefet gelsin yinede Erdoğanı yıkamazlar.
2018'den sonra yaşananlar cumhur ittifakına oy kaybettirdi. Bazen geçmişe dönüp neler yaşadak diye baktığımda ben bile şaşırıyorum. Bunlar;
Damattan daha iyi yöneten boş koltuk,
Akp'lilerin bile yalanlayamadığı sedat peker yolsuzluk iddaları,
50 yıl önce denenip sonuçlarının rahmetli özal tarafından 'Kendilerini akıllı, uyanık sananlar böyle bir yol buldular. Bilgisizliğin vesikası. İnşallah şuanki durumdan sonraki iktidarlar ders alır' dediği kur korumalı mevduat,
Doları sabit tutmak adına harcanan 128 m. dolar,
Seçimden sonra kurulan gelecek, deva vb partiler,
Ve son olarak Deprem için toplanan onca vergiye ramen kasada bir kuruş deprem için özel para olmaması.

Bu yaşananlara ramen erdoğanın oy kaybetmemesi mümkün değil. En radikal Akit'te yayınlanan anketler bile mhp+akp ye %48 oy verirken.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Bu sefer CHP değil halk kendi iradesiyle Erdoğan'ı yıkacak. ? Geliyoruz daha yeni başladık! Hadi bismillah! ?

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,870
Halkın en sevmediğini aday göstermenin mantığı nedir anlamıyorum? Dede vazgeç bu koltuk sevdasından.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Kusura bakmayın ama Muharrem İnce 2018'de oylarına sahip çıksaydı kazanırdı. Maltepe mitingine bende gitmiştim o kocaman alan dolmuş onun yarısı kadarı da dışarı kısımdaki çimenler de oturmuş dinliyordu. Bu kadar insanın oyu tuzla-buz olup yok olmadı ya. Çıkıp diyecekti "benim oylarım çalındı seçim sonuçlarını kabul etmiyorum" sonrasında tekrar seçim yapılacaktı. Muharrem İnce'ye verecektim ama yine oylarına sahip çıkmaz düşüncesi kararımı değiştirdi.

Reaksiyon puanı
5,171
Sorun bu, Reis belki ilk geldiği zamanlar gibi düzeltebilir durumu, ama onun dışında düzeltecek adam yok, varsa da aday değil. Ayrıca kusuru olduğu kadar ülkeye büyük hizmetleri de oldu. Muhalefetinse çamur atmakta başka icraati yok. Ülke yönetimi şakaya gelmez. KK gibi birine ülkeyi emanet edemeyiz.
Dostum sizleri çok iyi anlıyorum. Tüm televizyonlar zorla sattırılmış. Erdoğan, ağzını açtığında iletişim başkanlığı tüm televizyonlara Erdoğan'ı yayınlamaları için baskı yapar hale gelmiş.

Erdoğan'ın deprem bölgesinde, halkın arasındaki videoları kolajlanmış, halktan gelen eleştirel sesler kesilmiş daha sonraki saatlerde sanki erdoğan canlı konuşuyor gibi tüm tv'lere canlı yayın bildirisi gönderilmiş.

Sosyal medya desen, algoritması gereği senin düşünce yapın neyse sadece onla alakalı şeyler çıkarma eğilimine girmiş.

Bu seviyede taraflı haber ağı oluşmuşken sizin Erdoğan hükümetinde tarım, ekonomi, adalet gibi problemleri Erdoğan için çözen ekibin bugün Erdoğan'ın yanında olmadığını görmenizi isteyemem (Babacan vs.).

Ama şunu unutmayın, şirket yönetmek için bile pazarlama müdüründen personel müdürüne kadar kendi alanında uzman insanlara ihtiyaç varken ülkeyi yönetmek için bunlardan çok daha fazlasına ihtiyaç var. Ak partinin eski gücü güçlü ekipten gelmekteydi. Şu an o eski ekip Erdoğan'ın karşısında.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Dostum sizleri çok iyi anlıyorum. Tüm televizyonlar zorla sattırılmış. Erdoğan, ağzını açtığında iletişim başkanlığı tüm televizyonlara Erdoğan'ı yayınlamaları için baskı yapar hale gelmiş.

Erdoğan'ın deprem bölgesinde, halkın arasındaki videoları kolajlanmış, halktan gelen eleştirel sesler kesilmiş daha sonraki saatlerde sanki erdoğan canlı konuşuyor gibi tüm tv'lere canlı yayın bildirisi gönderilmiş.
Çok haklısınız. Dün tüm kanallar Erdoğan'ı ve Devlet Bahçeli'yi konuşuyordu (genelde de zaten öyle) çünkü hepsi Erdoğan'ın kölesi olmuşlar. Dün Halk TV filan gerçekten o yayınları vermedi helal olsun.

Ve mesela İmamoğlu Haber Türk'te programa katılınca direk Nagehan Alçı sözünü kesiyor "yok ben hiç konuşamıyorum, benden daha çok İmamoğlu konuştu" filan diyor.

Aynısı SZC TV'de Muharrem İnce'ye de olmuş duyduğum kadarıyla. Ama Halk TV ve FOX TV vb. kanallar olsa öyle yapmıyor.

Bu saatten sonra tek kurtuluş Kemal Kılıçdaroğlu. İster sevmeyin, ister aday olmasına üzülün oy vermek zorundayız. Yoksa AKP'den bir ömür daha kurtulamayız.

Emin olun Erdoğan kötü birisi ama Kılıçdaroğlu öyle değil. Kimseyle yarışa girmiyor, her zaman (hak, hukuk, adalet) diyor. Gidip de başkasına iftira atmıyor veya oy uğruna gösterişlik yapmıyor.

Size tavsiyem Erdoğan'ın baskısı altında kalmak zorunda değilsiniz. Hepimizin özgür idaresi var. Yok Erdoğan bana oy vereceksiniz dedi diye vermek zorunda değilsiniz.

Şimdi aday beğenme veya seçme sırası değil, birleşme ve birlik olma zamanıdır.

Geçmiş geçmişte kaldı şimdi önümüze bakma zamanı. Geçmişe bakarsak Erdoğan'ın da zamanında örneğin "deprem kader değildir" demiş ama şimdi ise "deprem kader" diyor. Daha nicesi var.

Reaksiyon puanı
5,171
Çok haklısınız. Dün tüm kanallar Erdoğan'ı ve Devlet Bahçeli'yi konuşuyordu (genelde de zaten öyle) çünkü hepsi Erdoğan'ın kölesi olmuşlar. Dün Halk TV filan gerçekten o yayınları vermedi helal olsun.

Ve mesela İmamoğlu Haber Türk'te programa katılınca direk Nagehan Alçı sözünü kesiyor "yok ben hiç konuşamıyorum, benden daha çok İmamoğlu konuştu" filan diyor.

Aynısı SZC TV'de Muharrem İnce'ye de olmuş duyduğum kadarıyla. Ama Halk TV ve FOX TV vb. kanallar olsa öyle yapmıyor.

Bu saatten sonra tek kurtuluş Kemal Kılıçdaroğlu. İster sevmeyin, ister aday olmasına üzülün oy vermek zorundayız. Yoksa AKP'den bir ömür daha kurtulamayız.

Emin olun Erdoğan kötü birisi ama Kılıçdaroğlu öyle değil. Kimseyle yarışa girmiyor, her zaman (hak, hukuk, adalet) diyor. Gidip de başkasına iftira atmıyor veya oy uğruna gösterişlik yapmıyor.

Size tavsiyem Erdoğan'ın baskısı altında kalmak zorunda değilsiniz. Hepimizin özgür idaresi var. Yok Erdoğan bana oy vereceksiniz dedi diye vermek zorunda değilsiniz.

Geçmiş geçmişte kaldı şimdi önümüze bakma zamanı. Geçmişe bakarsak Erdoğan'ın da zamanında örneğin "deprem kader değildir" demiş ama şimdi ise "deprem kader" diyor. Daha nicesi var.

Katılıyorum dostum. Benim bir cumhurbaşkanı adayından tek beklentim seçimi kazanması ve sonra işin ehli insanlar tarafından alınan kararları makul ölçüde tarttıktan sonra imzalaması.

Adaydan ziyade bakanlar kuruluna çok daha fazla önem veriyorum kesinlikle. Özellikle İyi parti, CHP ve Deva partisinde çok sayıda dünya çapında kendini ispatlamış profesör, bilim insanı var. Bunlara verilecek yetkiyi önemsiyorum. Türkiyenin kurtuluşu ancak bu isimlerle olur.

Kimse Kılıçdaroğlu'nu sevmek, ona umut beslemek zorunda değil. Mühim olan arkadaki ekip ve o ekibe verilecek yetki.

20 yıl önce Erdoğan başardı yine başarır düşüncesindeki dostlarada şunu söylemek istiyorum, o zamanki erdoğanın ekibi bugün yapılan yanlışlarla muhalefetin tarafında, bunu unutmayın lütfen.

Reaksiyon puanı
994
Valla kusura bakmayın da Kılıçdaroğlu sandığınız gibi öyle pamuk dede falan değil o sadece kamera karşısında öyle.
6lı masa falan da yok orada benim gördüğüm sadece chp var diğerleri de burdan ne çıkarsam kâr derdinde.
Bir oyunun demosunu oynadınız artık oyun nasıl az çok biliyorsunuz full sürümü de çok böyle dünya kadar farklı olmayacaktır.
Sizler şuan 6lı masanın demo versiyonunu gördünüz yarın öbür gün seçtiğiniz zaman da farklı olmayacaktır.
Kılıçdaroğlu'nun tek yapması gereken şey siyasetten istifa etmesiydi o zaman gerçekten faydası olurdu inat ederek işi kendi zora soktu.
Kılıçdaroğlu nun hiçbir politikası akıl kârı değil zaten aklı yerinde biri olduğunu da düşünmüyorum böyle birinin ülkeyi yöneteceğine dair en ufak da bir inancım yok kısacası asla oyumu atmam.
Çıkıp ben aday olsam herkes benim için en azından dürüst dese bana da mı oy atacaksınız ?
Neyse gün evet birleşme günü ama bunlar için değil Muharrem İnce ye benim oyum en azından elle tutulur projeleri var vizyonu var neyi önemsediği belli çizgisi belli ve ileri görüşlü biri.

Reaksiyon puanı
5,171
Valla kusura bakmayın da Kılıçdaroğlu sandığınız gibi öyle pamuk dede falan değil o sadece kamera karşısında öyle.
6lı masa falan da yok orada benim gördüğüm sadece chp var diğerleri de burdan ne çıkarsam kâr derdinde.
Bir oyunun demosunu oynadınız artık oyun nasıl az çok biliyorsunuz full sürümü de çok böyle dünya kadar farklı olmayacaktır.
Sizler şuan 6lı masanın demo versiyonunu gördünüz yarın öbür gün seçtiğiniz zaman da farklı olmayacaktır.
Kılıçdaroğlu'nun tek yapması gereken şey siyasetten istifa etmesiydi o zaman gerçekten faydası olurdu inat ederek işi kendi zora soktu.
Kılıçdaroğlu nun hiçbir politikası akıl kârı değil zaten aklı yerinde biri olduğunu da düşünmüyorum böyle birinin ülkeyi yöneteceğine dair en ufak da bir inancım yok kısacası asla oyumu atmam.
Çıkıp ben aday olsam herkes benim için en azından dürüst dese bana da mı oy atacaksınız ?
Neyse gün evet birleşme günü ama bunlar için değil Muharrem İnce ye benim oyum en azından elle tutulur projeleri var vizyonu var neyi önemsediği belli çizgisi belli ve ileri görüşlü biri.
Dostum, ben altılı masanın bu zamana kadar yaptıklarından razıyım. Özellikle deva partisinin hakkını vermek lazım bu konuda, Gerek kendi ekibiyle gerek parti dışı aydınlarla seçimden sonraki bir yıl içinde yapılacak her şeyin planı bu günden hazır.

Misal;
ekonomi eylem planı,
tarım eylem planı,
afet eylem planı,
dijital dönüşüm eylem planı,
demokrasiye geçiş eylem planı,
sosyal politikalar eylem planı
burada deva'nın 3 aylık ve 1 yıllık yapacaklarının listesi tek tek yazıyor.

Aynı eylem planlarının bir benzeri iyi partidede bulunuyor
ekonomi eylem planı-1
ekonomi eylem planı-2

Ancak ak partinin en son hazırladığı eylem planı 2005-2009 seçimleri için bulunuyor.
akp 2005-2009 eylem planı

Dostum açıkcası AKP'ye karşı her şeyi besleyebiliriz ama ben besleyebileceğim bir ümit göremiyorum, çok üzgünüm.

Reaksiyon puanı
994
Dostum, ben altılı masanın bu zamana kadar yaptıklarından razıyım. Özellikle deva partisinin hakkını vermek lazım bu konuda, Gerek kendi ekibiyle gerek parti dışı aydınlarla seçimden sonraki bir yıl içinde yapılacak her şeyin planı bu günden hazır.

Misal;
ekonomi eylem planı,
tarım eylem planı,
afet eylem planı,
dijital dönüşüm eylem planı,
demokrasiye geçiş eylem planı,
sosyal politikalar eylem planı
burada deva'nın 3 aylık ve 1 yıllık yapacaklarının listesi tek tek yazıyor.

Aynı eylem planlarının bir benzeri iyi partidede bulunuyor
ekonomi eylem planı-1
ekonomi eylem planı-2

Ancak ak partinin en son hazırladığı eylem planı 2005-2009 seçimleri için bulunuyor.
akp 2005-2009 eylem planı

Dostum açıkcası AKP'ye karşı her şeyi besleyebiliriz ama ben besleyebileceğim bir ümit göremiyorum, çok üzgünüm.
Ben de akp ye karşı bişi besleniyorum fakat bugün eski günlerdeki gibi akp olmasa şuna mecburuz diye bişi de yok çünkü bugün 3. Seçeneğimiz de var eskiden yoktu ya herro ya merro diyorduk ama bu seçim başka şansımız da var.
O yüzden ben Erdoğan karşıtlığı değil akıl kazansın diyorum.
Muharrem İnce aday olursa oyum onadır çünkü en güzel seçenek odur.
Ha bu arada 6lı masanın ben ülke yönetmede başarılı olacağına da inanmıyorum onların da tek derdi koltuk tıpkı akp gibi üstüne kendi aralarında çatışıp daha da kötüye gitme ihtimali var.
Özellikle Kılıçdaroğlu nun dış politikası çok yanlış ve korkutucu.Gerçi politika falan diyorum kendisinin zerre alakası yok da neyse.

Reaksiyon puanı
5,171
Ben de akp ye karşı bişi besleniyorum fakat bugün eski günlerdeki gibi akp olmasa şuna mecburuz diye bişi de yok çünkü bugün 3. Seçeneğimiz de var eskiden yoktu ya herro ya merro diyorduk ama bu seçim başka şansımız da var.
O yüzden ben Erdoğan karşıtlığı değil akıl kazansın diyorum.
Muharrem İnce aday olursa oyum onadır çünkü en güzel seçenek odur.
Ha bu arada 6lı masanın ben ülke yönetmede başarılı olacağına da inanmıyorum onların da tek derdi koltuk tıpkı akp gibi üstüne kendi aralarında çatışıp daha da kötüye gitme ihtimali var.
Özellikle Kılıçdaroğlu nun dış politikası çok yanlış ve korkutucu.Gerçi politika falan diyorum kendisinin zerre alakası yok da neyse.
Dostum, Muharrem İnce tıpkı Erdoğan gibi siyasi karizmaya sahip başarılı bir siyasetçi. Kendisini bende severim Kılıçdaroğlu'na da tercih ederim. Ancak burada ülkemizi zor günlerden kurtaracak olan isimler değil ekipler.

Maalesef Memleket partisinin eylem planlarına baktığımda muazzam isimler göremiyorum. Keşke Muharrem İnce peşinde daha fazla yoldaşını sürükleyebilseydi, keşke parti bünyesine daha çok isim katabilseydi, ancak bu mümkün olmadı:(

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Dostum, ben altılı masanın bu zamana kadar yaptıklarından razıyım. Özellikle deva partisinin hakkını vermek lazım bu konuda.
Evet, daha Avrupanın aferinini alıp Bayraktar'a dokunduracak kendisi?

Sosyal medya desen, algoritması gereği senin düşünce yapın neyse sadece onla alakalı şeyler çıkarma eğilimine girmiş.

Bu seviyede taraflı haber ağı oluşmuşken sizin Erdoğan hükümetinde tarım, ekonomi, adalet gibi problemleri Erdoğan için çözen ekibin bugün Erdoğan'ın yanında olmadığını görmenizi isteyemem (Babacan vs.).

Ama şunu unutmayın, şirket yönetmek için bile pazarlama müdüründen personel müdürüne kadar kendi alanında uzman insanlara ihtiyaç varken ülkeyi yönetmek için bunlardan çok daha fazlasına ihtiyaç var. Ak partinin eski gücü güçlü ekipten gelmekteydi. Şu an o eski ekip Erdoğan'ın karşısında.

Katılmıyorum. Erdoğan aleyhine konuşanlarda fazla. Algoritma meselesi sizin içinde öyle. İdeolojinize göre neyi takip ederseniz o çıkar karşınıza.

Devlet yönetimini sınıf başkanlığı seçimiyle karıştıyorsunuz sanırım. Kemal Kılıçdaroğluna iyi veya kötü demek haddim değil ancak Çorum ülkesinin bile başkanı olacak potansiyel yok (!)

Seçimi kazandınız velev ki sonra ne olacak? Kılıçdaroğlunun açıklamaları insana güven vermiyor. En ufak mesele de birbirlerine düşüyorlar.

Şunu da bırakayım:

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
5,171
Evet, daha Avrupanın aferinini alıp Bayraktar'a dokunduracak kendisi?
Dostum bunların hepsi masum halka uygulanan korku siyasetinin bir sonucu, kimse baykar'a dokunmayacak emin olabilirsin. Kimse bu ülkeye Erdoğan'ın egosu kadarda zarar vermeyecek ondanda emin olabilirsin.
Kılıçdaroğlu Selçuk Bayraktar ile görüştük:
Katılmıyorum. Erdoğan aleyhine konuşanlarda fazla. Algoritma meselesi sizin içinde öyle. İdeolojinize göre neyi takip ederseniz o çıkar karşınıza.
Ben bu foruma ilk geldiğim zamanlar akp'yi savunuyordum. O algoritmanın her iki ucundada oldum, her iki tarafınıda gördüm. Bununla ilgili çok kaliteli bir belgesel var. Eğer vaktin varsa The Social Dilemma'yı izlemeni kesinlikle tavsiye ederim.
Dostum dil sürçmelerini biraz fazla önemsiyorsunuz sanırım. Ben size daha gerçek bir şeyler atayım 36 farklı yerde Büyük ortadoğu projesi(BOP) eş başkanıyım diyen Erdoğan'a, suriyede yaşananları 9 yıl önceden bilen Erbakan hocanın yorumu.

Graffyavuz

Asistan
Reaksiyon puanı
211
Dostum bunların hepsi masum halka uygulanan korku siyasetinin bir sonucu, kimse baykar'a dokunmayacak emin olabilirsin. Kimse bu ülkeye Erdoğan'ın egosu kadarda zarar vermeyecek ondanda emin olabilirsin.

Ben bu foruma ilk geldiğim zamanlar akp'yi savunuyordum. O algoritmanın her iki ucundada oldum, her iki tarafınıda gördüm. Bununla ilgili çok kaliteli bir belgesel var. Eğer vaktin varsa The Social Dilemma'yı izlemeni kesinlikle tavsiye ederim.

Dostum dil sürçmelerini biraz fazla önemsiyorsunuz sanırım. Ben size daha gerçek bir şeyler atayım 36 farklı yerde Büyük ortadoğu projesi(BOP) eş başkanıyım diyen Erdoğan'a, suriyede yaşananları 9 yıl önceden bilen Erbakan hocanın yorumu.
Boş muhabbet o video ilk geldiği zaman Erdoğan ın birçok şey için eli kolu bağlıydı mecburen batıya yakın kalmak durumunda kaldı Ben BOP un eş başkanıyım diyerek Büyük israil prosjesini yavaşlattı. Gizliden savunma sanayini geliştirip terörle mücadelede ve bölgesinde caydırıcı güç olması için kaynak aktardı. Erdoğan geldiği zaman kime sorsan en büyük sorun Pkk belasıydı bunu herkes biliyor. pkk yı 20 yılda yavaş yavaş bitme noktasına getiren kim? BOP un silahlı gücüde pkk terör örgütüydü şimdi ypg üzeriden silah yardımı yapıyorlar. Onca sivil ve askeri darbe girişimi oldu haberi yok galiba kimsenin. e muhtıra, gezi, mit krizi, 15 temmuz. Hiçbirinde yıkılmadı. Simdi dünyanın ambarğosu var üstümüzde niye acaba? Kimse sormuyor. Boyun eğmezsen ambarğo koyarlar.
Kimse ülkeye yatırım yapmaz. Bana demokrasi demeyin. Çin dünyanın fabrikası en pahalı şirketler oraya fabrika kuruyor. Söyleyin kaç yılda bir secim var orda?

Boş muhabbet o video ilk geldiği zaman Erdoğan ın birçok şey için eli kolu bağlıydı mecburen batıya yakın kalmak durumunda kaldı Ben BOP un eş başkanıyım diyerek Büyük israil prosjesini yavaşlattı. Gizliden savunma sanayini geliştirip terörle mücadelede ve bölgesinde caydırıcı güç olması için kaynak aktardı. Erdoğan geldiği zaman kime sorsan en büyük sorun Pkk belasıydı bunu herkes biliyor. pkk yı 20 yılda yavaş yavaş bitme noktasına getiren kim? BOP un silahlı gücüde pkk terör örgütüydü şimdi ypg üzeriden silah yardımı yapıyorlar. Onca sivil ve askeri darbe girişimi oldu haberi yok galiba kimsenin. e muhtıra, gezi, mit krizi, 15 temmuz. Hiçbirinde yıkılmadı. Simdi dünyanın ambarğosu var üstümüzde niye acaba? Kimse sormuyor. Boyun eğmezsen ambarğo koyarlar.
Kimse ülkeye yatırım yapmaz. Bana demokrasi demeyin. Çin dünyanın fabrikası en pahalı şirketler oraya fabrika kuruyor. Söyleyin kaç yılda bir secim var orda?
Bide ayrıca şunu söyleyeyim bazı saman kafalar AKP 2022 de geldiği zaman pkk zaten bitmişti diye söylüyorlar sürekli. Bitmemişti onlara zaten çok önceden haber geldi Amerika 2003 de ırakı isgal edeceklerini biliyorlardı beklediler. Tıpkı 1991 körfez harekatından sonra dünyanın silahını elemanını parasını topladı örgüt 1992 1996 arası çok sehit verdik maalesef. 2003 ten sonrada aynısı oldu.

Son düzenleme:

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Kılıçdaroğlu YPG'yi tehdit olarak görmüyor. Selahattin Demirtaş'ın serbest kalması için bize oy verin diyordu.

Bakacağım inşallah. ??

Dostum dil sürçmelerini biraz fazla önemsiyorsunuz sanırım.
Hocam Kılıçdaroğlunun söylemleri dil sürçmesinin de ötesinde.

Ben size daha gerçek bir şeyler atayım 36 farklı yerde Büyük ortadoğu projesi(BOP) eş başkanıyım diyen Erdoğan'a, suriyede yaşananları 9 yıl önceden bilen Erbakan hocanın yorumu.
Erbakan Hocanın vaatlerini yerine getiren Erdoğan'dır. İlk geldiği zamanlar ülkenin durumu icabı böyle davranması normal. Şuan o halinden eser yok. ABD ile aramızda kötü birçok sebepten.