Haber [Son dakika] Millet İttifakının CB adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Ne yapsaydı Mansur'u aday yapıp bizim İstanbul gibi önemli olan illerimizden biri olan Ankara'yı AKP'ye mi devretseydi? ?
Ankarayı vermeyelim ve ülkeyi batıralım mı ? Olayları tartmadan eksiklere ve artılara bakmadan sadece rte gitsin diye kk ye oy vermek ne diyeyim... Bu ülkenin akp liside chp liside aynı yemin ediyorum hiçbiri düşünmüyor bu halka az bile bu olanlar yemin ediyorum :D

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Ankarayı vermeyelim ve ülkeyi batıralım mı ? Olayları tartmadan eksiklere ve artılara bakmadan sadece rte gitsin diye kk ye oy vermek ne diyeyim... Bu ülkenin akp liside chp liside aynı yemin ediyorum hiçbiri düşünmüyor bu halka az bile bu olanlar yemin ediyorum :D
Bence K.K Ankara'yı tehlikeye atmak istemedi. ? Bildiğim kadarıyla İmamoğlu ve Yavaş CB Yardımcısı olacak. Davutoğlu bugün öyle bir öneri sunmuş Akşener kabul etmişti. ?

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Bence K.K Ankara'yı tehlikeye atmak istemedi. ? Bildiğim kadarıyla İmamoğlu ve Yavaş CB Yardımcısı olacak. Davutoğlu bugün öyle bir öneri sunmuş Akşener kabul etmişti. ?
Mansur Yavaş'a lafım yok ama Ekrem İmamoğlu'nun hiçbir faydasını görmedim. Ayrıca Hem belediye hemde yardımcılık görevlerini aynı anda nasıl yapacaklar? Nereye yetişmeyi düşünüyorlar? Basit görev değil bunlar.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
12. İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları Sayın Cumhurbaşkanının uygun gördüğü zamanda ve tanımlanmış görevlerle Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atanacaklardır.
Uygun gördüğü zamanda :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

KK çok uzun yoldan geldiğini söylüyor dedecim uzun yoldan gelmişsin sen dinlen de mansur başkan aday olsun bea :D İş işten geçti ama.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Mansur Yavaş'a lafım yok ama Ekrem İmamoğlu'nun hiçbir faydasını görmedim. Ayrıca Hem belediye hemde yardımcılık görevlerini aynı anda nasıl yapacaklar? Nereye yetişmeyi düşünüyorlar? Basit görev değil bunlar.
İmamoğlu'na hiçbir faydasını görmedim demek emeğe saygısızlık olur. ? AKP'nin yarıda bıraktığı metroları tamamlayıp açtı (hâlâ devam ediyor), ücretsiz halk süt dağıtıyor ve yeni taksiler çıkardı. Ve daha nicesi var. ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Foto Efsane olmuş ama :D 3-4 senede neler değişiyor ülkede...

Fqjm-6ZWAAIm_X2

Ve Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını açıklarken Meral Akşener...

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Foto Efsane olmuş ama :D 3-4 senede neler değişiyor ülkede...

Fqjm-6ZWAAIm_X2

Ve Kemal Kılıçdaroğlu adaylığını açıklarken Meral Akşener...

2'inci resim tespitinde tespiti. ? Ben en çok Meral Akşener'e odaklandım yüzü bayağı düşmüştü. ?

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013
Bu gelişme Muhalefeti dış güçlerin yönetmediğinin kanıtıdır. :D Eğer Erdoğanı devirmek üzere muhalefeti yönlendirseydiler son yapacakları şey KK'yi aday yapmak olurdu. :D

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Bu gelişme Muhalefeti dış güçlerin yönetmediğinin kanıtıdır. :D Eğer Erdoğanı devirmek üzere muhalefeti yönlendirseydiler son yapacakları şey KK'yi aday yapmak olurdu. :D
Dış güçler nasıl olsa hepsini bir araya topladık kazanırlar diye düşünmüşse? :D

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013
O açıdan baktığımızda yanlış oluyor. Şuan ABD ile ilişkilerimiz iyi yürümüyor.

Belki ABD'de zaten bunu istiyordur amaçları bölgede farklı özerk oluşumlar kurmak ve kağıt üstündeki müttefiki türkiye ile iyi anlaştığı sürece bunu yapamaz. Türkiyeyi düşmanı haline getirip bize saldıracak belki? Abd ile ilişkilerimiz ne kadar kötüye giderse o kadar kötü bizim için.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Belki ABD'de zaten bunu istiyordur amaçları bölgede farklı özerk oluşumlar kurmak ve kağıt üstündeki müttefiki türkiye ile iyi anlaştığı sürece bunu yapamaz. Türkiyeyi düşmanı haline getirip bize saldıracak belki? Abd ile ilişkilerimiz ne kadar kötüye giderse o kadar kötü bizim için.
Abd ile ilişkileri iyi yapalım derken köpeği yapmasın bay kemal :D Şangay birliğinde olsak savaş durumunda baya karlı olurduk ama değiliz :/ Rusya Çin Hindistan avrupa zaten rusyanın gazı kesmesiyle iyice sıkıntıda. Abd nükleer savaş riskini göze alamaz çünkü rusyada hidrojen bombası var. Mesela Türk Rus ortak boru hattı var doğalgaz için. KK gelse rusya ukrayna ilişkilerinde bu kadar hakim olur muydu ?

Reaksiyon puanı
994
Çakalların sürüsünde sadece çakallar olur siz hiç bir aslanın çakal sürüsü ile gezdiğini gördünüz mü ?
Kılıçdaroğlu ile ittifak yapmak da buna benzer işte.
Milyon tane oyum olsa 1 tanesini vermem.
Erzuruma gidip Erzurum'dan birini bakan yapacağız demiş kaçak sigara satıp evini geçindiren adamdan duygulanıp ben senin arkandayım demiş.
Ve bu adam ülke yönetecek öyle mi resmen komedi.
Bir lider projelerinden belli olur ileri görüşlülüğünden belli eder kendini herşeyden önemlisi dansöz gibi olmaz bir duruşu olur demi.
Bu kadar insan Kılıçdaroğlu istemiyor demek bu kadar insan aptal değil bişeyleri görüyor demek ki.
Ben oyumu bilime önem verene kullancam seçilmese bile vicdanım rahat olur.

Reaksiyon puanı
3,029
13. Cumhurbaşkanımız ve AKP bükücü İmamson'un yardımcılığı hayırlı olsun öyleyse.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Ekli dosyayı görüntüle 180019

FLAŞ FLAŞ FLAŞ TOSUNPAŞA belli oldu

Hatay büyükşehir belediye başkanı Lütfü Savaş'ın dediği gibi sonunda Uluslararası karar vericiler adaycıka karar verdi. Hayırlı olsun YAŞASIN TOSUNPAŞA :D :D
Siz dalganızı geçmeye devam edin troller. Bunu tüm AKP'lilere armağan ediyorum. Seçim günü arabalarda çalacak, inim inim inleyecek her yer.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Siz dalganızı geçmeye devam edin troller. Bunu tüm AKP'lilere armağan ediyorum. Seçim günü arabalarda çalacak, inim inim inleyecek her yer.

Troll biz mi olduk şimdi ? Olaylara objektif bakmadan sadece akp gitsin diye onun(kk) kazanmasını istiyorsunuz. Siz kişici değil particisiniz Muharrem İnce CHP deyken ne kadar oy alıyordu. Şimdi ise Muharrem İnceye vermiyorsunuz siz particisiniz takım tutar gibi parti tutuyorsunuz. Ne diyeyim ki ? Atatürk'ün partisi diye verenler var birde,çıldırırsin yani :D Biraz gözünüzü mü açsanız ? Olaylara objektif bakın. Kk kötünün de kötüsü.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Troll biz mi olduk şimdi ? Olaylara objektif bakmadan sadece akp gitsin diye onun(kk) kazanmasını istiyorsunuz. Siz kişici değil particisiniz Muharrem İnce CHP deyken ne kadar oy alıyordu. Şimdi ise Muharrem İnceye vermiyorsunuz siz particisiniz takım tutar gibi parti tutuyorsunuz. Ne diyeyim ki ? Atatürk'ün partisi diye verenler var birde,çıldırırsin yani :D Biraz gözünüzü mü açsanız ? Olaylara objektif bakın. Kk kötünün de kötüsü.
Mesajımda sizi etiketlemedim üstünüze alınmayın. :) @Graffyavuz halk artık bir değişim istiyor, ölene kadar RTE ile devam edecek halimiz yok.

Graffyavuz

Asistan
Reaksiyon puanı
211
Mesajımda sizi etiketlemedim üstünüze alınmayın. :) @Graffyavuz halk artık bir değişim istiyor, ölene kadar RTE ile devam edecek halimiz yok.
Merak etme halk karanını sandıkta verir. Kim haklı kim haksız belli olur. Ayrıca o kadar seçim kaybetmesine rağmen neden BYKEMAL? Kimse sormuyor?