Rehber Fast Saga Hak. (Fast And Furious 10'un Trailerı Çıktı!)

Bu konuyu okuyanlar

hakanyargici

Alpine F1 Racing Team
Katılım
7 Ekim 2022
Mesajlar
1,425
Çözümler
6
Reaksiyon puanı
958
Puanları
113
Yaş
22
2001 senesinde hayatıma giren yapım Mayıs ayında 10. filmini çıkartıyor. İlk 5 filme kadar büyük bir keyifle izlemiş hatta 5. filmi çıktığı zaman bu ne derken kendimi bulmuştum. Sonrasın da gelen yapımların orijinal hikayeden iyice uzaklaştığını görünce 5. filmi de bağrıma basmıştım.

Bu seri benim için bir çok açıdan çok kıymetli. İlk defa bir idol, hobi, zevk, tutku ve heyecan gibi bir çok unsurla tanıştırmıştı küçük yaşlarımda. O dönem benimsediklerimle hayatımı bugüne getirmiş ve geleceğimi de o dönem benimsediğim unsurlara göre şekillendirmeye devam ediyorum. Peki Fast Saga ne yaptı da üstüm de böyle bir etki bıraktı diye soracak olursan, seri ile karşılaşmam bir tesadüf olmadığını savunuyorum. O dönem bir çok yerli/yabancı dizi ve filmler izlemiş olmama rağmen arkadaşlarımla evde oyun oynarken rastgele gözümü TV'ye çevirip 10sn 2. film de ki polis kovalamacasını izlediğim anı yada ertesi günü bilgisiyar başında mavi arabalar diye aratarak filmi aramamı hiç bir zaman unutamayacağım.

Fast Saga serisinin son filminde bizi ne bekliyor ?
Burası çok kıymetli olacak ki seriyi izleyen herkesin sevdiği Gisele "Gal Godot" geri dönüyor. Dom ve ekibinin ilk işi olan Rio soygununda paralarını çaldıkları Hernan Reyes'in oğlu ekibin peşine düşüyor. Jason Mamoa'nın canlandırdığı karakterin ismi daha açıklanmamak ile beraber film de Hobs olmayacak.

Paul Walker Geri Mi Dönüyor ?
Paul Walker'in ölümü bir çok kişi tarafından hala kabul görmemek ile beraber her film de karakterin geri döneceği iddaları bitmiyor. Paul Walker'in ölüm haberinden sonra ortaya çıkan en büyük idda olan filmin son serisinde geri dönmesi yönünde olsada Universal tarafından 11. film için onay alınmış bulunmakta. 9. filmin son sahneside Brain karakterinin ölmediğini seri için de gördük.

Şahsi yorumum ise şu şekilde; Paul Walker'ın hiç bir zaman öldüğünü düşünmedim. İddalar yetersiz gibi geliyor. Yine de film içinde sürekli bir Brain göndermesi yapılmakla beraber seriyi dinamik tutacak en büyük unsur olduğu için göndermeler devam ediyor. Serinin batış döneminde kardeşi Codey Walker'ın canlandırması ile beraber Brain O'Conner karakterini geri görebileceğiz.

Trailer
 
Son düzenleme:

Alanur Erdemir

Admin
SDN
Katılım
17 Şubat 2021
Mesajlar
8,005
Çözümler
129
Reaksiyon puanı
9,441
Puanları
113
Yaş
19
Seriyi hiç izlemedim sarmadı, seveni çok ama tarzım değil.
 

hakanyargici

Alpine F1 Racing Team
Katılım
7 Ekim 2022
Mesajlar
1,425
Çözümler
6
Reaksiyon puanı
958
Puanları
113
Yaş
22
Yazıya ufak update yapıldı :).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seriyi hiç izlemedim sarmadı, seveni çok ama tarzım değil.
İlk 5 filmin tüm replikleri ezberimde.
 
Üst