Soru Crackli İSO Dosyasındaki Güvenlik Açıkları Virüsten Dolayı Mı Oluyor?

Justicia

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Lütfen acil cevap verin çok bunaldım. Bu crackli İSO İle Kurulan windows'ta Güvenlik Açıkları olabilir,bilgileriniz çalınabilir diyorlardı. Bu crackli iso'nun içine başka cracklemek için konulan bir dosyadan dolayı mı oluyor. Yoksa virüsten dolayı mı oluyor?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Lütfen acil cevap verin çok bunaldım. Bu crackli İSO İle Kurulan windows'ta Güvenlik Açıkları olabilir,bilgileriniz çalınabilir diyorlardı. Bu crackli iso'nun içine başka cracklemek için konulan bir dosyadan dolayı mı oluyor. Yoksa virüsten dolayı mı oluyor?
Crackli .iso derken oynanmış versiyon mu?

Justicia

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Hepsi olmasa bile entegre edilmiş olabiliyor.Ben tavsiye etmiyorum.Kredi kartı bilgileri,kişisel veriler,hesaplar gidebilir.
Hocam onu mu diyorum. Öyle yapmış bilgisayarcı ancak ben format attım ancak format attığım USB'yi aynı bilgisayardan hazırladım. Buradan o USB'ye herhangi bir virüs veya bir dosya bulaşıp oradan da tekrar Windows kurulduğunda ya da kurulurken tekrardan Windows dosyasını crackleyebilir mi? Veya güvenlik açıkları oluşturabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da bu güvenlik açıkları cracklemek için konulan bir dosyadan dolayı mı oluyor. Yoksa virüsten dolayı mı oluyor?

@BehzatAmirim

Hocam eğer ki bir firkiniz yoksa bilemiyorum deyin ben burda bunaldım diyorum siz hala daha görüldü atıyorsunuz.
@BehzatAmirim

Son düzenleme:

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Hocam onu mu diyorum. Öyle yapmış bilgisayarcı ancak ben format attım ancak format attığım USB'yi aynı bilgisayardan hazırladım. Buradan o USB'ye herhangi bir virüs veya bir dosya bulaşıp oradan da tekrar Windows kurulduğunda ya da kurulurken tekrardan Windows dosyasını crackleyebilir mi? Veya güvenlik açıkları oluşturabilir mi?

Ya da bu güvenlik açıkları cracklemek için konulan bir dosyadan dolayı mı oluyor. Yoksa virüsten dolayı mı oluyor?

@BehzatAmirim

Hocam eğer ki bir firkiniz yoksa bilemiyorum deyin ben burda bunaldım diyorum siz hala daha görüldü atıyorsunuz.
@BehzatAmirim
Yav ne saçma sapan konuşuyorsunuz.Bu forumda herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.Sekme arkada açık kalınca görüldü mü oluyor ? Yaptığınız hiç hoş değil.Kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz.

@BehzatAmirim

@BehzatAmirim
Sizde setup'tan kurun? USB ile de bir sorun olmaz.

Justicia

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Yav ne saçma sapan konuşuyorsunuz.Bu forumda herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.Sekme arkada açık kalınca görüldü mü oluyor ? Yaptığınız hiç hoş değil.Kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz.
Evet herkese yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ancak yarım saattir sizi bekliyorum 3 kişiye daha bunları sordum ve o 3 kişi de görüldü attı artık sinirim bozuldu benim

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Evet herkese yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ancak yarım saattir sizi bekliyorum 3 kişiye daha bunları sordum ve o 3 kişi de görüldü attı artık sinirim bozuldu benim
Yine de tavrınız bu olmamalı.Kimse size yardımcı olmak zorunda değil.Görüldü diye birşey YOK bu forumda.

HakanÇ11

Asistan
Reaksiyon puanı
133
@BehzatAmirim İsterse yardım etmez bu arada. Adam yardım etmek zorunda değil kimseye. Bu agresiflik hiç hoş değil. Konunuza gelirsek, Windows kuracaksanız Microsoft resmi sitesinden ISO veya Kurulum Aracı indirip kurun. KMSpico gibi yazılımlar da kullanmayın. Kredi kartı gibi bilgileriniz çalınabilir ve sosyal medya botu olarak kullanılabilirsiniz.

Demek istediğim bu insanların kıymetini bilin, forumda aktiflik yok zaten. Geldim ama bende bıraksam mı bilemiyorum.

Son düzenleme: