engin azaklı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
tersindende sorulabilir bencil olmamak lazım.
Çok istemek yetmiyor!!
O şey için mücadele etmek,savaşmak gerekiyor!!
o ortam hiç unutulmaz ya :sorry2:ilkokul arkadaşlarımı![]()
1. sınıfta bi bebe vardi bebeye dokunuyodun bebe korkup kaçıyodu bikere çelme takmistim eve gidene kadar 3 ders boyunca aglamisti![]()
valla ssaten en son gorduumde sanirim 6. sınıfta yok yok 7. sınıftaydı eski okulun onunden o okuldaki bi arkımla geçerken dedi bak tanıdınmı bu bebeyi yok dedim bak hani su herseye aglayan cocuk varya o dedi ben bakakaldim bebe bi kalipli olmus bi topukladım ben okulun onunden kaçış o kaçışŞimdi Seni Görse Napar acaba![]()
![]()
Birincisi 1,5 sene önce bi markete giderken yolda turuncu tişörtlü bi kız görmüştüm kız çok güzeldi arkadaşlarıyla geziyodu onu bi daha göremedim.O kızı aklımdan çıkaramıyorum.
İkincisi 2 sene önce lise bitti bitecek biz arkadaşlarla bi iş için toplandık o işi hallettikten sonra biraz gezelim dedik karnımız acıkmıştı(zıkkımın kökünü ye) dedik şöyle bi büfe tipi bi yere gidip karnımızı doyuralım.Neyse o büfe tipi yeri arıyoruz buluyoruz yok bu olmaz yine buluyoruz yok bu pahalı yine yine buluyoruz yok bu olmaz işte o sondaki bu olmazdaki büfe tipi yerde 3 kız vardı tam önünden geçerken arkadaşlara buraya girelim bari dedim o sırada tam ortadaki kızda bana bakıp hafif tebessüm etti.Dedim olum bak girelim aile sadetimize engel olmayınyok dediler bizde başka bi büfe tipi yer bulduk.İşte o 2 kızı unutamıyorum zaten arkadaşlar yüzünden aile sadetim başlamadan bitti
![]()
![]()