Hala unutamadığınız birisi varmı?

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Unutmadığım birşey var oda şu ana kadar edindiğim arkadaşlarımın yarısının benden nefret ettiği :)

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Birini unutmak yerine ondan feyz alıp,ders alıp yarınlara daha geniş kapsamlı bakış açısı yakalamak daha mantıklı geliyor..O yüzden geçmişten kimseyi unutmadım acısıyla-tatlısıyla.Onun yerine yaşadıklarımdan ders alıp daha mantıklı,daha düşünceli davranmaya başladım.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Unutamadım seni sarı papatya..

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Unutuluyor abi...hayatta olmanin asil amacina bak

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bir yakınımı kaybetmiştim, geçmişime dair en güçlü anım galiba o.

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ana sınıfında bi stajer hoca vardı suratıma çatlattı bitane sa**k :)

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
ohhoo olmaz mı?

Bazı kişileri ve bazı olayları asla unutamam!

mylegend

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Keşke intihar etmek sonuç olsaydı, şimdi burda olmazdım.Keşke daha fazla çabalasaydım şimdi mutsuz olmazdım. Keşke daha çok isteseydim belki daha farklı olurdu. Belki de unuturdum.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Unuttum ama içimde hala yarası kaldı nasıl unuttumsa ???

_Neotwo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence herkesin yüreğinde yara açan biri vardır...

zeyno_p

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birincisi seni çok seviyorum deyip yüzüme gülen sonra arkamı dönene kadar arkamdan laf eden sonradan araya girip arkadaşlarımla aramı bozan yapmacık tebessümüyle şeytan gibi olan,1hafta içerisinde bütün dostluğu maffeden arkamdan vurup yüzüme gülen (arkadaşımı) o kişiyiasla unutamıyorum
ikincisi önce teklif eden sürekli peşimden koşan çıktıktan sonra sürekli telefon edip konusmak isteyen ........ 5 yıl çıkmamıza rağmen sebebsizce çekip giden ve birdaha arayıp sormayan o şahsı hiç unutamıyorum......
üçüncüsüde yalakacılık yapıp hocanın gözüne girmeyi başaran kendileri kaşar olup başkalarına kaşar diye onun bunun peşinde koşup suçu olmayan kızlara iftira atan hiç bilmeyen temizliği bile düzgün yapamayıp hocanın karşısına biz temizlik yaptık bitirdik diyen göze giren oooo kaşarları aslaaaa ama aslaaa unutamıyorum
dördüncüsü etrafa at gözlüğüyle bakan suçsuzları suçlu duruma düşüren ,suçluları gördüğü halde görmezden gelen o kişiyi asla unutamıyorummmm
AMANNN BANA KALSA ÇOKK ŞEYY VARDAA BURADA OKUYUYANLAR SIKILIR ..........YOKKKSAAAA...

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Evet hatta her dk her sn aklımdan hiç çıkmayan biri varr :D:D <3<3
SHAKİRAAAAAAAAAAA <3<3<3

gorelem

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Nasıl unutabilir ki bir insan ilkleri yaşadığı insanları.. ilk aşk, ilk öğretmen, ilk okul kırma ekibi :D

Reaksiyon puanı
68
unutamadığım çok aceba beni unutamayan var mıdır orası meçhul.:)

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aslında unutulmayacak cok sey var ama yıllarca cok pesinden gezdigim kızlar oldu ama en sonuncusu bana acılan bi kız dı ilgincti aslında o dönem de cok da karsılasılmayan bi durum beraberligimiz 1 yıl sürdü ben bitirdim simdi ben bir sans daha istesem de o olmaz diyor.Bu intikamı ömür boyu unutamıyacagım simdi baskalarıyla gönül eglendiriyorum birgün onla olacak biliyorum dogru zamanı bekliyorum. simdi internetten baska kaynaklardan bütün hareketlerini izliyorum dogru zaman ne zaman gelecek acıkcası onu da bilmiyorum

zeyno_p

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında unutulmayacak cok sey var ama yıllarca cok pesinden gezdigim kızlar oldu ama en sonuncusu bana acılan bi kız dı ilgincti aslında o dönem de cok da karsılasılmayan bi durum beraberligimiz 1 yıl sürdü ben bitirdim simdi ben bir sans daha istesem de o olmaz diyor.Bu intikamı ömür boyu unutamıyacagım simdi baskalarıyla gönül eglendiriyorum birgün onla olacak biliyorum dogru zamanı bekliyorum. simdi internetten baska kaynaklardan bütün hareketlerini izliyorum dogru zaman ne zaman gelecek acıkcası onu da bilmiyorum

bence hiç zaman kaybetme o zaman geldiğinde belki tam zamanıdır belkide iş işten geçmiş olurrr her iki şekildede kaderine razı olman gerekir o zaman...(sadece

Finch

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hayır yok. Çok kötüyüm ben. Hayatımdan çıkanları anında Shift Del ile silerim.