Hala unutamadığınız birisi varmı?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Çelik'in Töre adlı şarkısı ve klibi beni çok etkiler bu konuda.

Kimseyi unutamadım, herkesin yeri ayrı sonuçta. Ama hayat da devam ediyor, gelen geçen herkes unutulmazlar defterinde bir sayfa olarak yer edinir sadece. Kimin sayfası diğerlerine göre biraz daha parlak, süslü, yaldızlı olabilir belki.

Artık çok çok eskide kalsa, hatta şimdilerde evliliğe doğru yol alıyor olsa da unutmadığım biri var. Ama bu unutamamak değil, unutmamak. Biliyorum ki ben her ne kadar çok seversem seveyim, bir araya gelseydik rezil edecektim o sevgiyi. Şimdi onu gerçekten mutlu edebilecek biriyle, o yüzden ben de işler bu şekilde olduğu için mutluyum.

adamımsın diyorum başka bir şey demiyorum çok doğru konuştun gene.

aydin67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar belirli yaşa geldiğinizde unutamadığınız kızları unutuyorsunuz,hayatın gerçekleri ağırlık yapıyor aşkları filan hep sönüyor yaşayında görün, ben 41 yaşındayım felğin çemberinden geçtim neleri unuttum bi bilseniz insan hayatın gerçeklerine doğru gidiyor artık istesenizde eski günler gelmiyor
kalın sağlıcakla sevgi ile selamlıyorum...

çıtırleblebi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
laboratuardaki kafesin içindeki fındık faresinin kafesten fırlayıp ortalığı birbirine kattığı anı unutamıııyorum hahahah ne gündü be :D:D korkaklar fındık faresinden bile korkmuşlardı ne gülmüştüm ama ...

samira

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cok istsende bazen olmuyacagı kabul etmek gerek bencee.olmayınca olmuyoo. sewmek yada istemek yeterlı degıll senın ıstedıgın kadar karsı tarafta ıstemlı. tektaraflı olmaz...:(

samira

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu yasıma kadar bı kısıyıı sewdım we bı kısıyle cıkdım. 3.30 sene surdugu halde ayrıldı.usunden bısene gecdıgı halde.hayatımdan onu cıkaramıyorumm.:( sewdıgım kadar nefret edıyorumm. onun hakkında hıc iii dusunmuyorumm.lanet olsun unutamıyorumm:(

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
unutamadığım Hala ciğerimi yakan birisi var benimde :'(

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
lisedeyken biyoloji dersinde kestiğimiz fareyi hala daha hatırlıyorum..

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
orta okul tr öğretmenim emine baygüven duy beniiii :D:D

başkada hatırlamıyoum öyle bi olay ..

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
hiç kimseye onu unutamayacak kadar değer vermedim bu gidişlede vermeyeceğim galiba

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
orta okul tr öğretmenim emine baygüven duy beniiii :D:D

başkada hatırlamıyoum öyle bi olay ..

hehe öğretmen dedinde aklıma geldi bizim de bi ingilizce öğretmeni vardı :D
hiç unutamam kendilerini...:tt1::tt1::devil:

nese bu duygusal konuyu saptırmayalım..:innocent:

çıtırleblebi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
itiraf ediyorum bugün çok uykum var ve çok acıktım yemeği görünce direk banıcammmm açıımmmm :'(

mozasur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ortaokulda benimde bir kel hocam vardı hiç unutmam ondan yediğim dayağı hiç kimseden yemedim resmi dayak gerizekalı hoca yakalarsam seni o kelini neyse zaten o dayağın bir faydasıda olmadı aptal hoca.

sleepless006

Asistan
Reaksiyon puanı
0
birden fazla kişi vardı ama mesajları okurken hepsini unuttum
aklımda kalan kaçan kındık faresi ve biyoloji dersinde kesilen diğer fare.....

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
yaşadıklarım, yaşayamadıklarım benim hayatımı oluşturan parçalar. hayatımda unutulacak kadar değersiz hiç birşey yok. unutmayacağım biri var. hatta öyle ki hafızam silinse kalbimde bir varlığın olduğunu hissedeceğim. şüphem yok.

Özlem Çelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Cathlack;
Bu kadar karamsar olma bi gün şans senin yüzünede güler hayat herşeye rağmen yaşamaya değer.Beninde çok bunaldığım zamanlar hatta ölümü düşündüğüm anlar oluyo ama sadece kendi ruhsal sağlığıma zarar veriyorum böyle yaparak. Hayatı akışına bırak boşver gitsin....

never86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ennn kıymetlimi hala unutamıyorum,ne zaman görsem pırrr pırrr oluyorum

önümüzdeki 168 sene boyunca yine unutamıycam sanki:(:(

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
xD ben 8 aydır şuanki sevgilimle çıkıyorum. İnşallah ilerde onu hiç unutmam Hep aklımda -ve ayrıca yanımda- olur :turned: :stuart: :flowers:

YgmuR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lisedeki beni seven kisiyi unutamiyorum..... Ben ona asik degildim ama o cok kosturdu. En son anneme soylediklerini annem bana 17 yil sonra soyledi :((((( Sevgilerimle

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ah be,henüz 16 yaşında ilk çalıştığım iş yerinin çevresinde oturan, yeşil gözlü esmer uzun boylu bi kız vardı,bi kaç kez karşılaştık ama adını bile soramamıştım o zaman,şimdi yıllar geçti ama hala aklımdadır kendisi :(