N70 yardım lütfen.....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hazein
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hazein

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:helpsmilie:arkadaşlar N70 telefoumu uptade ederken (yazılanları okumama rağmen usb bağlantısıı kesmeyin.... diyordu... ) telefon kapandı bağlantı koptu sandım usb kablosunu çıkartıp tekrar bağladım telefon Pc suit e birdaha bağlanmadı....
Şimdi telefon açılmıyor Ne yapmam gerekiyor. Bile varsa lütfen yardım etsin....
Lütfen.....:helpsmilie:

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
:helpsmilie:arkadaşlar N70 telefoumu uptade ederken (yazılanları okumama rağmen usb bağlantısıı kesmeyin.... diyordu... ) telefon kapandı bağlantı koptu sandım usb kablosunu çıkartıp tekrar bağladım telefon Pc suit e birdaha bağlanmadı....
Şimdi telefon açılmıyor Ne yapmam gerekiyor. Bile varsa lütfen yardım etsin....
Lütfen.....:helpsmilie:

Arkadaşım senin kapandı sandığın anda muhtemelen cihaz işlem yapıyordu. Bu tarz hatalar geri dönülmez sonuçlar doğurabilir. Garantisi varsa garantiye vermen bir ihtimal cihazın adına bir geri dönüş olabilir. Ancak garantisi yoksa iş biraz sakat. Eğer evde kendi imlanlarımla bir kaç yol denemek isterim dersen sana biraz yardımcı olabilirim belki.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Evet, pc suite'de özellikle uyarıyor bunun için, güncelleme yaparken ekran gidebilir bu doğaldır sakın telefonun bağlantısını kesmeyin yazıyor. Bence nokia türkiye ile temasa geç

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence daha fazla kurcalamadan servise götür
garantisi varsa bile geçerliliği gitmiş olabilir

hazein

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar açıklamalarınız için çok teşekürler..... bugün sabah N70 i telefoncuya tamir için bıraktım. sizlere bu satırları yazarken telefoncu aradı. makinayı yapmış ücreti de 20 TL........ henüz teslim almadım ama alınca yine performansı hakkında sizlere yazarım..... :)

hazein

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yalnız forum kurallarını okursan iyi olur ard arda yazmak yasaktır.

Özür diliyorum...... ( sanırım şimdi oldu....:) )

telefonum geldi arasına 20 TL sıkışmış.... :) telefoncunun dediğine göre yeni versiyon yüklemişler, neyseki 20 liraya kurtardık telefonu..... :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
telefonu güncelleyince ne oluyor biri bana anlatabilrmi ...
hiç güncellenecek telefonum olmadığından bilmiyorum

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Korkulacak bir şey yok.Format ile düzeliyor.Telefoncu biraz fazla almış.Normalde 5 bilemedin 10 TL format :)
telefonu güncelleyince ne oluyor biri bana anlatabilrmi ...
hiç güncellenecek telefonum olmadığından bilmiyorum
Aynı windows gibi stabiletesi,hızı yani üretici firma hangi bir yerini düzeltirse orasına iyi gelir.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Korkulacak bir şey yok.Format ile düzeliyor.Telefoncu biraz fazla almış.Normalde 5 bilemedin 10 TL format :)
Aynı windows gibi stabiletesi,hızı yani üretici firma hangi bir yerini düzeltirse orasına iyi gelir.
haaaa demekki telefonda windows böle bişi :D