Bilgisayarı hızlandırmak için program önerir misiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hollywoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Bilgisayarın kendi ayarlarından yapabildiğim kadar ayar yaptım.Bilgisayar hakkında fazla bir şikayetim yok şuan ama yine de bilgisayar hızlandırıcı ya da gereksiz dosyaları silen bir uygulama kullanmak istiyorum.Oyunlarda fps arttıracak ya da bilgisayarı hızlandıracak bildiğiniz/önerdiğiniz uygulama var mı?

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781

emin:)

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,124
Açıkcası PC hızlandırma programlarına pek inanmıyorum.Ama RAM'lerinizi boşaltarak PC nizi hızlandırabilirsiniz.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Açıkcası PC hızlandırma programlarına pek inanmıyorum.Ama RAM'lerinizi boşaltarak PC nizi hızlandırabilirsiniz.
Nasıl yapabilirim bu dediğinizi? ve bilgisayarı zararı olur mu?

emin:)

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,124
Nasıl yapabilirim bu dediğinizi? ve bilgisayarı zararı olur mu?
CodeDead adlı bir site var oraya uğramanızı tavsiye ederim.Ek olarak Youtube'de araştırırsanız görürsünüz,ve bilgisayarınıza zarar vermez.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Bilgisayarın kendi ayarlarından yapabildiğim kadar ayar yaptım.Bilgisayar hakkında fazla bir şikayetim yok şuan ama yine de bilgisayar hızlandırıcı ya da gereksiz dosyaları silen bir uygulama kullanmak istiyorum.Oyunlarda fps arttıracak ya da bilgisayarı hızlandıracak bildiğiniz/önerdiğiniz uygulama var mı?
Güç seçenekleri > Nihai Performans

Programların işe yaradağını düşünmüyorum. Para biriktirip SSD almanızı öneririm.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Gereksiz hizmetlerden kurtul.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
CodeDead adlı bir site var oraya uğramanızı tavsiye ederim.Ek olarak Youtube'de araştırırsanız görürsünüz,ve bilgisayarınıza zarar vermez.
Hocam şu videoda ki ram temizliğini yaptım.Bilgisayarda hafif donmalar oldu.