LoL ping sorunu

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Yaklaşık 3 senedir lol oynuyorum.2020 başından beri yani pandemi başladığından beri evde ki telefonlardan wifi den çıkmadan oyuna girince 40ms iken 200 bazen 8k ya kadar çıkıp iniyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim evde ki telefonlardan wifiyi kapatınca 40-44ms sabit oynuyorum.Yaklaşık 1 senedir bu sorunla oynuyorum artık gına geldi.Türk Telekom kullanıyorum.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Yaklaşık 3 senedir lol oynuyorum.2020 başından beri yani pandemi başladığından beri evde ki telefonlardan wifi den çıkmadan oyuna girince 40ms iken 200 bazen 8k ya kadar çıkıp iniyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim evde ki telefonlardan wifiyi kapatınca 40-44ms sabit oynuyorum.Yaklaşık 1 senedir bu sorunla oynuyorum artık gına geldi.Türk Telekom kullanıyorum.
Pandemi sürecinde olduğumuz için insanlar daha çok evde oluyor ve internet kullanıyor sunucu yoğunluğu olabilir bilgisayarınızın arka planında internet harcayan bir uygulama varsa olabilir internet paketinizin hızı vs. ne kadar bende türk telekom kullanıyorum ms sabit 20 iki kişi kullanınca