- Konuyu başlatan
Yaparım@fatihege, beni moderatör yaparsın değil mi?

Mesaj otomatik birleştirildi:
TeşekkürlerOooo ben üye oldum konu bile açtım.

Yaparım@fatihege, beni moderatör yaparsın değil mi?
TeşekkürlerOooo ben üye oldum konu bile açtım.
Ben de isterim modluk.Yaparım
Teşekkürler![]()
BTK Akademi, YouTube: Yakın Kampüs, Selman Kahya, Fehmi Uyar, Engin DemiroğBende site yapmak istiyorum ama çok anlamam nerden öğrendin yapmayı
çok teşekkürlerBTK Akademi, YouTube: Yakın Kampüs, Selman Kahya, Fehmi Uyar, Engin Demiroğ
Önemli değilçok teşekkürler
Tam ekran görüntüsü atar mısın?
Bu bayağı güzel. Benim çok hoşuma gitti. Buna geçebilirsen sık sık kullanırım diye düşünüyorum.Eğer Flarum altyapısını kullanabilseydim forum böyle olacaktı...
Ekli dosyayı görüntüle 128843Ekli dosyayı görüntüle 128844Ekli dosyayı görüntüle 128845
Önemli değil![]()
Tam ekran görüntüsü atar mısın?![]()
Şimdi düzeldi mi?
Evet. İnsanları kullanmaya cezbeden bir yapısı var... İnşallah en kısa zamanda bu altyapıya geçeceğimBu bayağı güzel. Benim çok hoşuma gitti. Buna geçebilirsen sık sık kullanırım diye düşünüyorum.
Bir bak istersen yükledim az önce.güzel fakat biraz karışık inşallah bi tema değişimi ile hallolur
TeşekkürlerHayırlı olsun
Buradaki gibi tanı sistemi var mıTeşekkürlerBir SDN Forum kadar olmasa da bir şeyler yapmaya çalıştım
![]()
Tanı derken?Buradaki gibi tanı sistemi var mı
Otomatik düzeltme yüzünden öyle oldu rank diyecektimTanı derken?![]()
fatihege Buradan bakabilirsinBanada özelden link atarsan sevinirim dostum![]()
Evet varOtomatik düzeltme yüzünden öyle oldu rank diyecektim
Bence burdan giden ilk üyelere ayrı bi rank verfatihege Buradan bakabilirsin
Evet var
12 üye olmuşuz şimdidenKayıt olan herkese teşekkür ederim
![]()
SMF izin vermiyor malesef. Yapabilseydim eğer gerçekten güzel olurdu.Bence burdan giden ilk üyelere ayrı bi rank ver
Direkt bu forum gibi son mesajları göremiyor muyuz? Bulamadım da.SMF izin vermiyor malesef. Yapabilseydim eğer gerçekten güzel olurdu.
Evet olmuyor. Ama okunmamış bir mesaj olan konu olduğu zaman anasayfada kategori adının solundaki kalem rengi daha canlı bir beyaz renge kavuşuyor.Direkt bu forum gibi son mesajları göremiyor muyuz? Bulamadım da.
Teşekkür ederim üye olduğun içinForumu inceledim cidden çok güzel olmuş. Fakat bence foruma en son açılan konu diye başlık olsaydı. Elinize sağlık hemen üye oldum![]()
Gelse daha iyi olur. Şimdilik iyi, yavaş yavaş gelişecek inşallah.Evet olmuyor. Ama okunmamış bir mesaj olan konu olduğu zaman anasayfada kategori adının solundaki kalem rengi daha canlı bir beyaz renge kavuşuyor.
Teşekkür ederim üye olduğun içinSon konular olayını araştıracağım internetten. İnşallah bir sonuca ulaşırım
![]()
İnşallahGelse daha iyi olur. Şimdilik iyi, yavaş yavaş gelişecek inşallah.