İnternet satıcılığıa

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Bir arkadaşım bu tarz bir ise başladı ve iyi gitti. Kendimde bôyle birsey düşünüyorum. Maddi durum olarak ta biraz sıkışığız. Kendim 8 GB lik Flashbellek alıp Format Flashbelleki koyup 25 TL ye satsam kar edermiyim?
Win 8.1 falan koyacağım icine. Birde artı olarak Win 10 ları Orjinal key alıp 50 TL ye satsam basarılı olurmuyum? Sizce? Baska bir öneriniz varmı?

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
Talep olacağını sanmıyorum çünkü zaten alacak müşteri elle bilgisayarına işletim sistemi kurmak isterse flash belleğe iso dosyası yazdırmayı biliceğini düşünüyorum.Bilmiyorsa zaten bir bilgisayarcıya vb.götürür.Daha farklı fikirler denerseniz bence daha başarılı olursunuz.Güzel anlatamadığım için özür dilerim.İyi günler dilerim

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Talep olacağını sanmıyorum çünkü zaten alacak müşteri elle bilgisayarına işletim sistemi kurmak isterse flash belleğe iso dosyası yazdırmayı bilir bilmez ise zaten bir bilgisayarcıya götürür.Daha farklı fikirler denerseniz bence daha başarılı olursunuz.
İşte fikir yok.

Ram_kafasi

Profesör
Reaksiyon puanı
7,428
İşte fikir yok.
yani bu internet satıcılığı yapmak çok istiyorsanız ücretsiz bir web site açın internetten donanımla ilgili bilgiler edinin sipariş üzerine bilgisayar tamiri format vb. işleri yapabilirsiniz İnstagramdan vs. reklamını yapıp para kazanabilirsiniz(çok temel anlattığımın farkındayım,biraz işim var kusura bakmayın) ilgi alanınızı bilmediğim için aklıma bu geldi.