Gerçekten konu dışı

RosenRood65

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bence başka bir numaradan ara ve ya arkadaslarına arat bayan kim oldugunu öyle anlayabilirsin ona göre hareket etmeni tavsiye ederim

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Olay gitgide büyüyor :)
Bende merak etmeye başladım :D

osC++CoDeR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni yorumları okuduktan sonra ben kararsız kaldım şu an.

Bi gönlüm diyor dağıt gitsin, çeksiz cezasını ama diğer taraftan bakılınca ucu banada dokunabilir.

Kendi oyununa düşürmek daha güzel olur ama nasıl..

Bakalım yeni fikirler gelecek mi :D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Burada paylaşmaman konusunda uyarmak istedim.

Ayrıca savcılığa da verebilirsin işi şakasını bir kenara bırakıp ciddi düşünecek olursak savcılığa vermek daha mantıklı olacaktır. ;)
(birden aklıma yusuf (yusuf) geldi. hahahaha :D Salla dostum....

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Polise git şikayet et onlar icabına bakar. Polise çok rahatsız olduğunu bir şekilde anlat inandır.

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Genellikle artistlik yapanlarla internette karşılaşıyoruz bir nevi klavye deli kanlısı, tek farkı telefon :) istersen numarasını hangi operatör ise soruştur. Sonra dağıt yakın bir tanıdığın çıkmasın :D

Just Problem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence sen onu başka bir numaradan ara, kim olduğunu çaktırmadan öğren yada senin kullandığın şebekenin müşteri servisini ara o kişiyi kara listeye al, seni arayınca 'Bu kişiye şu anda ulaşılamıyor'der. 1 seçeneğin daha var.Operatörlerin sunduğu bir destek Numarayı yazıp mesajla operatöre gönderince hattın kime ait olduğu sana mesajla geliyor.
Sana kolay gelsin. Bol sabırlar...

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Elini vicdanına koy eğer o kişinin yapacaklarımı hakettiğini düşünüyorsan numarayı bana yolla ben gerekeni yaparım eğer o kadar geniş bi insan değilse hattı bi daha kullanamaz yeni hat alır bu kadar düşünmene gerek yok
(gerekeni cafeden yaparım)

osC++CoDeR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Genellikle artistlik yapanlarla internette karşılaşıyoruz bir nevi klavye deli kanlısı, tek farkı telefon :) istersen numarasını hangi operatör ise soruştur. Sonra dağıt yakın bir tanıdığın çıkmasın :D

çıkarmı çıkar yani bilmiyorum. arayınca açmadığına düşünürsek sesini tanıyacağımı düşünüyor olabilir :)
Bence sen onu başka bir numaradan ara, kim olduğunu çaktırmadan öğren yada senin kullandığın şebekenin müşteri servisini ara o kişiyi kara listeye al, seni arayınca 'Bu kişiye şu anda ulaşılamıyor'der. 1 seçeneğin daha var.Operatörlerin sunduğu bir destek Numarayı yazıp mesajla operatöre gönderince hattın kime ait olduğu sana mesajla geliyor.
Sana kolay gelsin. Bol sabırlar...

Kara listeye almaya gerek yok. Zaten telefonda var o özellik, listeye ekleyince ne zaman arasa meşgul çalıyor. Numarayı yazıp gönderince, numarası rehbere açıksa ancak o zaman kime ait olduğuu çıkıyor diye biliyorum. Başka türlü öğreniliyorsa vodafonda bilmiyorum.
Elini vicdanına koy eğer o kişinin yapacaklarımı hakettiğini düşünüyorsan numarayı bana yolla ben gerekeni yaparım eğer o kadar geniş bi insan değilse hattı bi daha kullanamaz yeni hat alır bu kadar düşünmene gerek yok
(gerekeni cafeden yaparım)

:D Sonra benim başımı belaya sokmada :D ayıptır sorması napcan ? :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Savcılığa ver :) İnternette dağıtırsan sen haklıyken suçlu duruma düşersin.
haklısın ama banada bir ara böyle bir şey yapılmıştı googleden bi tane hatun fotoğrafı buldum daha sonra 4-5 tane popüler arkadaşlık sitesine girip profile abazan şeyler yazdım ve numarayı bıraktım :D bi dahada sesi çıkmadı :D:devil:

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
vay anam bu günleride mi görecektik

omegama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bedava sms paketleri çıktı,millet paket smsleri bitirmek için saçmalamaya başladı...:stuart:

osC++CoDeR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sizce tesadüfen de olsa malum şahsiyetler bu konuyu okumuşlarmıdır?

duru

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mağlum şahsiyetlerin okumasını istiyorsanız telefon numaralarınızı vermiş olduğunuz siteleri bir gözden geçirmenizi öneririm..Aynı konu başlığını orada da açarsanız belki mesaj yerine ulaşır...

osC++CoDeR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Varan 1 :D
Senle bir bağlantısı var mı ?
Bu konu açldığından bu yana pek bi agresifsin :D

Oralarla alakası olduğunu sanmıyorum duru. Hangi kız, birinin profilinden numarasını alıp sapıklık yapar ki tanımadığı bir erkeğe ?
Ben daha çok tanıyan birilerinin yaptığını düşünüyorum.

duru

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Agresif değilim sana öyle gelmiş sen benim agresif olunca nasıl davrandığımı bilmiyorsun sanırım:)
Seninle bu konuyu özelden konuşmuştuk ve bende gerekli açıklamayı yapmıştım..
Sadece telefonunu sitelere kendin verip sonra da bu durumdan rahatsız olman çok mantıklı gelmiyor bana..Ayrıca kızlar onu yapmaz erkekler şunu yapmaz diye bir genelle de mantık dışı..
Herkes herşeyi yapabiliyormuş öğrendim hayattan...

osC++CoDeR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben zannetmiyorum bahsettiğin yerlerle alakalı olduğunu.
Numaramı nerden aldın diyince söylerler en azından ordan olduğunu.
Sonuçta numaram ulaşılmaz değilki. Zaten ordaki profilimde iş ortaklığı, iş arkadaşlığı durumları ön planda ve bu güne kadar böyle birşey olmadı da şimdi mi oluyor.
Hayır o zaman ofis numarası filan yazarsam sapık dolması lazım senin dediğine göre.

Ayrıca özelde gerekli cevabı verdiğini düşünüyorsan şimdi tamda
sizce tesadüfen de olsa malum şahsiyetler bu konuyu okumuşlarmıdır?
diye sorduğum bir zamanda konunun orta yerine neden atladın ?
Sazan mısın kefal mi?

duru

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birazcık daha seviyeli konuşmalısın ben seninle konuşurken öyle yapıyorum en azından aynı kibarlığı senden de bekliyorum..
Saçma sapan imalar yapıyorsun rahatsızlık değilde sanki bu durum övünç kaynağıymış gibi yansıtıyorsun bir sürü rahatsız eden varmış filan..
Mesaj yerine ulaşmışmıdır diye sorunca bende telefon numaranı nereye verdiysen orada ara çözümünü dedim buradaki insanlarda son derece seviyeli öyle bişey yapacaklarını da ben sanmıyorum..Adres yanlış yani..Sazan kefal gibi kelimelerde orta okuldaki ergenlik çağlarındaki çocukların lafı be canım..

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Otobüs duraklarına, çok insanın geçtiği yerlerdeki duvarlara "Bel Fıtığı - 5.5 xxxxxxx" şeklinde yazabilirsin. :D:D:D
Bel fıtığı yazan numaranın malum yerlerin numarası olduğunu bilmeyen kalmamıştır pek :):)

osC++CoDeR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birazcık daha seviyeli konuşmalısın ben seninle konuşurken öyle yapıyorum en azından aynı kibarlığı senden de bekliyorum..
Saçma sapan imalar yapıyorsun rahatsızlık değilde sanki bu durum övünç kaynağıymış gibi yansıtıyorsun bir sürü rahatsız eden varmış filan..
Mesaj yerine ulaşmışmıdır diye sorunca bende telefon numaranı nereye verdiysen orada ara çözümünü dedim buradaki insanlarda son derece seviyeli öyle bişey yapacaklarını da ben sanmıyorum..Adres yanlış yani..Sazan kefal gibi kelimelerde orta okuldaki ergenlik çağlarındaki çocukların lafı be canım..

O zaman sen ileri gitme bende seni kırmayayım olmaz mı ?

Sonuçta cevap yazmak zorunda değilsin. Neyin yanlış neyin doğru olduğuna kendim karar verebilirim bu seni bağlamaz.

Benle derdin varsa özelden dök içini, konumun içine etme..!