RosenRood65
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
bence başka bir numaradan ara ve ya arkadaslarına arat bayan kim oldugunu öyle anlayabilirsin ona göre hareket etmeni tavsiye ederim
(birden aklıma yusuf (yusuf) geldi. hahahahaBurada paylaşmaman konusunda uyarmak istedim.
Ayrıca savcılığa da verebilirsin işi şakasını bir kenara bırakıp ciddi düşünecek olursak savcılığa vermek daha mantıklı olacaktır.![]()
Genellikle artistlik yapanlarla internette karşılaşıyoruz bir nevi klavye deli kanlısı, tek farkı telefonistersen numarasını hangi operatör ise soruştur. Sonra dağıt yakın bir tanıdığın çıkmasın
![]()
Bence sen onu başka bir numaradan ara, kim olduğunu çaktırmadan öğren yada senin kullandığın şebekenin müşteri servisini ara o kişiyi kara listeye al, seni arayınca 'Bu kişiye şu anda ulaşılamıyor'der. 1 seçeneğin daha var.Operatörlerin sunduğu bir destek Numarayı yazıp mesajla operatöre gönderince hattın kime ait olduğu sana mesajla geliyor.
Sana kolay gelsin. Bol sabırlar...
Elini vicdanına koy eğer o kişinin yapacaklarımı hakettiğini düşünüyorsan numarayı bana yolla ben gerekeni yaparım eğer o kadar geniş bi insan değilse hattı bi daha kullanamaz yeni hat alır bu kadar düşünmene gerek yok
(gerekeni cafeden yaparım)
haklısın ama banada bir ara böyle bir şey yapılmıştı googleden bi tane hatun fotoğrafı buldum daha sonra 4-5 tane popüler arkadaşlık sitesine girip profile abazan şeyler yazdım ve numarayı bıraktımSavcılığa verİnternette dağıtırsan sen haklıyken suçlu duruma düşersin.
diye sorduğum bir zamanda konunun orta yerine neden atladın ?sizce tesadüfen de olsa malum şahsiyetler bu konuyu okumuşlarmıdır?
Birazcık daha seviyeli konuşmalısın ben seninle konuşurken öyle yapıyorum en azından aynı kibarlığı senden de bekliyorum..
Saçma sapan imalar yapıyorsun rahatsızlık değilde sanki bu durum övünç kaynağıymış gibi yansıtıyorsun bir sürü rahatsız eden varmış filan..
Mesaj yerine ulaşmışmıdır diye sorunca bende telefon numaranı nereye verdiysen orada ara çözümünü dedim buradaki insanlarda son derece seviyeli öyle bişey yapacaklarını da ben sanmıyorum..Adres yanlış yani..Sazan kefal gibi kelimelerde orta okuldaki ergenlik çağlarındaki çocukların lafı be canım..