- Reaksiyon puanı
- 6,233
Köyde kuzenimin gazıyla arka kapının çatı kısmından atlamıştım. Altta kuzenim ve abim geçiyordu. Malkoçoğlu gibi olmuştu. :/
Seni kıracağına başını kırarım ? ?Özgüveninden banada ver abi.
Bu nasıl rahatlık kırmazsın beni resim atarsın![]()
Hızlı yaşıyorsun bu hayatı.5. sınıfta bir kız merdivenlerden düşmüştü bende önüme bakmıyordum onun üzerine düştüm
o sırada sosyal hocasının elinde çay vardı bizi görünce çığlık atıp çayı üstümüze döktü
çayında geleceğini düşünmüyordum yüksek sesle küfür ettim allahtan hocanın çığlığından benim söylediğim küfür duyulmadı
Aksi olsaydı iyi olurdu. Kız senin üzerine düşseydi ve Çayda kızın üzerine düşseydi.5. sınıfta bir kız merdivenlerden düşmüştü bende önüme bakmıyordum onun üzerine düştüm
o sırada sosyal hocasının elinde çay vardı bizi görünce çığlık atıp çayı üstümüze döktü
çayında geleceğini düşünmüyordum yüksek sesle küfür ettim allahtan hocanın çığlığından benim söylediğim küfür duyulmadı
İyi olmuş, yapmazsın bir dahaMasaüstü Bilgisayarda Tam ekran Zorno izlerken yakalanmıştım ?
PC bozuldu reklam açıldı diye geçiştirdim.
Ama utandığımdan nasıl terledim be. Kıpkırmızı olmuştum ?
Bide komşunun PC sini tamir etmek için gitmiştim. Filme bakamıyordu reklamlar yüzünden.
Normal bir film sitesine girdim Arka fonda reklamda Ahhhhh Ohhhhh diye Kız sesleri fırladı.
Meğerse hoparlörü de tam ses yapmıştı.
Adamın Eşi çocuğu filanda evdeydi. Film sitesini açmaya bin pişman oldum o an ama iyiki kendisi de yanımdaydı Reklam olduğunu kendisi gördü.
Reklam engelleyici yazdım tarayıcıya geçti?
Oh oh çay keyfi.çay ikimize döküldü
Yapmam mı dersin? Yokluğun yüzü kara olsun ?İyi olmuş, yapmazsın bir daha
Allah'tan seni görmüşler.Zoomdan yatakta uzanarak derse girerken kamera açıkmış birkaç saniye herkes beni gördü o halde
Hocam kahkaha attım. O nasıl bir taktik ?Aksi olsaydı iyi olurdu. Kız senin üzerine düşseydi ve Çayda kızın üzerine düşseydi.
İyi Kombo yapardın. Kız ile Çay keyfi
Ne şanslısın be adam. Anlık olsa bile mutlu oldun ?Bir D&R mağazasındayım, bir hatun omuzuma yaslandı, dedim ne oluyor, sonra hatun anladı ki ben yabancıyım, meğersem artık erkek arkadaşı mı yoksa eşi mi bilmiyorum benim yanımdaymış, beni o sanmış, onun yanında gitti utanarak, ben de utandım la, uzaklaştım oradan. ?
He ya bir de hatun bir 10 saniye kaldı öyle, benle beraber kitaplara bakıyor, dedim ne oluyor la. Ben şok. ?Ne şanslısın be adam. Anlık olsa bile mutlu olsun ?
Ne güzel arkadaşların var. Şey mi diye soruyorlar.Arkadaş beni misafir evine çağırdı. Ben de gittim (arkadaşım erkek) sonra o tuvalete gitti biz de misafir çocuğu kızla kaldık sonra (ben laptopta bakıyorum) kız yere düştü ve ahh dedi bizim Arkadaş falan geldi (dedi şey mi)Allah'tan kızdan uzaktaydim.
YaNe güzel arkadaşların var. Şey yaparken odayı basıyorlar ?
öyle bir şey olsa ben ölürüm.Bizim sınııfa girmeyen bi Hocayla Kız arkadaşım aynı boydaydı okulun son günü yanlışlıkla hocaya aşkım napıyorsun demiştim o an direk lavaboya koştum utançtan 10 dakika lavabodan çıkamadım
10 DAKİKA lavoda kaldım arkadaşlarımda yanımda onlar bana gülüyor ben duvara bakıyom,duvar banaöyle bir şey olsa ben ölürüm.
O öyle demiş olabilir, bu senin diğer kızlara açılmaman gerektiği anlamına gelmez ki.En çok utandığım anlardan biri. Sevdiğim kıza açıldığımda (Daha doğrusu bir p.... i.... yaptı bana. Sen benim kardeşimsin demişti. Zatwn o günden sonra daha kızlara Vb. bakmıyorum.
Hayır. O günden sonra birşey oldu daha da kimseye açılmıyorum. Zaten bir kazık yüzünden söylemiştim.O öyle demiş olabilir, bu senin diğer kızlara açılmaman gerektiği anlamına gelmez ki.
Seviyorsan git konuş bence. ?
Aynısını yaşadım ama annem evde değildi diye abla bi tanesi sizi demiştiTabi o zamanlar küçüğüm apartmanda bir abla aşure dağıtıyor tepsiyle tepsiye koymuş aşureleri her daireye 1 tane veriyor bizim kapıya geldi teşekkür ederim diyip tüm tepsiyi almıştım hepsini bize getirdi sanıp allahtan annem gelmişti kapı çaldı diye![]()
aynı şeyi bizzat yaşadım allahtan kış ayıydı mont vardı üstümde aşağı indirdim inş belli olmamıştırOrtaokulda soru çözmeye tahtaya kalktığım an.
Lanet olası hormonlar biranda yüklenince rezil olmak kaçınılmaz ?