İnternet kafeden saat dilemiştimHayatımızın bi köşesinde unutamadığımız bizlerde izler bırakmış rezillik anılarimız vardir. Hadi şimdi o anlari birbirimizle paylasip daha da unutulmaz hale getirelim kasjshdh
Ben başlıyorum;
Üniversiteye ilk başladiğim günün sabahi hoca sınıfa girdiginde ayağa kalkmıştım.
Bende okulda koridorda koşarken düşüp matematikçinin üstüne devrilmiştimHmmm. Arkamda olduğunu sandığım arkadaşım omzuma dokundu bir kaç kez bende ne var lan dedim. Dönünce ne göreyim. Meğerse o arkadaşım değil yaşlı bir teyzeymiş. Diğer en rezil olduğum an ise sanırım arkadaşımın beni itmesi sebebiyle bir çocuğun üstüne devrilmem olabilir.
Benzerini bir arkadaşım yaşamıştı. merdivenden inerken diğer arkadaş onu itti oda hocanın üstüne devrildi. Sonra hocanın elindeki kahve onada sıçrayınca hem üstü batmıştı hemde haşlanmıştı.Bende okulda koridorda koşarken düşüp matematikçinin üstüne devrilmiştim![]()
Sonra noldu?Benzerini bir arkadaşım yaşamıştı. merdivenden inerken diğer arkadaş onu itti oda hocanın üstüne devrildi. Sonra hocanın elindeki kahve onada sıçrayınca hem üstü batmıştı hemde haşlanmıştı.
Haşlanan arkadaşım lavaboya gitti. Koluna su tuttu biraz. Sonra kantinden buz alıp tuttu koluna. İten ise müdüre gitti. Ceza almamıştı. Mağdur ile İyi arkadaşlardı oda şikayet etmedi.Sonra noldu?
okulda bana artislik yapan ve çocuk ları dövdüm disiplin kurulu başkanın çocuğuymuşHayatımızın bi köşesinde unutamadığımız bizlerde izler bırakmış rezillik anılarimız vardir. Hadi şimdi o anlari birbirimizle paylasip daha da unutulmaz hale getirelim kasjshdh
Ben başlıyorum;
Üniversiteye ilk başladiğim günün sabahi hoca sınıfa girdiginde ayağa kalkmıştım.
Hocam tam ekranda neden izlersiniz ki xşdlglslgsivgMasaüstü Bilgisayarda Tam ekran Zorno izlerken yakalanmıştım
PC bozuldu reklam açıldı diye geçiştirdim.
Ama utandığımdan nasıl terledim be. Kıpkırmızı olmuştum![]()
Çocuk kafam işte kendimi fazla kaptırdımHocam tam ekranda neden izlersiniz ki xşdlglslgsivg
Geceleri ne için var beybisiÇocuk kafam işte kendimi fazla kaptırdım![]()