Technopat Sosyal'den 1 hafta ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Egemen Kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
185
Bugün Technopat Sosyal'de GTA: San Andreas ile alakalı bir konu gördüm. Arkadaş GTA: San Andreas'ın Steam versiyonuna mod yüklemek istediğini söylemişti, ben de GTA: San Andreas'ın Steam versiyonu sorunlu olduğu için "Normalde korsan oyuna hiçbir şekilde destek vermeyiz ama GTA: San Andreas'ın Steam versiyonu sorunlu olduğu için korsan yüklemeniz daha iyi olacaktır." yazdım. Sonrasında başka birisi bana yanıt vererek "Dedi hayatında bir tane oyuna para verip almamış kişi." yazdı. Ben de "Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Steam hesabımın linkini atayım istersen, oyunlara para verdiğimi anlarsın." yazdım. O da atsana hadi dedikten sonra Steam hesabımın linkini attım, hesabımda 79 tane ücretli oyun olmasına rağmen "Hesabında 7 tane ücretli oyun var, beni mi kandırıyorsun?" yazdı. Ben de "Kör müsün? Ücretli oyunlarımın 7 tane olduğuna emin misin? En basitinden Valve Complete Pack'te bile ücretli oyun olarak 18 tane oyun var. Diğerlerini saymıyorum bile." yazdıktan sonra adama salak dediğim için 1 hafta mesaj yazma / mesajları beğenme banı yedim. Durduk yere laf atıp sinirlendiriyorlar, laf söyleyince de banlıyorlar. Bu adam şimdi salak değil de ne? Ben başka türlü nasıl açıklayabilirdim ki?

Not: Link vermek yasak mı bilmiyorum, yasak değilse atarım linkini kendi gözlerinizle okursunuz.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır.
Konu kapanır az sonra.
İşin tuhaf tarafı nefret ettiğiniz siteler kısmına shiftdelete harici yerli bir teknoloji sitesi hakkında bir şey yazmak da ban sebebi :)

ᵀᴬᴺᴷ

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Hocam küfür falan da etmedim yani, afedersiniz ama salak gibi davranıyorlar ben bunu dile getirince suçlu oluyorum.
Kurallarda yazıyor. Uğraşmayıp konuyu takipten çıkıp ilgilenmeye de bilirdiniz. Veya öyle kelimeler kullanmadan da tartışabilirdiniz. Tama sizde haklısınız ama yasak olan bir leyi yapıpta ardından ne yapayom demek olmaz.

Egemen Kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
185
Yani sende suç var. Ama 1 hafta çok be. 1 gün veya 3-5 saat olsa neyse. Ağır bir şey de dememişsin.
En ufak bir şeyin cezası bile çok büyük oluyor. Özellikle yeni kayıt olan üyelere çok saygısız davranıyorlar. İnsanlar siteye yeni kayıt oldukları için yazım kurallarına dikkat etmeleri gerektiğini bilmiyorlar. Yanlış yazdılar diye banlıyorlar hemen. ?

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
Ben her gün birkaç saat "yaramazlık" suçuyla ban yiyorum. Yemekten sonra iyi geliyor.

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Valla dostum bu forumda aynısını yazsan yine ban yersin korsanı desteklercesine herhangi bir şey yazmak ban sebebi demedi deme :)

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
Hocam önceden de ceza puabları varsa ondan dolayı o kadar almış olabilir.
Valla yine de fazla. Sadece bu olay da değil. Başka abartılı şeyler de gördüğüm için öyle dedim. Alt tarafı vakit geçirmek, bilgi edinmek veya bilgi vermek için takılıyoruz sitelerde. Bu kadar abartmanın anlamı yok. Sanki resmi işlem yapıyoruz. Shiftdelete bu konuda iyi. İleride de bu şekilde devam ederse aktif kullanırım.

Egemen Kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
185
Valla dostum bu forumda aynısını yazsan yine ban yersin korsanı desteklercesine herhangi bir şey yazmak ban sebebi demedi deme :)
Oraya ben zaten normal durumlarda korsanı desteklemediğimi, sadece bu gibi istisnai durumlarda korsan kullanmaya mecbur kaldığımı belirttim.

ᵀᴬᴺᴷ

Asistan
Reaksiyon puanı
192
En ufak bir şeyin cezası bile çok büyük oluyor. Özellikle yeni kayıt olan üyelere çok saygısız davranıyorlar. İnsanlar siteye yeni kayıt oldukları için yazım kurallarına dikkat etmeleri gerektiğini bilmiyorlar. Yanlış yazdılar diye banlıyorlar hemen. ?
Üye olduktan hemen sonra kurallar kısmını açıyor. Buna rağmen yanlış yazıyorsa büyük ihtimal kuralları okumamıştır. Üstelik konu açarken mesaj yazarken var mı bilmiyorum noktalama ve yazım yanlışı düzeltici vardı sanırsam.

Egemen Kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
185
Üye olduktan hemen sonra kurallar kısmını açıyor. Buna rağmen yanlış yazıyorsa büyük ihtimal kuralları okumamıştır. Üstelik konu açarken mesaj yazarken var mı bilmiyorum noktalama ve yazım yanlışı düzeltici vardı sanırsam.
Kurallar kısmını açsa bile ben çoğu kişinin okuduğunu zannetmiyorum. Noktalama ve yazım yanlışı düzeltici de sonradan geldi.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Muhtemelen, yapmış olduğun yorum oyunu orijinal olanlara hakaret etmek olarak algılanmıştır. ;) Sözüm geneledir: Bir değil iki değil. Yahu bu gibi konuları neden bu forumda açıyorsunuz, anlamıyorum. İlgi forumda gidin (uygun bir üslupla) özelden veya konu açarak ceza açıklamanızın detayı hakkında bilgi alın. Naçizane tavsiyemdir. İyi forumlar.

morofobik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,915
Evet tüm foruma verilen cevapları okuduğuma göre burdan gidebilirim ayrıca keşke sen de onun seçtiği taktikten gideydin belki böyle bi ceza almazdın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...