Egemen Kaya
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 185
Bugün Technopat Sosyal'de GTA: San Andreas ile alakalı bir konu gördüm. Arkadaş GTA: San Andreas'ın Steam versiyonuna mod yüklemek istediğini söylemişti, ben de GTA: San Andreas'ın Steam versiyonu sorunlu olduğu için "Normalde korsan oyuna hiçbir şekilde destek vermeyiz ama GTA: San Andreas'ın Steam versiyonu sorunlu olduğu için korsan yüklemeniz daha iyi olacaktır." yazdım. Sonrasında başka birisi bana yanıt vererek "Dedi hayatında bir tane oyuna para verip almamış kişi." yazdı. Ben de "Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Steam hesabımın linkini atayım istersen, oyunlara para verdiğimi anlarsın." yazdım. O da atsana hadi dedikten sonra Steam hesabımın linkini attım, hesabımda 79 tane ücretli oyun olmasına rağmen "Hesabında 7 tane ücretli oyun var, beni mi kandırıyorsun?" yazdı. Ben de "Kör müsün? Ücretli oyunlarımın 7 tane olduğuna emin misin? En basitinden Valve Complete Pack'te bile ücretli oyun olarak 18 tane oyun var. Diğerlerini saymıyorum bile." yazdıktan sonra adama salak dediğim için 1 hafta mesaj yazma / mesajları beğenme banı yedim. Durduk yere laf atıp sinirlendiriyorlar, laf söyleyince de banlıyorlar. Bu adam şimdi salak değil de ne? Ben başka türlü nasıl açıklayabilirdim ki?
Not: Link vermek yasak mı bilmiyorum, yasak değilse atarım linkini kendi gözlerinizle okursunuz.
Not: Link vermek yasak mı bilmiyorum, yasak değilse atarım linkini kendi gözlerinizle okursunuz.