@OzkanK. hakkında düşünceleriniz

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Sardaukar ve Görkeem'in paylaştığı İslam karşıtı ve siyasi algı haberlerini ivedilikle çürütürdü.

Ben teknoloji takip eden birisiydim şu ikisi yaktı beni.
Hani bir şarkı varya hamam tası gümüşten beni beni SDN'ye alıştıran seinin ... enişten diye :) Aynen o hesap. Beni SDN alıştranlar bunlar.

Ben kendi halimde takılırken. Sardaukar yazıyor Müslümanlıkta şu yoktur Müslüman şöyledir. Yahudiler çok iyidir Araplar şerefsizdir. Ateistlik şöyle iyidir böyle iyidir flan. Öbür taraftan yalan yanlış çarpıtma veya ALGI haberleri sürekli okumadan kopyalayıp yapıştıran bir JACK reis. Sırf onlara cevap verirken kendimi burada buldum.

(Dikkat et tipleri kes cevap yazamayıp hep bel altı vurmaya çalışanlar veya hakaret etmeye çalışan kim görülüyordur zaten. )

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,741
@iMaKaNDi ilk defa senin yorumuna denk geliyorum. Hiç Ozkanın yaptığı yorumlara birşey yazdığını görmedim.

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Kızgıncımızla olan tartışmaları hep güldürür beni , niyeyse çok eğleniyorum o ikisi tartışırken :D

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Bazı fikirlerine sonuna kadar katıldığım, bazı fikirlerine de doğal olarak (İnsanların görüşleri farklı olabilir, gayet normal yani.) şaşkınlıkla baktığım bir abimiz.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Genel itibariyle farklı görüşleri savunmuşuzdur belki forumda. Zaman zaman bazı değerlerimizde ortak fikir içinde olduğumuz da olmuştur ancak sonuç ne olursa olsun hiç saygısını kaybettiğini, aşağıladığını vs görmedim kimseyi. En önemlisi bu benim için. Sevdiğim kişilerden forumda.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Görüşümü tıp dilinde takdim etmek istiyorum (Merak etmeyin, küfür etmedim.):

@OzkanK. est optimatium.

Not: Forumda kimse Latince bilmiyor. Küfür etsem kimse anlamaz, ha ha.?

Hocam yanlış anlama ama sende Narsistik Kişilik bozukluğu olabilir mi ? Tüm belirtileri sağlıyorsun sanki. Sen daha iyi bilirsin tabii ama bir kontrol ettir onu.

1 yıldır bu forumdayım yüzlerce üye görmüşümdür ama sürekli okuduğu bölümü veya mesleğini söyleyen veya bölümü üstünden gönderme yapan bir tek sen varsın normal bir şey mi acaba ?
Daha ilk açtığın konuda ben Doktorum diye girdin foruma 1 ayda en az 10-15 konuda doktorluğuna veya doktorlara yakın bir konuya gönderme yaptın. Bu normal mi ?

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Hocam yanlış anlama ama sende Narsistik Kişilik bozukluğu olabilir mi ? Tüm belirtileri sağlıyorsun sanki. Sen daha iyi bilirsin tabii ama bir kontrol ettir onu.

1 yıldır bu forumdayım yüzlerce üye görmüşümdür ama sürekli okuduğu bölümü veya mesleğini söyleyen veya bölümü üstünden gönderme yapan bir tek sen varsın normal bir şey mi acaba ?
Daha ilk açtığın konuda ben Doktorum diye girdin foruma 1 ayda en az 10-15 konuda doktorluğuna veya doktorlara yakın bir konuya gönderme yaptın. Bu normal mi ?
Bu ülkede akıllı adam var mı ki kardeşim? Ben de herkes gibi deliyim zaten.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Hocam merhabalar ben de tıp okumayı düşünüorum zor mu ve liseden latinceyi öğreebilir miyim kendi çabalarımla?
Lisede Latince öğrenmene gerek yok, fakültede öğreniyorsun zaten.

"Tıp fakültesi zor mu?" sorusu garip oldu biraz, yani gündemi az çok takip ediyorsan zor mu kolay mı anlamış olman gerekir.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Kurallarda açık açık tüm cümlenin TÜRKÇE haricinde bir dille yazılamayacağı belirtiliyor. TÜRKÇE yazıyor üstelik. Anlamak bu kadar zor olmamalı bence.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Kurallarda açık açık tüm cümlenin TÜRKÇE haricinde bir dille yazılamayacağı belirtiliyor. TÜRKÇE yazıyor üstelik. Anlamak bu kadar zor olmamalı bence.
Sayın adminim forum kurallarını kasten ihlal etmek gibi bir niyetim yoktu. Size karşı boynum kıldan incedir. Varsa bir günahımız, ödeyelim diyetini.

Andromedavor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,339
Benim mesaj silinmiş. ? Aslında ben örnek olarak açıklamıştım. Ama haklısınız güzelim Türkçe varken latince yazılmaz

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Konfik ile başı belada mesela örnek veriyim.
OzhanK merhaba yazar
Diğer herkes ?Melih ? ConfickerBelasi ?

Baksana adam beni kendi konumda bile rahat bırakmıyor :D Sözde GURU olmuş ama ...

1599162174895.png

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Ne zaman görsem bir tartışma içinde ama hiç saygısızlık yaptığını görmediğim yazdıklarının neredeyse hepsine katıldığım birisi forumda sevdiğim kişilerden

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Her şeye bir yorumu olan iyi birisi.Sadece çok muhalif olduğunu düşünüyorum :) Yani her zaman bir cevabımızın olmasına gerek yok belki de.Susmak da cevaptır yerine göre.