iMaKaNDi
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 251
Dar bakış açısı ile birçok şeyi bildiğini zanneden birisi. Kendini geliştirmesi dileği ile.
Sardaukar ve Görkeem'in paylaştığı İslam karşıtı ve siyasi algı haberlerini ivedilikle çürütürdü.
Seksenler dizisindeki alper ve nevzat aklıma geliyorKızgıncımızla olan tartışmaları hep güldürür beni , niyeyse çok eğleniyorum o ikisi tartışırken![]()
Görüşümü tıp dilinde takdim etmek istiyorum (Merak etmeyin, küfür etmedim.):
@OzkanK. est optimatium.
Not: Forumda kimse Latince bilmiyor. Küfür etsem kimse anlamaz, ha ha.?
Görüşümü tıp dilinde takdim etmek istiyorum (Merak etmeyin, küfür etmedim.):
@OzkanK. est optimatium.
Not: Forumda kimse Latince bilmiyor. Küfür etsem kimse anlamaz, ha ha.?
Bu ülkede akıllı adam var mı ki kardeşim? Ben de herkes gibi deliyim zaten.Hocam yanlış anlama ama sende Narsistik Kişilik bozukluğu olabilir mi ? Tüm belirtileri sağlıyorsun sanki. Sen daha iyi bilirsin tabii ama bir kontrol ettir onu.
1 yıldır bu forumdayım yüzlerce üye görmüşümdür ama sürekli okuduğu bölümü veya mesleğini söyleyen veya bölümü üstünden gönderme yapan bir tek sen varsın normal bir şey mi acaba ?
Daha ilk açtığın konuda ben Doktorum diye girdin foruma 1 ayda en az 10-15 konuda doktorluğuna veya doktorlara yakın bir konuya gönderme yaptın. Bu normal mi ?
Hocam merhabalar ben de tıp okumayı düşünüorum zor mu ve liseden latinceyi öğreebilir miyim kendi çabalarımla?Interdum autem membra non difficile intelligere.
Lisede Latince öğrenmene gerek yok, fakültede öğreniyorsun zaten.Hocam merhabalar ben de tıp okumayı düşünüorum zor mu ve liseden latinceyi öğreebilir miyim kendi çabalarımla?
Sayın adminim forum kurallarını kasten ihlal etmek gibi bir niyetim yoktu. Size karşı boynum kıldan incedir. Varsa bir günahımız, ödeyelim diyetini.Kurallarda açık açık tüm cümlenin TÜRKÇE haricinde bir dille yazılamayacağı belirtiliyor. TÜRKÇE yazıyor üstelik. Anlamak bu kadar zor olmamalı bence.
Benim mesaj silinmiş. ? Aslında ben örnek olarak açıklamıştım. Ama haklısınız güzelim Türkçe varken latince yazılmazKurallarda açık açık tüm cümlenin TÜRKÇE haricinde bir dille yazılamayacağı belirtiliyor. TÜRKÇE yazıyor üstelik. Anlamak bu kadar zor olmamalı bence.
@Görkem Say bayağı kızdı bize.Benim mesaj silinmiş. ? Aslında ben örnek olarak açıklamıştım. Ama haklısınız güzelim Türkçe varken latince yazılmaz
Üstat da yorum yazdıysa durum sıkıntıTam benim kalemim.
Konfik ile başı belada mesela örnek veriyim.
OzhanK merhaba yazar
Diğer herkes ?Melih ? ConfickerBelasi ?
Members who reacted to message #
Seninde konunu açabilirler tırsmaya gerek yok çünkü yapabileceğin bir şey yok.Bir gün benim konumu da açacaklar ve haberim olmayacak diye çok tırsıyorum ?