Didem Ergin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,343
Hamburger, pizza, dürüm, kokoreç, hot dog ve daha bir sürü şey... Karar vermekte zorlanıyorum ?
Acıktım galibaYani neden bu saatte bunu açtın şimdi olmadı dideemEn sevdiğim değil dir belki ama mesela bu saatlerde kokoreç çok severim , mesela 2-3 bira içtikten sonra eve giderken acılı kokoreç çok iyi gidiyor sonra yatıyorsun
Gündüz hamburger , dürüm falan gidiyor ya , karar vermek zor gerçekten![]()
Combo pizza.....Hamburger pizza dürüm hepsi bebeklerim benim?
Niye hatırlattın kiCombo pizza.....
Acıktım galibaAdana olsa iyi olurdu şu an. Kokoreeçççççç çok severimm??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Combo pizza.....
yav şöle resimler atmayın canım çekiyorBu saatte bizim buralar da adana bulamam ama kokoreç neredeyse sabaha kadar varacıktırdın gerçekten
![]()
Neyse gidiyim bi soğuk su içeyim.Hamburger,pizza,köfte ekmek, lahmacun..... arası patates kısaca hepsidışarıda olursam dayanamam mutlaka giderim birine. Şaka falan düşündüm ve sevmediğim fast food yok gibi bağımlı oldum sanırım
![]()
Salgın öncesi gece boyu kokoreç yapan adamlar vardı ya.Bu saatte bizim buralar da adana bulamam ama kokoreç neredeyse sabaha kadar varacıktırdın gerçekten
![]()
Acılı bir kokoreç ... ?Bu saatte bizim buralar da adana bulamam ama kokoreç neredeyse sabaha kadar varacıktırdın gerçekten
![]()
Hahahaaha bir ara ofiste hergün yerdikZurna dürüm
Salgın öncesi gece boyu kokoreç yapan adamlar vardı ya.![]()
Kim o birileri hemen dövelim.Yalnız birileri yine " Yönetim kadrosu şöyle böyle "deyip, gece 1 den sonra yemekle ilgili konu açtığınız için mağdur edebiyatı yapabilir.
Zira bunlar mağdur olmak için pusuda bekleyenlerdir, ben beklerim![]()
Konuyu açarken bi düşünmedim değilYalnız birileri yine " Yönetim kadrosu şöyle böyle "deyip, gece 1 den sonra yemekle ilgili konu açtığınız için mağdur edebiyatı yapabilir.
Zira bunlar mağdur olmak için pusuda bekleyenlerdir, ben beklerim![]()