Malmedy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,059
Ama gercekten artik yeni telefon aldim biraz daha iyi hissedecem diyorum kuzenim iphone se 2 aliyor.
3.28 den sonrasını izleyin arkadaşlar ?Konu doğalgaz faturası ile ilgili ama İPhone da arada kaynıyor videonun başlarında olması lazım dakika ve saniyesini hatırlamıyorum iyi seyirler
Aynen. Tespiti 12'den vurmuşsunuz.Artik birsey anladim.
İnsanlar ne kadar kotu birsey alirsa alsin eger hevesi varsa bozmayin. Zaten hayatta kac kere mutlu oluyoruz? Samsung grand neo dan eski telefonum samsung on7 ye gecince ne kadar mutlu olmustum. Mesela sizde 11 pro max var iphone kuzeniniz samsung a2 core aliyor ama cok hevesli onu keyfine birakin lutfen. Bende ilk once hevesliydim kuzenimi gorunce baya dagildim.
Aynen.iPhone 11 Pro mükemmel bir cihaz ama iPhone 7 Plus alacağıma Galaxy S10e alırım ve iPhone 7 Plus dan hertürlü daha iyi. iPhone XR ve SE (2020) den aşağısı kesinlikle alınmazDostum İphone sana hiçbir şey katmaz inan bana. İphone 6 alacağıma Redmi Note 9 Pro alırım. Tamam paran varsa alırsın İphone XS falan alırsın ama orta segmentte android al keyfine bak.
Türkiye'nin ekonomisinin bir türlü düzelmeme sebebi budur. İhtiyacı olmadığı halde bir ürüne gereksiz para vermek ve üretmemek . Yanlış anlamayın iPhone'u kötülemiyorum ama iPhone alırken mantıklı sebebi olan çok az kişiyi gördüm. Mesela 8k bütçen olur Android mi alayım İphone mi alayım diye düşünüp iPhone alanlara lafım yok. Ama sırf gösteriş için ve elma logosu alanlara hiçbir laf söylemek istemiyorum. iPhone alıp kafeye oturduğu anda telefonu masaya vuranlar var![]()
Arkadaşlar konuşuyoruz böyle de banada bir öneride bulunun max 1500-2000tl ye ne alabilirim sizceBiraz alakasız olabilir ama Türkiye'nin ekonomisinin bir türlü düzelmeme sebebi budur. İhtiyacı olmadığı halde bir ürüne gereksiz para vermek ve üretmemek . Yanlış anlamayın iPhone'u kötülemiyorum ama iPhone alırken mantıklı sebebi olan çok az kişiyi gördüm. Mesela 8k bütçen olur Android mi alayım İphone mi alayım diye düşünüp iPhone alanlara lafım yok. Ama sırf gösteriş için ve elma logosu alanlara hiçbir laf söylemek istemiyorum. iPhone alıp kafeye oturduğu anda telefonu masaya vuranlar var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen. Tespiti 12'den vurmuşsunuz.
Samsung a10s alabilirsinBenim iphone 11 pro Maxim olsa o masaya koymak niye biliyomusun
Arkadaşlar konuşuyoruz böyle de banada bir öneride bulunun max 1500-2000tl ye ne alabilirim sizce
1850 tl 250 daha koyup a20s mi alsam bilemedim yorumun için tsk ederim ☺Samsung a10s alabilirsin![]()
Samsung Galaxy M11 olabilir. A10S den daha iyi.Arkadaşlar konuşuyoruz böyle de banada bir öneride bulunun max 1500-2000tl ye ne alabilirim sizce
A20S alma şikayet eden çok.1850 tl 250 daha koyup a20s mi alsam bilemedim yorumun için tsk ederim ☺
Öyle söyleme hava atacaklar daha sonra telefon taksidi ödeme zamanı gelincede ağlıyorlar..Biraz alakasız olabilir ama Türkiye'nin ekonomisinin bir türlü düzelmeme sebebi budur. İhtiyacı olmadığı halde bir ürüne gereksiz para vermek ve üretmemek . Yanlış anlamayın iPhone'u kötülemiyorum ama iPhone alırken mantıklı sebebi olan çok az kişiyi gördüm. Mesela 8k bütçen olur Android mi alayım İphone mi alayım diye düşünüp iPhone alanlara lafım yok. Ama sırf gösteriş için ve elma logosu alanlara hiçbir laf söylemek istemiyorum. iPhone alıp kafeye oturduğu anda telefonu masaya vuranlar var![]()
M11 in tasarımı çok çekici geliyo bana galiba alıcamSamsung Galaxy M11 olabilir. A10S den daha iyi.
A20S alma şikayet eden çok.
Hocam son 5-6 aydır telefon piyasasıyla çok ilgilenmiyorum. Sizi yanlış bilgilendirmek istemiyorum. Size vereceğim tek tavsiye Redmi 8A ve Redmi8 den uzak durmanız. İkiside ilk çıktığından itibaren 800 tl'ye yakın zam yedi.Arkadaşlar konuşuyoruz böyle de banada bir öneride bulunun max 1500-2000tl ye ne alabilirim sizce
Taksiti öderken vibration mode=on oluyor.Öyle söyleme hava atacaklar daha sonra telefon taksidi ödeme zamanı gelincede ağlıyorlar..
Redmi 8 serisi alinmaz bu saatten sonra. Redmi 9 serisi alinir. Xiaomi alicaksaniz birqz bekleyio redmi 9a alin yada redmi 9cHocam son 5-6 aydır telefon piyasasıyla çok ilgilenmiyorum. Sizi yanlış bilgilendirmek istemiyorum. Size vereceğim tek tavsiye Redmi 8A ve Redmi8 den uzak durmanız. İkiside ilk çıktığından itibaren 800 tl'ye yakın zam yedi.
Benim babam 3600tl maaş alıyo ve bana iphone almak istiyodu benimde iphone olsun istiyodu bana o imkanı veremediği için ve 8000tl borcumuz var babama söyledim baba note 3 le 1-2 yıl daha idare ederim diye adam kafaya koymuş alıcam diyo taksitle o yüzden sordum ne alabilirim diyeM11 in tasarımı çok çekici geliyo bana galiba alıcam
Benimde boyle babam olsaBenim babam 3600tl maaş alıyo ve bana iphone almak istiyodu benimde iphone olsun istiyodu bana o imkanı veremediği için ve 8000tl borcumuz var babama söyledim baba note 3 le 1-2 yıl daha idare ederim diye adam kafaya koymuş alıcam diyo taksitle o yüzden sordum ne alabilirim diye
Sebebi şu anneme sordum hani çoğu insan derya ben çocuklugumu yasayamadım bari çocuğum yaşasın ondan alıyoMuş annemin dediği böyle allah herkese hayırlı bir baba nasip etsin şukredin arkadaşlarBenimde boyle babam olsa
Ben hep düşünüyorum ve inanıyorum birgün bende istediğim şeylere kavusucagım bana moral veriyo hiç üzülmüyorumSebebi şu anneme sordum hani çoğu insan derya ben çocuklugumu yasayamadım bari çocuğum yaşasın ondan alıyoMuş annemin dediği böyle allah herkese hayırlı bir baba nasip etsin şukredin arkadaşlar
2.el temiz Redmi Note 8Arkadaşlar konuşuyoruz böyle de banada bir öneride bulunun max 1500-2000tl ye ne alabilirim sizce
RN9 Pro veya Realme 6 Pro öneririmBenim babam 3600tl maaş alıyo ve bana iphone almak istiyodu benimde iphone olsun istiyodu bana o imkanı veremediği için ve 8000tl borcumuz var babama söyledim baba note 3 le 1-2 yıl daha idare ederim diye adam kafaya koymuş alıcam diyo taksitle o yüzden sordum ne alabilirim diye
S ve Note serisi dışındaki cihazları alınmaz aynı durum Huawei için de geçerliSamsung a10s alabilirsin![]()
Kendini başkalarıyla kıyaslama dostum. Hayat öyle çok daha kötü oluyor ben sana söyleyeyim. Sanırım sen daha yolun başındasın ve sana tavsiyem hep kendinle yarış, başkalarını düşünme.Gerçekten özür dilerim. Çevremdeki herkes İPhone kullanıyor. Hep kıskanç biriydim ve öyleyim. Kendimi değersiz hissediyorum. Adam gibi arkadaşım bile yok. Ama normalde kuzenim gm8 kullanırken bizim eve iphone se 2 ile gelmesi beni baya kıskandırdı ve sinir krizi geçirdim. Hatta kendime sövdüm. Ben neden gerizekalıyım neden iphone 6s almadım falan. Çok kıskanç birisiyim bu yüzden de olabilir.
Samsung'u asla ama asla amiral gemisi almıyorsanız almamanızı öneririm.1850 tl 250 daha koyup a20s mi alsam bilemedim yorumun için tsk ederim ☺
2 yıldır telefon istiyorum kuzenim bu süre içinde 5 kere telefon değiştirdi, ili xiaomi idi. Devamı hep iphone idi yüksele yüksele gitti şuan iphone 11 i var ben hala yelefon için yalvarıp duruyorum.Gerçekten özür dilerim. Çevremdeki herkes İPhone kullanıyor. Hep kıskanç biriydim ve öyleyim. Kendimi değersiz hissediyorum. Adam gibi arkadaşım bile yok. Ama normalde kuzenim gm8 kullanırken bizim eve iphone se 2 ile gelmesi beni baya kıskandırdı ve sinir krizi geçirdim. Hatta kendime sövdüm. Ben neden gerizekalıyım neden iphone 6s almadım falan. Çok kıskanç birisiyim bu yüzden de olabilir.
Haklısınız aslında. Ama büyük ihtimalle bir daha olmaz.ben inanmam yarın bir gün yine buna benzer konu açmayacağı ne malum ?
Android kullananları anlamıyorum dan mı bahsediyorsunuz?@Windows_7 bütün herkes adına özür dilemeni rica ediyorum. Umarım bir daha böyle konular açıp insanları aşağılamazsın.
@ThorJ @Allah'ın Kulu @Webhead @Windows Server 7 @Yusuf ÇALIŞ
@(Evo)lution @hakantoris
@AlteredTech
Hocam yanlış anlamazsanız bir şey soracağım, kuzeniniz zengin mi? Çünkü 2 yılda 5 telefon biraz fazla geldi bana.2 yıldır telefon istiyorum kuzenim bu süre içinde 5 kere telefon değiştirdi, ili xiaomi idi. Devamı hep iphone idi yüksele yüksele gitti şuan iphone 11 i var ben hala yelefon için yalvarıp duruyorum.![]()
IPad mını 4 mü? Eğer mını 4 ise mını 4 almanı öneririm.Hatta para biriktirip ipad 4 mu yoksa samsung tab a 8 mi aliyim diye dusunuyodum tab a alicam para biriktirince sagolun