Windows_7 Bakar Mısın?

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
Ama gercekten artik yeni telefon aldim biraz daha iyi hissedecem diyorum kuzenim iphone se 2 aliyor.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Kıskanılacak bir yanı yok. Alt tarafi UNIX işte. Kendi PC ne kurup kullanabilirsin bir UNIX. Mac OS mesela. Zaten PC nde bile bir UNIX kullanıyorsun.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Konu doğalgaz faturası ile ilgili ama İPhone da arada kaynıyor videonun başlarında olması lazım dakika ve saniyesini hatırlamıyorum iyi seyirler

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
Artik birsey anladim.
İnsanlar ne kadar kotu birsey alirsa alsin eger hevesi varsa bozmayin. Zaten hayatta kac kere mutlu oluyoruz? Samsung grand neo dan eski telefonum samsung on7 ye gecince ne kadar mutlu olmustum. Mesela sizde 11 pro max var iphone kuzeniniz samsung a2 core aliyor ama cok hevesli onu keyfine birakin lutfen. Bende ilk once hevesliydim kuzenimi gorunce baya dagildim.

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Biraz alakasız olabilir ama Türkiye'nin ekonomisinin bir türlü düzelmeme sebebi budur. İhtiyacı olmadığı halde bir ürüne gereksiz para vermek ve üretmemek . Yanlış anlamayın iPhone'u kötülemiyorum ama iPhone alırken mantıklı sebebi olan çok az kişiyi gördüm. Mesela 8k bütçen olur Android mi alayım İphone mi alayım diye düşünüp iPhone alanlara lafım yok. Ama sırf gösteriş için ve elma logosu alanlara hiçbir laf söylemek istemiyorum. iPhone alıp kafeye oturduğu anda telefonu masaya vuranlar var :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artik birsey anladim.
İnsanlar ne kadar kotu birsey alirsa alsin eger hevesi varsa bozmayin. Zaten hayatta kac kere mutlu oluyoruz? Samsung grand neo dan eski telefonum samsung on7 ye gecince ne kadar mutlu olmustum. Mesela sizde 11 pro max var iphone kuzeniniz samsung a2 core aliyor ama cok hevesli onu keyfine birakin lutfen. Bende ilk once hevesliydim kuzenimi gorunce baya dagildim.
Aynen. Tespiti 12'den vurmuşsunuz.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Dostum İphone sana hiçbir şey katmaz inan bana. İphone 6 alacağıma Redmi Note 9 Pro alırım. Tamam paran varsa alırsın İphone XS falan alırsın ama orta segmentte android al keyfine bak.
Aynen.iPhone 11 Pro mükemmel bir cihaz ama iPhone 7 Plus alacağıma Galaxy S10e alırım ve iPhone 7 Plus dan hertürlü daha iyi. iPhone XR ve SE (2020) den aşağısı kesinlikle alınmaz

RexFaiL

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Türkiye'nin ekonomisinin bir türlü düzelmeme sebebi budur. İhtiyacı olmadığı halde bir ürüne gereksiz para vermek ve üretmemek . Yanlış anlamayın iPhone'u kötülemiyorum ama iPhone alırken mantıklı sebebi olan çok az kişiyi gördüm. Mesela 8k bütçen olur Android mi alayım İphone mi alayım diye düşünüp iPhone alanlara lafım yok. Ama sırf gösteriş için ve elma logosu alanlara hiçbir laf söylemek istemiyorum. iPhone alıp kafeye oturduğu anda telefonu masaya vuranlar var :D

Biraz alakasız olabilir ama Türkiye'nin ekonomisinin bir türlü düzelmeme sebebi budur. İhtiyacı olmadığı halde bir ürüne gereksiz para vermek ve üretmemek . Yanlış anlamayın iPhone'u kötülemiyorum ama iPhone alırken mantıklı sebebi olan çok az kişiyi gördüm. Mesela 8k bütçen olur Android mi alayım İphone mi alayım diye düşünüp iPhone alanlara lafım yok. Ama sırf gösteriş için ve elma logosu alanlara hiçbir laf söylemek istemiyorum. iPhone alıp kafeye oturduğu anda telefonu masaya vuranlar var :D

Aynen. Tespiti 12'den vurmuşsunuz.
Arkadaşlar konuşuyoruz böyle de banada bir öneride bulunun max 1500-2000tl ye ne alabilirim sizce

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Öyle söyleme hava atacaklar daha sonra telefon taksidi ödeme zamanı gelincede ağlıyorlar..

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Arkadaşlar konuşuyoruz böyle de banada bir öneride bulunun max 1500-2000tl ye ne alabilirim sizce
Hocam son 5-6 aydır telefon piyasasıyla çok ilgilenmiyorum. Sizi yanlış bilgilendirmek istemiyorum. Size vereceğim tek tavsiye Redmi 8A ve Redmi8 den uzak durmanız. İkiside ilk çıktığından itibaren 800 tl'ye yakın zam yedi.

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
Hocam son 5-6 aydır telefon piyasasıyla çok ilgilenmiyorum. Sizi yanlış bilgilendirmek istemiyorum. Size vereceğim tek tavsiye Redmi 8A ve Redmi8 den uzak durmanız. İkiside ilk çıktığından itibaren 800 tl'ye yakın zam yedi.
Redmi 8 serisi alinmaz bu saatten sonra. Redmi 9 serisi alinir. Xiaomi alicaksaniz birqz bekleyio redmi 9a alin yada redmi 9c

RexFaiL

Asistan
Reaksiyon puanı
55
M11 in tasarımı çok çekici geliyo bana galiba alıcam
Benim babam 3600tl maaş alıyo ve bana iphone almak istiyodu benimde iphone olsun istiyodu bana o imkanı veremediği için ve 8000tl borcumuz var babama söyledim baba note 3 le 1-2 yıl daha idare ederim diye adam kafaya koymuş alıcam diyo taksitle o yüzden sordum ne alabilirim diye

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
Benim babam 3600tl maaş alıyo ve bana iphone almak istiyodu benimde iphone olsun istiyodu bana o imkanı veremediği için ve 8000tl borcumuz var babama söyledim baba note 3 le 1-2 yıl daha idare ederim diye adam kafaya koymuş alıcam diyo taksitle o yüzden sordum ne alabilirim diye
Benimde boyle babam olsa

RexFaiL

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Benimde boyle babam olsa
Sebebi şu anneme sordum hani çoğu insan derya ben çocuklugumu yasayamadım bari çocuğum yaşasın ondan alıyoMuş annemin dediği böyle allah herkese hayırlı bir baba nasip etsin şukredin arkadaşlar

Sebebi şu anneme sordum hani çoğu insan derya ben çocuklugumu yasayamadım bari çocuğum yaşasın ondan alıyoMuş annemin dediği böyle allah herkese hayırlı bir baba nasip etsin şukredin arkadaşlar
Ben hep düşünüyorum ve inanıyorum birgün bende istediğim şeylere kavusucagım bana moral veriyo hiç üzülmüyorum

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
2.el temiz Redmi Note 8

RN9 Pro veya Realme 6 Pro öneririm

Samsung a10s alabilirsin :)
S ve Note serisi dışındaki cihazları alınmaz aynı durum Huawei için de geçerli
A10s den daha iyi seçenekler var

Son düzenleme:

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
Sahsen redmi note 8 onermiyorum.

Reaksiyon puanı
6,371
Gerçekten özür dilerim. Çevremdeki herkes İPhone kullanıyor. Hep kıskanç biriydim ve öyleyim. Kendimi değersiz hissediyorum. Adam gibi arkadaşım bile yok. Ama normalde kuzenim gm8 kullanırken bizim eve iphone se 2 ile gelmesi beni baya kıskandırdı ve sinir krizi geçirdim. Hatta kendime sövdüm. Ben neden gerizekalıyım neden iphone 6s almadım falan. Çok kıskanç birisiyim bu yüzden de olabilir.
Kendini başkalarıyla kıyaslama dostum. Hayat öyle çok daha kötü oluyor ben sana söyleyeyim. Sanırım sen daha yolun başındasın ve sana tavsiyem hep kendinle yarış, başkalarını düşünme.

1850 tl 250 daha koyup a20s mi alsam bilemedim yorumun için tsk ederim ☺
Samsung'u asla ama asla amiral gemisi almıyorsanız almamanızı öneririm.

avlnch

Asistan
Reaksiyon puanı
183
Gerçekten özür dilerim. Çevremdeki herkes İPhone kullanıyor. Hep kıskanç biriydim ve öyleyim. Kendimi değersiz hissediyorum. Adam gibi arkadaşım bile yok. Ama normalde kuzenim gm8 kullanırken bizim eve iphone se 2 ile gelmesi beni baya kıskandırdı ve sinir krizi geçirdim. Hatta kendime sövdüm. Ben neden gerizekalıyım neden iphone 6s almadım falan. Çok kıskanç birisiyim bu yüzden de olabilir.
2 yıldır telefon istiyorum kuzenim bu süre içinde 5 kere telefon değiştirdi, ili xiaomi idi. Devamı hep iphone idi yüksele yüksele gitti şuan iphone 11 i var ben hala yelefon için yalvarıp duruyorum.:(

avlnch

Asistan
Reaksiyon puanı
183
Reaksiyon puanı
6,371
2 yıldır telefon istiyorum kuzenim bu süre içinde 5 kere telefon değiştirdi, ili xiaomi idi. Devamı hep iphone idi yüksele yüksele gitti şuan iphone 11 i var ben hala yelefon için yalvarıp duruyorum.:(
Hocam yanlış anlamazsanız bir şey soracağım, kuzeniniz zengin mi? Çünkü 2 yılda 5 telefon biraz fazla geldi bana.

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
Hatta para biriktirip ipad 4 mu yoksa samsung tab a 8 mi aliyim diye dusunuyodum tab a alicam para biriktirince sagolun