Trendyol kargo

bilgehanaslan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar 4 gün önce trendyoldan 2 adet bilgisayar parçası sipariş ettim. Kargo sorgulamak için google da araştırma yaparken çok sayıda kişinin kargosunun çok geç geldiği ya da gelmediği şeklinde şikayet gördüm. Yakın zamanda trendyol üzerinden alışveriş yapan var mı? Sizce bi sorun yaşar mıyım

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
Yakın zamanda değil ama normal koşulda çok kez alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım gönderme konusunda şuan sorun olması çok normal zaten büyük şehirlerde yasak varken küçük şehirlerde yasak yok buda kargoların bölgeye göre açık kapalı olması demek.

Son düzenleme:

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Arkadaşlar 4 gün önce trendyoldan 2 adet bilgisayar parçası sipariş ettim. Kargo sorgulamak için google da araştırma yaparken çok sayıda kişinin kargosunun çok geç geldiği ya da gelmediği şeklinde şikayet gördüm. Yakın zamanda trendyol üzerinden alışveriş yapan var mı? Sizce bi sorun yaşar mıyım
Bazen çakma ürün yollamaları dışında genelde gelir kargonuz corona var biraz geçikebilir , gelmezse zaten iade edebilirsiniz :)

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,554
Trendyol'dan hiç alışveriş yapmadım. Genel olarak benim kullandığım alışveriş sitesi "n11" bende n11'den ilk siparişimi verirken internette gördüğüm şikayetlerden dolayı senin gibi kuşkulanmıştım. Birkaç gün sonra kargom geldi. Hiçbir problem yoktu. Aslında bu tür olaylar mağazadan mağazayada değişiklik gösteriyor. Eğer mağaza puanı yüksekse korkmana gerek yok.

gollik29

Asistan
Reaksiyon puanı
152
Gecikme normal şuan.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Trendyol değil satıcı önemli, yani her satıcı bir değil. Buradan size vereceğimiz cevap işinize yaramaz. Ben bu evde kalma sürecinden beri internetten çok sık ürün alıyorum. Alırken hepsiburada, trendyol üzerinden aldım hep. Mousepad aldım mesela 15 gün gelmedi kargolanmasına rağmen, iade ettim. Ama yine trendyoldan aldığım diğer 3 ürün 4 gün içerisinde geldi. Pek evhamlanmaya gerek yok, güvenilir site. Gelir yani ürününüz. Benim 15 günde gelmeyen kargom bile iade süreci başlattıktan sonra kapıma geldi, geri yolladım. Zaten internete baktığında herhangi bir şirket hakkında şikayet görmemen imkansız, bu gayet doğal.
Daha dün laptop için termal macun sipariş ettim mesela, onu bekliyorum.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Sorun olacağını sanmıyorum. Ben normalde HB'den şaşmazdım kurumsallığı daha fazla diye. Ancak son zamanlarda(corona öncesi dahil) onlar da bozdular. Hafta sonu birkaç ürün sipariş verecektim. Amazon'dan alayım dedim. Virüs mirüs dinlemedi adamlar 2 Mayıs cumartesi siparişini verdiğim ürünler dün elime geçti.

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Sorun olacağını sanmıyorum. Ben normalde HB'den şaşmazdım kurumsallığı daha fazla diye. Ancak son zamanlarda(corona öncesi dahil) onlar da bozdular. Hafta sonu birkaç ürün sipariş verecektim. Amazon'dan alayım dedim. Virüs mirüs dinlemedi adamlar 2 Mayıs cumartesi siparişini verdiğim ürünler dün elime geçti.
Amazon adamdır ama hiç yurtdışı alışverişi yapmadım bununla ilgili bir konu varsa atarmısınız Mod'um ?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Amazon adamdır ama hiç yurtdışı alışverişi yapmadım bununla ilgili bir konu varsa atarmısınız Mod'um ?
Aliexpress hariç yurt dışından bende alış veriş yapmadım. Amazon'un TR şubesinden almıştım ben. Durumla alakalı konu var mı bilmiyorum açıkçası.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Bende Aliexpress sevmiyorum :tearsofjoy:
Xiaomi Airdots Pro 2 ürününü 315 TL civarına almıştım 2019 kasımda. 15 TL'de vergi ödedim. 2020'de ürün TR'ye 650 TL civarından giriş yaptı. Bazı durumlarda ciddi avatajlı oluyor. Ama şu sıralar sevmemekte fayda var :D

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
O kadar farklı bir ortamdayım ki şuan corona yaklaşamaz bile daha doğrusu en kolay bana ulaşır ama kader kısmet çinlileri oldum olası sevmem ve ürünlerini genelde almam. Neyse ben biraz kestireyim Mod'um sizlere iyi çalışmalar dilerim :)

Zlatanerra

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Trenyoldan 27 nisan 2 adet ürün sipariş ettim. Bir tanesi elime ulaştı, diğeri halen daha tedarik ediliyor yazıyor.