Trip atan kız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmreBB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EmreBB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar merhaba. Kızla geçen ayın 9'undan beridir konuşuyoruz. Konuşmalarımız iyi ve buluştuk felan. Buluşmadan sonra zaten sınavları vardı pek konuşma zamanımız olmadı arada birkaç kez. Sonra tek dersten kalmış. Birgün günaydın diye mesaj attım cevap verdi,halini hatrını sordum bekletti baktım görüldü atmış. Trip mi atıyor ağırdan mı alıyor neden böyle yapıyor anlayamadım. Ama sevdiğimi biliyor.

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Trip atmayan bayan yoktur. Ama bu kadar erken başladıysa yandın, benden demesi :)
Veya iyi açıdan bak. İşi olduğu için henüz cevap yazmamış olabilir.

EmreBB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hocam hiç mi bitmez işi:tearsofjoy:

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Bilemeyiz neden yaptigini. Aranizda ne gectigine bagli.
Belki uzun sure yazismadiniz ona sinirlendi yazmadi
Belki sana sinit oldu yazmadi
Belki isi vardi goruldu atti unuttu sonra yazmadi
Belki bilerek trip atasi geldi
Belki senden hoslanmadi yazmadi.
Vs vs vs cok neden var

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Üzgünüm ama kız seninle aynı şekilde düşünmüyor gibi duruyor, umarım sadece tripten ibarettir.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Görüşmek istemiyorsa adam gibi gelcek söylicek ozaman
Karşındakine bunu söylemek herkesin yapabileceği bir şey değil, belli ediyorsa siz anlayacaksınız bu durumu. Kaldı ki karşınızdaki bir ''adam'' değil...

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Her bünye bunu seveninin yüzüne söyleyemez bunu, bazısı karşısındakini kirmamak için, bazısı kendi egosu için vs, sana tavsiyem eğer kendi ağzınla seni seviyorum dememişsen geri vites yapmanı ve bu yalan tarzında sallamalısın, 1 ayda yürümen yanlış, keşke 4-5 ay takılsaydın da öyle açılsaydın (hem kızı friendzone’a çekerdin ergen deyimiyle) (yavasssssss, senden hızlısı diğer tarafta).

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,871
İkili duygusal ilişkilerde net olan bir şey vardır o da; kaçan kovalanır. Eğer onun sana ilgisi varsa kendini geri çek, o illaki gelecektir. Sürekli ofansif ya da atak olmak kaybettirir.

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Hala cevap vermedi mi dostum

severdesever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar merhaba. Kızla geçen ayın 9'undan beridir konuşuyoruz. Konuşmalarımız iyi ve buluştuk felan. Buluşmadan sonra zaten sınavları vardı pek konuşma zamanımız olmadı arada birkaç kez. Sonra tek dersten kalmış. Birgün günaydın diye mesaj attım cevap verdi,halini hatrını sordum bekletti baktım görüldü atmış. Trip mi atıyor ağırdan mı alıyor neden böyle yapıyor anlayamadım. Ama sevdiğimi biliyor.
trip atmayan kızlar tabiki var ama cins olarak trip atmayı böyle durumları seviyoruz :)

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Senin kendine olan güvenini test ediyor, her kadının ilişkide yaptığı bir şeydir. Sana soğuk davranılınca ne yapacağını anlamak isterler. Şimdi ne yapacağını sen düşün.