Ne yapmamalıyım ?

Beyzoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Yaklaşık 8 ay önce İphone 8Plus aldım ve şarj olurken adaptör aşırı ısınıyor , ama başka iphonea takınca buz gibi benimkinde el yakacak gibi ısınıyor garantiye götürdüm şarj aletinde sorun olduğu ortaya çıktı yenisiyle değiştirildi gene devam ediyor telefona test yapıldı telefonsa sorun çıkmadı ama anlayamadım durumu

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Yaklaşık 8 ay önce İphone 8Plus aldım ve şarj olurken adaptör aşırı ısınıyor , ama başka iphonea takınca buz gibi benimkinde el yakacak gibi ısınıyor garantiye götürdüm şarj aletinde sorun olduğu ortaya çıktı yenisiyle değiştirildi gene devam ediyor telefona test yapıldı telefonsa sorun çıkmadı ama anlayamadım durumu
Sadece o model için olabilir mi? başka iphone derken iPhone 8 Plus modelinden mi?

Beyzoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Belki adaptör o yeni modeli daha hızlı doldurduğu için ve daha fazla elektrik istediği için ısınıyorda olabilir.
Bu adaptör benim telefonun adaptörüydü aldığımda da sonradan adaptörde sorun olduğu için değiştirildi ama gene aynı ısınma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki adaptör o yeni modeli daha hızlı doldurduğu için ve daha fazla elektrik istediği için ısınıyorda olabilir.
Belki priz kaynaklıdır 3600 W yazıyor prizde bilmiyorum

Ayponeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Normal durum Sıkıntı yok akım geçtiği için ısınması normal ve 8plus bataryası mah olarak yüksek kapasitede olduğu için 6 dan daha uzun süre dolar buda daha çok enerji demek o yüzden problem yok aynı durum bende de var

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Standart Apple şarj aleti mi yoksa hızlı şarj mı ?

Beyzoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Standart Apple şarj aleti mi yoksa hızlı şarj mı ?

Normal durum Sıkıntı yok akım geçtiği için ısınması normal ve 8plus bataryası mah olarak yüksek kapasitede olduğu için 6 dan daha uzun süre dolar buda daha çok enerji demek o yüzden problem yok aynı durum bende de var
Siz de mi 8 plus kullanıyorsunuz

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Sıkıntı yok, 6s+'da da aynı adaptör el yakacak kadar (değil, bütün gece şarja bırakmıştım ve bezle tutabildim) ısınıyor.

Ayponeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32

Siz de mi 8 plus kullanıyorsunuz
Ben 11 kullanıyorum aynı durum bende de var 8plus kullanan arkadaşımda aynı 7 kullanan babamda aynı durum içinden akım geçtiği için ısı enerjisi çıkıyor ortaya dert etme şarj ederken oynamazsan hem daha az ısınır hemde telefonun pil sağlığı zarar görmez. Ayrıca 18w adaptör alıp telefonunu daha hızlı şarj edebilirsin o özellik 8plus da mevcut