telpa garanti servisi

muratorucx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ne olur yardımcı olun.. gm5 plus telefonumu batarya değişimi için garantiye vermiştim.Bugün mesaj geldi 130 lira istiyorlarmış benden onay bekliyorlar.Telpanın sitesinden baktığımda şarj soketi ve batarya değişimi diyor ve ikisi de kullanıcı hatası diyor.Şarj soketinde hiçbir sıkıntı yoktu sadece batarya değişimi için vermiştim.Servisi arayıp garantisi olduğunu söyledim (telefonu verdiğim yerde adam bizzat kendisi bakti imei numarasından garantisi vardı az önce yine baktım hala var)fakat garantisi yok diyor.Cihazın iadesini isterseniz cihazdan verim alamazsınız diyor.Anlamadım ben şimdi bunların amacı ne olabilir garantisi olan telefona 130 lira hesap ne?Şarj soketini mi bozmuşlar da çalışan şeyi tekrar yapmak istiyorlar?Lütfen yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar ne yapıyım ben?

ArdaOxygen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
videosunu sonuna kadar izlersen aydınlanacağını düşünüyorum.

Karanlık Lord

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Telpa cop bende gm discover air vardi dokunmatigi bozulmustu telefon normalde 500 tl 300tl garanti parasi istemislerdi biz cihazi geri gonderi parayi odemiyoruz dedik ama cihaz geldiginde dokunmatik calisiyordu

---- Mesajlar birleştirildi ----

???

Son düzenleme:

emreozkn78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Merhaba Dostum Amaçları Senden Para Koparmak Arızalı Olmayan Yerini Arzalı Yapıp Göndermek telefonun göndermeden önce bütün fonksiyonlarının çalışıp çalışmadığını çek ve bu videoyu izle seninle benzer bi durumdan mağdur olan bi insan: Eğer Kanıtın Varsa Git Tüketici Hakem Heyetine Sana Bazı Şeyler Teklif Eder Firma Kabul Etme Ve Telefonun Para İadesini İste General Mobileden Kurtul Yada Cihazı Ücretsiz Onarttır
BU VİDEOYU İZLE:

ArdaOxygen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba Dostum Amaçları Senden Para Koparmak Arızalı Olmayan Yerini Arzalı Yapıp Göndermek telefonun göndermeden önce bütün fonksiyonlarının çalışıp çalışmadığını çek ve bu videoyu izle seninle benzer bi durumdan mağdur olan bi insan: Eğer Kanıtın Varsa Git Tüketici Hakem Heyetine Sana Bazı Şeyler Teklif Eder Firma Kabul Etme Ve Telefonun Para İadesini İste General Mobileden Kurtul Yada Cihazı Ücretsiz Onarttır
Eveeet;)

emreozkn78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Eğer Aydınlandıysan paranı bunun gibilere kaptırma her garanti firmasının oyunları #HakkınıYedirme

---- Mesajlar birleştirildi ----

Konu Çözüldümü Bilgi Ver @muratorucx

Son düzenleme: