İnternet sayfalarında resim gözükmeme problemi?

yedek1000

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Merhaba

chrome, ie ve firefox da denedim hepsinde aynı durum söz konusu. Cihaz yeni formatladım. İnternetten değil başka cihazda böyle bir sıkıntı yok. Virüs vb. yok eminim hem malware, hemde bitdefender ile sistemi tarattım.

Tavsiyeniz varsa uygulamak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Not: internette arama yaptım, çıkan konular ya güncel değil yada deneyip işime yaramayan şeyler oldu.

Not: Windows 10 cihaz

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Tarayıcılara kurduğunuz bi eklentiden ve ya bilgisayara kurduğunuz bi programdan kaynaklanıyor olabilir. Özellikle reklam engelleyiciler olabilir.

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Tarayıcı önbellekleme sorunu da olabilir. Tarayıcıları lütfen, sıfırlar mısın?=

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Merhaba;

Bilgisayara yüklediğiniz programlar tarayıcıya eklenti yükleyebiliyor. Eklentiler kısmına göz atın. Böyle bir eklenti görürseniz bütün tarayıcılardan kaldırın.

yedek1000

Asistan
Reaksiyon puanı
71

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Şöyle bir durum var, bilgisayarı başka bir kullanıcı ile açtığımda sorun olmuyor.
İşte senin kullanıcıda oluyırsa ya ayarlardan ya bi program yapıyor ve ya tarayıcılarında ortak kullandığın bi eklenti yapıyor. Üstte verdiğim uygulamayı dene.

Eyüp G.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba

chrome, ie ve firefox da denedim hepsinde aynı durum söz konusu. Cihaz yeni formatladım. İnternetten değil başka cihazda böyle bir sıkıntı yok. Virüs vb. yok eminim hem malware, hemde bitdefender ile sistemi tarattım.

Tavsiyeniz varsa uygulamak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Not: internette arama yaptım, çıkan konular ya güncel değil yada deneyip işime yaramayan şeyler oldu.

Not: Windows 10 cihaz
Merhaba;
Cihazınız tamamen güncelse- Java,Flash P. yüklü ise. Tek sıkıntınız internet ! Firewall a takılıyorsunuz.

ömer raif tekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bazı programlarla android lnux vb. internet hızı düşürebiliyor belki bir başkası ağınıza bağlanıp hızınızı düşürmüş olabilir veya bir başka seçenek olan tüm resimleri kapat seçenekleri işaretlenmiş olabilir WİFİ arayüzünüze girin : girmek için 192.168.1.1 yazın ve enterlayın
eğer daha önce değiştirmediysenin
kullanıcı adı : admin
şifre : admin yada ttnet tir
wireless systeme giriş yapıp wifinize yabancı biri olup olmadığına bakabilirsiniz