Melike Nurperi
Öğrenci
Bende aldim telefonu iki gün önce elime geçti ama cam koruyucu alamadım henüz o yüzden kullanamıyorum. Birde teknoloji den uzagiz biraz. Bu telefonun ne gibi özellikleri var farklı olarak onları nerden öğrenebilirim. ?
Sağ alt köşede bi kalem var onu bi yerinden çıkar önce gerisi gelir zatenBende aldim telefonu iki gün önce elime geçti ama cam koruyucu alamadım henüz o yüzden kullanamıyorum. Birde teknoloji den uzagiz biraz. Bu telefonun ne gibi özellikleri var farklı olarak onları nerden öğrenebilirim. ?
Garantiden cikarmak istiyorsan edebilirsinRoot eden var mı root etmelşmiyim düşünüyorum
Bence hiç uğraşma o ekran koruyucuyla kalemi batırınca iz kalıyor. Toz tutuyor çok pis parmak izi kalıyor.
ee napcaz.koruyucusuz olmaz.zaten önceki telefonu düşürüp kırmıştım
--- Gönderi Güncellendi ---
birkaç sorum olacak :
note serisinde ayarlar kısmı hep sağ üst köşeden mi çıkıyor ?buna bir türlü alışamadım.bunu telefonun arayüzüne atmak mümkün değilmi ?
diğer sorum s pen de çeviri olayını bir türlü beceremedim.çeviri bölümünü nereye taşımak ,götürmek gerek.ve notlarımızı telefonun arayüzünü taşımak mümün değil mi yada arayüze not yazılmıyor mu.?
Arkadaslar su hafif ice göcüklük nedir kutuyu actigimda boyleydi sizlerde varmi ?
![]()
amazon ile falan uğraşamam.gelirmi ne zaman gelir belli değil.bunları başka nereden bulabilirimS pen in çıkardığınızda kalemin kendi penceresi açılması lazım ordan ekran notu bölümüne gel istediğin yere s pen ile not alabiliyorsun ekran kapalıyken de kalemdeki düğmeye bir kaç kez tıkla evet sağ üst köşeden çıkıyor ayarlar bölümü neo flex kullan normal ekran koruyucular gelene kadar ya da Olixiarın Full cover glass ını al amazon gibi sitelerden
amazon ile falan uğraşamam.gelirmi ne zaman gelir belli değil.bunları başka nereden bulabilirim
buff iyi değil mi?ama biraz pahalı
Yokbeyler note 8 de rehber kasıyor geç gelıyor 1 sanıye falan dıye bhaberler yapıldı abd da sizde böyle bişey varmı
Kac gunde geliyor ortalamaYoo sıkıntı çıkmaz zamanında gelir
Kac gunde geliyor ortalama
zamanında derken ne kadar sürede.geçenlerde biri burada 15 günden falan bahsediyorduYoo sıkıntı çıkmaz zamanında gelir
zamanında derken ne kadar sürede.geçenlerde biri burada 15 günden falan bahsediyordu
bahsettiğin ekran koruyucusunu kendın kullanıyormusun?Onu bilmiyorum Salı günü hala devam ederse Canlı yayında soracam SDN cevaplıyor da yada sen sor
bahsettiğin ekran koruyucusunu kendın kullanıyormusun?
merhaba,Buyrun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lyquid cryatalmerhaba,
birazdan geriden geliyorum ama, bu spigenin hangi modeli acaba?
Teşekkür ederimLyquid cryatal
peki neden herkese bu markayı öneriyorsun?iyi olduğunu nereden biliyorsunHayır kullanmıyorum
peki neden herkese bu markayı öneriyorsun?iyi olduğunu nereden biliyorsun
yorumlarda her kafadan ses çıkıyor.iyi olduğunu söyleyende var kötü olduğunu söyleyende.sürekli değiştırememAraştırıyorum Kullanıcı yorumlarına gözatıyorum bu ürün oldukça konuşuluyor
--- Gönderi Güncellendi ---
Ama gerçekten iyi olduğunun garantisini vermedim bu soruyu Yarın Kaan ve Kerem Abiye sorarım Canlı yayında cevaplarlar
yorumlarda her kafadan ses çıkıyor.iyi olduğunu söyleyende var kötü olduğunu söyleyende.sürekli değiştıremem
sorabilirsen çok iyi olur.ben fazla takip edemiyorum.nasıl sorulur bilmiyorum
yok ben abone değilim.sürekli bildirim almayı sevmiyorumBasit Salı Günleri YouTube da SDN ye aboneysen Sana başlayacağı zaman bildirim gelir saat 18:00 da başlıyor yayın forumda ise ya kerem veya Kaan Arlı SDN cevaplıyor diye konu açıyor oraya sorularını yazıyor sırayla okuyorlar soruları yayını izleyerekte sorunun cevabını öğrenmiş oluyorsun
yok ben abone değilim.sürekli bildirim almayı sevmiyorum