- Konuyu başlatan
mia.wallace
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 230
Hoparlörleri alırken test edin. Başka sorunu yok zaten![]()
Aynen öyle yapacağım
Hoparlörleri alırken test edin. Başka sorunu yok zaten![]()
Parka götürmeyi unutma oynasın yavrucağızAynen öyle yapacağımilk iki yıl benim yatağıma yatar sonra kendi odasına çıkar kendileri.
Parmak izi s8'lerde daha hızlı. O da geçti maalesefyıllarca iPhone kullanan ( şimdiki cihaz s7 edge ) birisi olarak iphonenun görebildiğim artı yanlari, ikinci el piyasa değeri ve parmak izi okuyucu hızı. geriye kalan özellikleri inanın hikaye.
Parmak izi s8'lerde daha hızlı. O da geçti maalesef![]()
Parka götürmeyi unutma oynasın yavrucağız![]()
Aynen arkada olmasını bende sevmedim. Yoksa tarayıcı olarak güzel.Parmak izi demeyin hız çok önemli değilde s8deki yeri çok kötü bee. İris kullansan vakit kaybı yüz tanıma kullansan gece çalışmıyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
) aynen götürücem
kamera yanı.. yanlıslıkla kamerayı ellersin parmak izi olur falan... iykk
Bixby tuşu tam olarak nerede resim atsanız
Sağolun... el çarpması falan, çıldırtır insanı. Assitive touch gibi bişey mi?
Hayır yan tarafta fizksel ses açma kapama gibi bir tuş.Sağolun... el çarpması falan, çıldırtır insanı. Assitive touch gibi bişey mi?
Evet onun gibihayır işlevi assitive tocuh gibi mi demek istemiştim.. hızlı erişim gibi bir şey mi?
Aynen sonradan bu kadar etmezmiş diyorsunHocam ben de yorumumu yapayım öyle gidin tam okumadım da S8 öneririm fakat benim gibi sonradan abi bir telefona 4000 verdim 4000 o parayla neler yapardım demeyin kendi kendinize lütfen( S7 edge alıp 3000 tl gömmüştüm de )
Hocam bir de hani sağolsun ailem aldı sonuçta iyice kötü oldum benAynen sonradan bu kadar etmezmiş diyorsun![]()
2bin een fazla. 1.800 civarı satılıyorHocam bir de hani sağolsun ailem aldı sonuçta iyice kötü oldum bensatmaya kalksam kaça gidicek 0 ı hepsiburadada 2477 tl ( ithalatcı garantili
)
Yahu nerde 1800 yurt içi kayıtlı ve hasarsız cihazlarda ? 2000 bile benim gördüğüm bir tane2bin een fazla. 1.800 civarı satılıyor![]()
MaaşallahYahu nerde 1800 yurt içi kayıtlı ve hasarsız cihazlarda ? 2000 bile benim gördüğüm bir tane
Samsung Galaxy S7 Edge G935 Cep Telefonu sahibinden.com'da
Yani ben onları deneyemediğim için sadece LG ve Samsung kullandığımdan bana en iyisi samsung gibi geliyor ( güncelleme ile çok şey kaybediyor fakat haklısınız 1 2 yıl verip daha vermiyor )güncelleme desteği için gm6 veya gm6+ (çıkmadı daha) önerebilirim. samsung güncelleme ile çok şey kaybediyor... en sevmediğim markaya bu şekilde geldi. en sevdiğim android markası huawei... resmen anlatılmaz yaşanır. kamerası.. tek kelimeyle müthiş. babamın 900 küsür liraya aldığı 0 huawei g8, harika bir telefon... küçük uyumsuzluklar, kronik sorunlar yaşadık ilk başta. babamda 20, 25 uygulama olduğu için oldu. ama zamanla telefon kendine geldi, duruma alıştı ve kusursuz oldu. samsung yerine huawei veya xiaomi... ama xiaominin garantisi yok sanırım. o açıdan çok kötü.. huawei ezer geçer bence diğer android markalarını
Tabi ki hocam ama o deneyim büyük ihtimalle 3 4 yıla gerçekleşecekhuawei ve apple deneyimi yaşayın. Ona göre karar verirsiniz. hayat uzun![]()