Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Arkadaşlar merhabalar. Bugün samsung internete güncelleme geldi. Ben zaten güncel olan yeni sürümü apkmirror dan yüklemiştim. Onun üzerine güncelleme geldi.Dolayısıyla son haliyle samsung internet çakılı hale gelmiş oldu.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Arkadaşlar merhabalar. Bugün samsung internete güncelleme geldi. Ben zaten güncel olan yeni sürümü apkmirror dan yüklemiştim. Onun üzerine güncelleme geldi.Dolayısıyla son haliyle samsung internet çakılı hale gelmiş oldu.
Bana hala gelmedi..markette telefonda yuklu gozukuyor ama menude hala eski surum var ;)

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Bana hala gelmedi..markette telefonda yuklu gozukuyor ama menude hala eski surum var ;)
Ben eski sürümün üstüne yeni versiyonu yüklemiştim zaten. Bugün de üzerine direk güncelleme geldi.
Apkmirror dan yeni sürümü isteyen arkadaşlar yükleyebilir. Bence yüklemeye değer.
be977435194693584286d493d286f3a7.jpg

sladolet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar simdi atacagim yorumla beraber tekrar geri dönmus olacagim :)
Su arkadas surekli cikiyor bunu kapatma nin yolunu bilen varmi
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar samsung sayfasından alıntı yaptım bizim cihazlarımız 5.x ve 6.x aldı. tansu yeğen de, 2 update aldı 7.x alması zor demişti resmi sitelerindede yazıyor hadi geçmiş olsun. buradan şu çıkıyor note 4 6.x de note5 ve s6 lar 7.x de kaldı 2 buyuk guncelleme veriyor samsung sonunda itiraf etti. bize 7.x gelmez artık beklemeye gerek kalmadı s7 edge zamanı geldi
ben bunu çözdüm meğer o bildirimleri peel remote denen uzaktan kumada uygulaması gönderiyormuş. uğruştım uygulamadan kapatmayı baktım olmadı uygulamayı kaldırdım.

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Fena olmamış ( Gerçi cihazı sattık ama olsun , gönlümüz note 4 den geçmez )

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Kiskaniyorum ama lutfen.. Daha bize gondermeden sizin cihazlara veriyorlar.. :) hayirli olsun guncellemeniz :)

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,110
Zaten hep pil ve stabilite başka yok

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bir umut işte farklı birşeyler yazması
Ne yazabilir mesela ? iOS 10.3.2nin iPhone 7de bile şarj problemi çıkardığını biliyor musunuz ? Başka şey yazsın üstüne problem getirsin istiyor musunuz ? (hoş ios güncellemelerinde ekstra birşey de gelmiyor) .Adamlar olanı bozmamaya çalışıyorlar en azından. Bırakın olan düzeni bozacaklarsa hiçbirşey getirmesinler.

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
polonya romunda guncellemeyle bir tv izleme programı geldi,ama polonya içerikli,yani bişeye yaramıyor,pil cok iyi ama,olumlu

pehlivan35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar
Bu güncelleme yeni geldi ve daha önce hiç kullanmadığım bir program.Nedir ne değildir ?Gömülü bir program mıdır.Çince görünce açıkçası güncellemeyi yapayım mı yapmayayım mı karar veremedim
c54532db5d773c98700b6043c5b9fba0.jpg
6f7f291b86efe3afe9a86aba3b6e6182.jpg

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Her güncelleme ile herhalde uygulamaları play storeye tanımlıyorlar.S8 in hesap makinası,anasayfası falan play storede.Herhalde güncelleme getirip stabilite sağlamayı hedefliyorlar.Bu uygulamada 1 gb lık dosyaları özel mesaj yoluyla paylaşıyorduk ya onun dış uygulaması gibi duruyor açıklamaları okuyunca :) Buda s8 için gelişmiş hali biz güncelleyemeyiz büyük ihtimal

M

Murat Burç

SDN Okuru
Her güncelleme ile herhalde uygulamaları play storeye tanımlıyorlar.S8 in hesap makinası,anasayfası falan play storede.Herhalde güncelleme getirip stabilite sağlamayı hedefliyorlar.Bu uygulamada 1 gb lık dosyaları özel mesaj yoluyla paylaşıyorduk ya onun dış uygulaması gibi duruyor açıklamaları okuyunca :) Buda s8 için gelişmiş hali biz güncelleyemeyiz büyük ihtimal
Samsung link bu ve bu program sonlandırıldı. Alaksı yok yani S8le