baycebir
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 347
sifre cözucu istiyor,sifremi var hocam,indiremedim
Birde buradan deneyin bakalım.sifre cözucu istiyor,sifremi var hocam,indiremedim
tesekkurler hocam[emoji106]
Önemli değil. Güle güle kullanın. Bayadır kullanıyorum. Çok memnun kaldığım fonlardan birisi oldu artık.tesekkurler hocam[emoji106]
Bana hala gelmedi..markette telefonda yuklu gozukuyor ama menude hala eski surum varArkadaşlar merhabalar. Bugün samsung internete güncelleme geldi. Ben zaten güncel olan yeni sürümü apkmirror dan yüklemiştim. Onun üzerine güncelleme geldi.Dolayısıyla son haliyle samsung internet çakılı hale gelmiş oldu.
Ben eski sürümün üstüne yeni versiyonu yüklemiştim zaten. Bugün de üzerine direk güncelleme geldi.Bana hala gelmedi..markette telefonda yuklu gozukuyor ama menude hala eski surum var![]()
--- Gönderi Güncellendi ---Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar simdi atacagim yorumla beraber tekrar geri dönmus olacagim
Su arkadas surekli cikiyor bunu kapatma nin yolunu bilen varmi
ben bunu çözdüm meğer o bildirimleri peel remote denen uzaktan kumada uygulaması gönderiyormuş. uğruştım uygulamadan kapatmayı baktım olmadı uygulamayı kaldırdım.Arkadaşlar samsung sayfasından alıntı yaptım bizim cihazlarımız 5.x ve 6.x aldı. tansu yeğen de, 2 update aldı 7.x alması zor demişti resmi sitelerindede yazıyor hadi geçmiş olsun. buradan şu çıkıyor note 4 6.x de note5 ve s6 lar 7.x de kaldı 2 buyuk guncelleme veriyor samsung sonunda itiraf etti. bize 7.x gelmez artık beklemeye gerek kalmadı s7 edge zamanı geldi
Yeni surumu geldi birkac saat once sammobile da gordum.Ben eski sürümün üstüne yeni versiyonu yüklemiştim zaten. Bugün de üzerine direk güncelleme geldi.
Apkmirror dan yeni sürümü isteyen arkadaşlar yükleyebilir. Bence yüklemeye değer.![]()
Valla size 300-400 habire iyi güncelleme veriyorlar. İşe yarıyor mu bari ?Yeni guncelleme gelmistir arkadaslar
![]()
Hayırdır inşaallah.Yeni guncelleme gelmistir arkadaslar
![]()
Guvenlk pil stabilite guncellemesi hocam zaten son guncelleme ile pilde stabilite de iyi duruma gelmisdi umarim bozmamislardirValla size 300-400 habire iyi güncelleme veriyorlar. İşe yarıyor mu bari ?
Siz başka ne bekliyorsunuz güncellemelerden ?Zaten hep pil ve stabilite başka yok
Bir umut işte farklı birşeyler yazmasıSiz başka ne bekliyorsunuz güncellemelerden ?
Ne yazabilir mesela ? iOS 10.3.2nin iPhone 7de bile şarj problemi çıkardığını biliyor musunuz ? Başka şey yazsın üstüne problem getirsin istiyor musunuz ? (hoş ios güncellemelerinde ekstra birşey de gelmiyor) .Adamlar olanı bozmamaya çalışıyorlar en azından. Bırakın olan düzeni bozacaklarsa hiçbirşey getirmesinler.Bir umut işte farklı birşeyler yazması
Evet güncellemedi [emoji4] Peki cihazla birlikte mi geldi bu program.Silemiyormuyuz.güncellemeyi yapmak istesen de yapmıyorki,505 hatası veriyor
bende anlamadım,senin rom tr mi yoksa başka mı?Evet güncellemedi [emoji4] Peki cihazla birlikte mi geldi bu program.Silemiyormuyuz.
Tr benimkibende anlamadım,senin rom tr mi yoksa başka mı?
benimki polonyo, demekki tüm romlarda durum aynıTr benimki
Samsung link bu ve bu program sonlandırıldı. Alaksı yok yani S8leHer güncelleme ile herhalde uygulamaları play storeye tanımlıyorlar.S8 in hesap makinası,anasayfası falan play storede.Herhalde güncelleme getirip stabilite sağlamayı hedefliyorlar.Bu uygulamada 1 gb lık dosyaları özel mesaj yoluyla paylaşıyorduk ya onun dış uygulaması gibi duruyor açıklamaları okuyuncaBuda s8 için gelişmiş hali biz güncelleyemeyiz büyük ihtimal
Samsung link bu ve bu program sonlandırıldı. Alaksı yok yani S8le