Arkadaşlar iyi günler note 4 é gelen bu son güncelleme iyi oldu pil performansı hissedilir şekilde iyileşti ancak guncellemeden sonra konuşma yaparken karşı tarafa sesim kesik kesik gidiyor ve hala devam ediyor karşı tarafın sesi net geliyor hattım da Problem yok galiba iki farklı cihazda denedim kesilme yok sizce sorun ne olabilir ve ne yapabilirim teşekkür ederim şimdiden.
Hafiza kartin bozulmus olmasin..baska bir cihazda dene istersen once karti..eger sikinti onda ise bazi silinen resimleri kurtarma uygulamalari var onlari arastir google playden sansini bir deneTelefonumdaki tüm medya dosyaları silindi. Müzik resim video. Hepsi silindi. Bu başına gelen var mı daha önce ya da ne yapmalıyım. Fotoğrafların yerine siyah fotoğraf bulunamadı resmi var. Yardım lütfen
Resim ve videoları Google hesabın bağlı ise Google Fotoğraflar a kaydediyorTelefonumdaki tüm medya dosyaları silindi. Müzik resim video. Hepsi silindi. Bu başına gelen var mı daha önce ya da ne yapmalıyım. Fotoğrafların yerine siyah fotoğraf bulunamadı resmi var. Yardım lütfen
Telefonumdaki tüm medya dosyaları silindi. Müzik resim video. Hepsi silindi. Bu başına gelen var mı daha önce ya da ne yapmalıyım. Fotoğrafların yerine siyah fotoğraf bulunamadı resmi var. Yardım lütfen
Bende açılıyor. Telefonunuzun dili Türkçe mi?Ben bu google uygulamasının 'okey google' özelliğini devamlı dinleme moduna alamıyorum, bu özelliği aktiflestiren buton bende sönük müdahale edemiyorum. Açma işleminin videolarını falan da izledim olmuyor. Bu özelliğin bazı telefonlarda çalışmadığını okudum da, acaba aranızda açabilen var mı?
Ben bu google uygulamasının 'okey google' özelliğini devamlı dinleme moduna alamıyorum, bu özelliği aktiflestiren buton bende sönük müdahale edemiyorum. Açma işleminin videolarını falan da izledim olmuyor. Bu özelliğin bazı telefonlarda çalışmadığını okudum da, acaba aranızda açabilen var mı?
Evet telefonumun dili Türkçe şuanBende açılıyor. Telefonunuzun dili Türkçe mi?
Teşekkür ederim gösterdiğiniz ayar ile açabildim
Bataryaniz ölmüs buyuk ihtimalle yeni batarya almaniz lazim.yinede baska bir batarya takip once kontrol edin.onda da ayni sikayetler olmuyorsa sorun sizin bataryada..garanti bitmedi ise servis yeni batarya degisimi yapabilir...eger ayni sikayetler baska batarya ilede oluyorsa sarj soketi bozulmustur buyuk ihtimallelmp
--- Gönderi Güncellendi ---
yardımcı olurmusunuz..Bataryam 30 saniyede bir , bir tık düşüyor.neden olur acaba...Bekleme ekranında 5 dakikada yüzde 100 den, yüde 90 a düşüyor.Telefonu kapatıp bataryayı çıkarıp taktığında batarya yüzde 99 oluyor.Sonra yine düşmeye başlıyor... Bilmem Anlatabildimmi..
Yeni batarya almalısın. Bataryan vefat etmis.lmp
yardımcı olurmusunuz..Bataryam 30 saniyede bir , bir tık düşüyor.neden olur acaba...Bekleme ekranında 5 dakikada yüzde 100 den, yüde 90 a düşüyor.Telefonu kapatıp bataryayı çıkarıp taktığında batarya yüzde 99 oluyor.Sonra yine düşmeye başlıyor... Bilmem Anlatabildimmi..
Ayarlar-Yedekle ve Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla yap önce sıfırladıktan sonra batarya %100 de iken hemen *#0228# yap.Sorun devam ediyorsa bataryayı değiştir.Bu arada sıfırlama yaparken yedeklemeyi unutma.lmp
[emoji50] [emoji50] [emoji50]Telefona android pay seçeneği gelmiş. Ama nasıl çalışıyor bir bilgi yok. Üstelik telefonun güncellemeleri kapalı ve 5.1.1
Nasıl aktif oldu anlamadım..
![]()
İyi akşamlar. Bende hep vardı Android Pay. Fakat hiç kullanmadım.Telefona android pay seçeneği gelmiş. Ama nasıl çalışıyor bir bilgi yok. Üstelik telefonun güncellemeleri kapalı ve 5.1.1
![]()
Android pay Türkiyede kullanılmayan bir üründür.Benim telefonda da her zaman vardı ama denemeye kalktığımda olmadı.Sebebi de açık olmamasıymış.Google müzik,youtube red gibi düşün var ama Tr de açık değil .Zaten Android Pay bir kaç ülkede aktif ve geliştirilmekteTelefona android pay seçeneği gelmiş. Ama nasıl çalışıyor bir bilgi yok. Üstelik telefonun güncellemeleri kapalı ve 5.1.1
![]()
Nasıl hocam yeni güncelleme? Bir sıkıntı var mı bataryayla ilgili?Haziran güvenlik güncellemesi gelmiştir. Hayırlı olsun.
![]()
Şimdilik sıkıntı yok.Biraz daha kullanalım o zaman daha sağlıklı bir yorum yaparız.Nasıl hocam yeni güncelleme? Bir sıkıntı var mı bataryayla ilgili?
Güncellemeden sonra 4.5G ye geçmiştir. Dolayısıyla çekim gücü düşmüş olabilirBende yeni guncellemeden sonra ulasilamama sorunu basladi .sd kart gormuyor cuhaz yeniden baslatilacak diye uyari veriyor bu sorunu yasayan varmi
Yok hocam cihaz 3 g de kontrol ettim..sanirim sd card bir sikinti yaratiyor tekrar bi format atacagim anlasilanGüncellemeden sonra 4.5G ye geçmiştir. Dolayısıyla çekim gücü düşmüş olabilir