Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
o program gorunmuyır artık,geri cekilmiş guncellemesi,demekki hatalıymıs,yada kore için falandı ve bize uyumsızdu

M

Murat Burç

SDN Okuru
Dosya aktarım programıydı bu sanırım . Samsung cihazlar arasında (TV Telefon , bilgisayar ) arası dosya aktarımı veri aktarımı vb vb yanlış hatırlamıyorsam

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Yeni güncellemeyle beraber pil performansı beni tatmin etti. Güncellemenizi öneririm arkadaşlar. Farkı hissedeceksiniz.

Ahmet kalender

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iyi günler note 4 é gelen bu son güncelleme iyi oldu pil performansı hissedilir şekilde iyileşti ancak guncellemeden sonra konuşma yaparken karşı tarafa sesim kesik kesik gidiyor ve hala devam ediyor karşı tarafın sesi net geliyor hattım da Problem yok galiba iki farklı cihazda denedim kesilme yok sizce sorun ne olabilir ve ne yapabilirim teşekkür ederim şimdiden.

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Arkadaşlar iyi günler note 4 é gelen bu son güncelleme iyi oldu pil performansı hissedilir şekilde iyileşti ancak guncellemeden sonra konuşma yaparken karşı tarafa sesim kesik kesik gidiyor ve hala devam ediyor karşı tarafın sesi net geliyor hattım da Problem yok galiba iki farklı cihazda denedim kesilme yok sizce sorun ne olabilir ve ne yapabilirim teşekkür ederim şimdiden.

Telefonuna başka hattı takıp kesilmeler oldu mu ? Eğer olduysa fabrika ayarlarını sıfırla.Eğer devam ederse donanımsaldır.Garanti veya servis yolu gözükür

dxMurphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Telefonumdaki tüm medya dosyaları silindi. Müzik resim video. Hepsi silindi. Bu başına gelen var mı daha önce ya da ne yapmalıyım. Fotoğrafların yerine siyah fotoğraf bulunamadı resmi var. Yardım lütfen

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Telefonumdaki tüm medya dosyaları silindi. Müzik resim video. Hepsi silindi. Bu başına gelen var mı daha önce ya da ne yapmalıyım. Fotoğrafların yerine siyah fotoğraf bulunamadı resmi var. Yardım lütfen
Hafiza kartin bozulmus olmasin..baska bir cihazda dene istersen once karti..eger sikinti onda ise bazi silinen resimleri kurtarma uygulamalari var onlari arastir google playden sansini bir dene

osenolsanbari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resim ve videoları Google hesabın bağlı ise Google Fotoğraflar a kaydediyor

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86

Harici galeri ve mp3 çalar yükle eğer gözüküyorsa hemen drive a veya pc ye yedekle ve format at.

Erkan Toku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Ben bu google uygulamasının 'okey google' özelliğini devamlı dinleme moduna alamıyorum, bu özelliği aktiflestiren buton bende sönük müdahale edemiyorum. Açma işleminin videolarını falan da izledim olmuyor. Bu özelliğin bazı telefonlarda çalışmadığını okudum da, acaba aranızda açabilen var mı?

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Ben bu google uygulamasının 'okey google' özelliğini devamlı dinleme moduna alamıyorum, bu özelliği aktiflestiren buton bende sönük müdahale edemiyorum. Açma işleminin videolarını falan da izledim olmuyor. Bu özelliğin bazı telefonlarda çalışmadığını okudum da, acaba aranızda açabilen var mı?
Bende açılıyor. Telefonunuzun dili Türkçe mi?

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
ac39f3a19ded28ac47beb6bcae85267c.jpg

gizem3506

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lmp
--- Gönderi Güncellendi ---
yardımcı olurmusunuz..Bataryam 30 saniyede bir , bir tık düşüyor.neden olur acaba...Bekleme ekranında 5 dakikada yüzde 100 den, yüde 90 a düşüyor.Telefonu kapatıp bataryayı çıkarıp taktığında batarya yüzde 99 oluyor.Sonra yine düşmeye başlıyor... Bilmem Anlatabildimmi..

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
lmp
yardımcı olurmusunuz..Bataryam 30 saniyede bir , bir tık düşüyor.neden olur acaba...Bekleme ekranında 5 dakikada yüzde 100 den, yüde 90 a düşüyor.Telefonu kapatıp bataryayı çıkarıp taktığında batarya yüzde 99 oluyor.Sonra yine düşmeye başlıyor... Bilmem Anlatabildimmi..
Bataryaniz ölmüs buyuk ihtimalle yeni batarya almaniz lazim.yinede baska bir batarya takip once kontrol edin.onda da ayni sikayetler olmuyorsa sorun sizin bataryada..garanti bitmedi ise servis yeni batarya degisimi yapabilir...eger ayni sikayetler baska batarya ilede oluyorsa sarj soketi bozulmustur buyuk ihtimalle

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
lmp
Yeni batarya almalısın. Bataryan vefat etmis.

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
lmp
Ayarlar-Yedekle ve Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla yap önce sıfırladıktan sonra batarya %100 de iken hemen *#0228# yap.Sorun devam ediyorsa bataryayı değiştir.Bu arada sıfırlama yaparken yedeklemeyi unutma.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Telefona android pay seçeneği gelmiş. Ama nasıl çalışıyor bir bilgi yok. Üstelik telefonun güncellemeleri kapalı ve 5.1.1
Nasıl aktif oldu anlamadım..

307bebd6834c15a702bcba7571c278c0.jpg

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Telefona android pay seçeneği gelmiş. Ama nasıl çalışıyor bir bilgi yok. Üstelik telefonun güncellemeleri kapalı ve 5.1.1
Nasıl aktif oldu anlamadım..

307bebd6834c15a702bcba7571c278c0.jpg
Android pay Türkiyede kullanılmayan bir üründür.Benim telefonda da her zaman vardı ama denemeye kalktığımda olmadı.Sebebi de açık olmamasıymış.Google müzik,youtube red gibi düşün var ama Tr de açık değil .Zaten Android Pay bir kaç ülkede aktif ve geliştirilmekte

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Haziran güvenlik güncellemesi gelmiştir. Hayırlı olsun.
b79408e4f91db333f8825240b8133fd6.jpg

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bende yeni guncellemeden sonra ulasilamama sorunu basladi .sd kart gormuyor cuhaz yeniden baslatilacak diye uyari veriyor bu sorunu yasayan varmi